Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Yine kan verecek misin canım artışa bakmak için? Bende bata 5gün kala öğrendim sonucu, daha adet günüm gelmedi. Bence düzensizdi ama son aylar 34günde oluyordum. İlk defadır böyle erken yumurtlama oldu bende
Beta takip edermişim bilmiyorum şuanlık . Çok stres yapıyorum takip edince daha önce düşüklerim olduğu için . Küçük ilçe de yaşıyorum burda devlet hastanesinde dr iyi değil kendiminki de baya uzakta onunla devam etmek istiyorum sürekli gelip gitmekte sıkıntı biraz eşim çalıştığı için kanamam ağrım olmadığı sürece kese ve kalp atışı için gitmeyi planlıyorum şimdilik . Geçen ay da geç yumurtlamıştım ben normalde 28 günü geçmez olurdum geçen ay 30. Günde oldum bu ay da 27 günde bir döngümü sayarsam gecikmenin yedinci gününde oluyorum. Geç yumurtladım galiba . Zemzem tükettim bol bol bu ay . Faydası mı oldu bilmiyorum ama 1,5 senedir kürtajdan sonra gebe kalamıyordum bende . Bayram süprizi oldu biraz bize

Amin inş bnim doktorm hep vajinal bakıyor. Acımıyor hiç korkmayın zaten normal kontrol gibi probu çok sokmuyrlar işinin ehli bir doktordan korkmayın inş sizde güzel haberler alırsınz

Cok tesekkur ederim. Vajinismus geçmişim var maalesef hiç olmadım daha önce, nasil tepki vereceğimi kestiremiyorum umarim gerek kalmaz

selam kızlar sat:14 şubat bat:14 mart. BETA sonuçları (13.03 prş) 102, (16.03 pzar) 632. doktor cuma günü gel keseye bakalım dedi. eğer herşey yolunda giderse bende kasım annesi olacağım geçen ay bir kimyasal geçmişim var tedirginim ama doktor tekrar kan vermene gerek yok artış düzenli dedi umarım tutunur bebeğim sevinemiyorum korkudan

Ben de hep tuzlu eksi iste. Ayran diye gebericem,esim diyor ki ben icmiyim bari bu siseler sana anca yetisiyor diyor dun ben de bir tane ekler yiyim dedim daha da tadim kacti seker hic almiyor icim ya

ayy insallah insallah haber veririm tabikii
Ay ben de öyleydim şimdi değişmeye başladı. Dün akşam bir anda canım tatlı çekmeye başladı doktorum da dedi ki max. 10 kilo alacaksın

Ay ben de öyleydim şimdi değişmeye başladı. Dün akşam bir anda canım tatlı çekmeye başladı doktorum da dedi ki max. 10 kilo alacaksın
Surekli guncelleme geliyor ben de transfer zamani surekli profiterol yemek istiyordum enteresan sekilde kg isi beni de korkutmaya basladi geceleri midem kotu diye peynir ekmek tost filan yer oldum cunku

Surekli guncelleme geliyor ben de transfer zamani surekli profiterol yemek istiyordum enteresan sekilde kg isi beni de korkutmaya basladi geceleri midem kotu diye peynir ekmek tost filan yer oldum cunku
Kilo işi endişlendiriyor kesinlikle ne yapacağız bilmem. Kendimi ps oyunda filan hissediyorum zaten , her sabah bakalım bugün neler ile mücadele edeceğiz diye güne başlıyorum örn; gaz bombası bölümündeydim bugün pantolonun tüm düğmeleri açık dolaştım okulda

Ya bende kabızlık var çok sıkıntılı bir durum bol bol su içmeye de çalışıyorum ama çözüm bulamadım tavsiyelere açığım
Kuzum ben de öyleyim şuanda sabah aç karnına ılık su içiyorum bir kuru meyve şimdilik biraz rahatllattı olmadı tükettiğin meyveleri kuru meyve olarak tercih et

Ya tartida 850 gr almis gibi cikiyorum, ama esofman tayt bile beli sıkıyor nasil bir gazsa yalniz degilsin yani

Cok tesekkur ederim. Vajinismus geçmişim var maalesef hiç olmadım daha önce, nasil tepki vereceğimi kestiremiyorum umarim gerek kalmaz
benimde vajinismus gecmisim var. ama vajinadan muayine oluyorum usm da basqa adini unutdugum bir alet vardi salip bakiyorlar isikla hepsinden oldum ilk girisde istemsizce gerilme oluyor ama katiyyen aci yok merak etmeyin usmda aletin ustune jel gibi seyde vuruyor hic bir sey hiss etmezsin merak etme o an onu dusunmemeye calis goreceksin bisey yok

Ya bende kabızlık var çok sıkıntılı bir durum bol bol su içmeye de çalışıyorum ama çözüm bulamadım tavsiyelere açığım
Bulabilirsen Tamek cam şişede kayısı suyu var ben çareyi onda buldum akşam bi tane içiyorum sabah rahatlatıyor keşke kendimiz kaynatsak ama halsizlikten yemeği bile yapamıyorum

Yaş 28, 1. Çocuk Sat: 3 şubat, kese 5+0, tahmini cinsiyet kız, tahmini doğum 10 Kasım ( Assla o tarihte doğurmam benim yol sezeryan gözüküyor) bu kadar sanırım 2 haftaya kalbini dinlersek güncelleriz
Seninle çok benziyoruz canım döngün düzenli mi oluyordu yumurtlama ne zamandı biliyor musun? Benim döngüm düzensiz olunca şu an kaç haftalık emin olamıyorum bir türlü

Sabahları bir kaşık zeytinyağı (limonla da karıştırabilirsin). Tahin de bağırsak sağlığına iyi geliyor ama hemen etki eder mi bilmiyorum.

Bulabilirsen Tamek cam şişede kayısı suyu var ben çareyi onda buldum akşam bi tane içiyorum sabah rahatlatıyor keşke kendimiz kaynatsak ama halsizlikten yemeği bile yapamıyorum
Geçen yazdan kayınvalidemin kuruttuğu kayısı var ondan yiyorum ama tık yok kaynatarak denemedim ama bir de kaynatayım

Seninle çok benziyoruz canım döngün düzenli mi oluyordu yumurtlama ne zamandı biliyor musun? Benim döngüm düzensiz olunca şu an kaç haftalık emin olamıyorum bir türlü
Evet canım ben hep düzenli oluyorum 28 günde bir ortalama, normalde 17 şubatta yumurtlamam gerekirdi ama ben erken yumurtladım 14ünde. Doktor da son adetime göre hesapladı 6+1’im şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…