Beta takip edermişim bilmiyorum şuanlık . Çok stres yapıyorum takip edince daha önce düşüklerim olduğu için . Küçük ilçe de yaşıyorum burda devlet hastanesinde dr iyi değil kendiminki de baya uzakta onunla devam etmek istiyorum sürekli gelip gitmekte sıkıntı biraz eşim çalıştığı için kanamam ağrım olmadığı sürece kese ve kalp atışı için gitmeyi planlıyorum şimdilik . Geçen ay da geç yumurtlamıştım ben normalde 28 günü geçmez olurdum geçen ay 30. Günde oldum bu ay da 27 günde bir döngümü sayarsam gecikmenin yedinci gününde oluyorum. Geç yumurtladım galiba . Zemzem tükettim bol bol bu ay . Faydası mı oldu bilmiyorum ama 1,5 senedir kürtajdan sonra gebe kalamıyordum bende . Bayram süprizi oldu biraz bizeYine kan verecek misin canım artışa bakmak için? Bende bata 5gün kala öğrendim sonucu, daha adet günüm gelmedi. Bence düzensizdi ama son aylar 34günde oluyordum. İlk defadır böyle erken yumurtlama oldu bende
Amin inşbnim doktorm hep vajinal bakıyor. Acımıyor hiç korkmayın zaten normal kontrol gibi probu çok sokmuyrlar işinin ehli bir doktordan korkmayın inş sizde güzel haberler alırsınz
Ay ben de öyleydim şimdi değişmeye başladı. Dün akşam bir anda canım tatlı çekmeye başladıBen de hep tuzlu eksi iste. Ayran diye gebericem,esim diyor ki ben icmiyim bari bu siseler sana anca yetisiyor diyordun ben de bir tane ekler yiyim dedim daha da tadim kacti seker hic almiyor icim ya
ayy insallah insallahhaber veririm tabikii
avent in hamilelik diye bir programı var onu kullanıyorum ben güzel buldum şimdilik.Kızlar hangi uygulamaları kullanıyorsunuz gebelik takibi için ??
Surekli guncelleme geliyorAy ben de öyleydim şimdi değişmeye başladı. Dün akşam bir anda canım tatlı çekmeye başladıdoktorum da dedi ki max. 10 kilo alacaksın
ben bi de kabızdan korkuyordum ama şükür henüz öyle bir sıkıntı yaşamadım kızlar sizde bağırsak durumları nasıl
Kilo işi endişlendiriyor kesinlikle ne yapacağız bilmem. Kendimi ps oyunda filan hissediyorum zaten , her sabah bakalım bugün neler ile mücadele edeceğiz diye güne başlıyorumSurekli guncelleme geliyorben de transfer zamani surekli profiterol yemek istiyordum enteresan sekilde kg isi beni de korkutmaya basladi geceleri midem kotu diye peynir ekmek tost filan yer oldum cunku
Kuzum ben de öyleyim şuanda sabah aç karnına ılık su içiyorum bir kuru meyve şimdilik biraz rahatllattı olmadı tükettiğin meyveleri kuru meyve olarak tercih etYa bende kabızlık var çok sıkıntılı bir durum bol bol su içmeye de çalışıyorum ama çözüm bulamadım tavsiyelere açığım
Ya tartida 850 gr almis gibi cikiyorum, ama esofman tayt bile beli sıkıyor nasil bir gazsaKilo işi endişlendiriyor kesinlikle ne yapacağız bilmem. Kendimi ps oyunda filan hissediyorum zaten , her sabah bakalım bugün neler ile mücadele edeceğiz diye güne başlıyorumörn; gaz bombası bölümündeydim bugün pantolonun tüm düğmeleri açık dolaştım okulda
Ay çok sevindim canım. Yani azalmıyor da ya en son ip bağlayıp aya giden balon diye satacak eşim beniYa tartida 850 gr almis gibi cikiyorum, ama esofman tayt bile beli sıkıyor nasil bir gazsayalniz degilsin yani
Bir de öyle deniyim bakalım inşallah iyi gelirKuzum ben de öyleyim şuanda sabah aç karnına ılık su içiyorum bir kuru meyve şimdilik biraz rahatllattı olmadı tükettiğin meyveleri kuru meyve olarak tercih et
benimde vajinismus gecmisim var. ama vajinadan muayine oluyorum usm da basqa adini unutdugum bir alet vardi salip bakiyorlar isikla hepsinden oldum ilk girisde istemsizce gerilme oluyor ama katiyyen aci yok merak etmeyin usmda aletin ustune jel gibi seyde vuruyor hic bir sey hiss etmezsin merak etme o an onu dusunmemeye calis goreceksin bisey yokCok tesekkur ederim. Vajinismus geçmişim var maalesef hiç olmadım daha önce, nasil tepki vereceğimi kestiremiyorum umarim gerek kalmaz
Bulabilirsen Tamek cam şişede kayısı suyu var ben çareyi onda buldum akşam bi tane içiyorum sabah rahatlatıyor keşke kendimiz kaynatsak ama halsizlikten yemeği bile yapamıyorumYa bende kabızlık var çok sıkıntılı bir durum bol bol su içmeye de çalışıyorum ama çözüm bulamadım tavsiyelere açığım
Seninle çok benziyoruz canım döngün düzenli mi oluyordu yumurtlama ne zamandı biliyor musun? Benim döngüm düzensiz olunca şu an kaç haftalık emin olamıyorum bir türlüYaş 28, 1. Çocuk Sat: 3 şubat, kese 5+0, tahmini cinsiyet kız, tahmini doğum 10 Kasım ( Assla o tarihte doğurmam benim yol sezeryan gözüküyor) bu kadar sanırım 2 haftaya kalbini dinlersek güncelleriz
Sabahları bir kaşık zeytinyağı (limonla da karıştırabilirsin). Tahin de bağırsak sağlığına iyi geliyor ama hemen etki eder mi bilmiyorum.Ya bende kabızlık var çok sıkıntılı bir durum bol bol su içmeye de çalışıyorum ama çözüm bulamadım tavsiyelere açığım
Geçen yazdan kayınvalidemin kuruttuğu kayısı var ondan yiyorum ama tık yok kaynatarak denemedim ama bir de kaynatayımBulabilirsen Tamek cam şişede kayısı suyu var ben çareyi onda buldum akşam bi tane içiyorum sabah rahatlatıyor keşke kendimiz kaynatsak ama halsizlikten yemeği bile yapamıyorum
Evet canım ben hep düzenli oluyorum 28 günde bir ortalama, normalde 17 şubatta yumurtlamam gerekirdi ama ben erken yumurtladım 14ünde. Doktor da son adetime göre hesapladı 6+1’im şu anSeninle çok benziyoruz canım döngün düzenli mi oluyordu yumurtlama ne zamandı biliyor musun? Benim döngüm düzensiz olunca şu an kaç haftalık emin olamıyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?