- 1 Ağustos 2018
- 2.849
- 4.856
- 133
Sağ ol cnm bende bu zamanlarını hiç sevmiyorum ağzımın tadı bozulunca hayattan soğuyorumDene dene canım iyi geliyor hayırlı yolculuklar şimdiden bende ekşi elma denicem dün salatalık yedim biraz rahatlattı ama sonra yine gaz yapıyor. Sabahta öğürdüm uffff ben hamileliği hiç sevmiyorum ya Allah günah yazmasın
Torba yoğurt nasıl yapılıyor süzme yoğurt gibi miMide bulantısını da şak diye kesen tek şey torba yoğurt sabah aç karnına 2 kaşık mis ilaç almak istemeyenler için yazıyorum bugün sizi çok bilgilendirdim yeter
Tarım kredide varSağ ol cnm bende bu zamanlarını hiç sevmiyorum ağzımın tadı bozulunca hayattan soğuyorum
Torba yoğurt nasıl yapılıyor süzme yoğurt gibi mi
Limonataaa buzlu kahveeeDimi buz gibi lıkır lıkır ay yaz aylarında ne içicez biz ya portakal falan atalım bari dondurucuya suyunu sıkar içeriz
Kahve de zararlıLimonataaa buzlu kahveee
Kahve de zararlı
Saat 3'te bugün zaman geçmedi ya bana sabah 8 de oğlumu gönderdim geri de uyuyamadımben her gün bir fincan sütlü türk kahvesi içiyorum ya bulantıma iyi geliyor
Sizin kontrol kaçtaydı ben de yarın gidicem çok heycanlıyım gece rüyamds yine ikiz bebeler gördüm allahım kabus
Bana da çok iyi geliyor ya midemi nasıl yumuşatıyor anlatamamben her gün bir fincan sütlü türk kahvesi içiyorum ya bulantıma iyi geliyor
Sizin kontrol kaçtaydı ben de yarın gidicem çok heycanlıyım gece rüyamds yine ikiz bebeler gördüm allahım kabus
Çok az kalmışSaat 3'te bugün zaman geçmedi ya bana sabah 8 de oğlumu gönderdim geri de uyuyamadım
Gözünaydın cnm normalde nabzın yüksek midir? Benim normalde de arada çarpıntım olur hamilelikte daha da artıyor özellikle kahve tüketimini artırınca ya da uzun süre aç kalınca. Bence normaldir aşırı yükselmiyorsa nabzınBen de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymışNisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?
Sağlıklı olsunlar da kapanır tabi, zaten bebek ilk 3 ay annenin depolarından besleniyorBende hiç su içemiyorum yemek de aynı şekilde gerçi. Sabah biraz iyi oluyorum biraz yiyip içiyorum sonrası fena ilac içiyorum ama yanma bulantı hep var gibi geliyor. Bu günlerin geçeceğini biliyorum o zamanlar daha dikkatli olur açığı kapatırız diye düşünüyorum.
Neyi çok seversen ondan uzaklaşıyorsun herhalde bende hiç çay içemiyorum normalde sabah akşam çay demlerimKahve içmiyorum hiç canım istemiyor kafeinsiz almıştım onu da uzun zamandır içmiyorum kahve bağımlısıydım normalde
Ayakları mı ooBen de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymışNisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?
Ben de çayı sevmem ona düştümNeyi çok seversen ondan uzaklaşıyorsun herhalde bende hiç çay içemiyorum normalde sabah akşam çay demlerim
Maşşallah canımBen de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymışNisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?
Eveet kollarını da gösterdiAyakları mı ooçarpıntı değilde nefes darlığı yaşıyorum bazen bugün bende sorcam onu. Gözün aydın kuzum hep böyle güzel güzel devam etsin inşallah kaç haftalık olmuş
Sata göre 8+6 ama 5-6 gün ilerde çıkıyor ultrasona göre 9+4Maşşallah canımkaç haftalıksın şuan
Ay masallah kocaman bebek diyecektim tam ki zaten 10.haftaya girmissinizEveet kollarını da gösterdiinşallah hepimizin canım benimki ilerden gidiyor 9+4 olmuş. Ekim annelerine geçiş yapmam gerekiyor sanırım
Nereye gidiyorsun pardon burda kalacaksınEveet kollarını da gösterdiinşallah hepimizin canım benimki ilerden gidiyor 9+4 olmuş. Ekim annelerine geçiş yapmam gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?