Gozun aydin ahahahAy benimde sanırım midem bulanıyor jdjdj çok mutluyum kafayı yemiş olmalıyımminikimi oyun parkına getirmiştim ayy her yer iğrenç kokuyor canım aşırı pis makinede yapılmış okul tostu çekti tost yedim yerken geçmişti şimdi yine bulanıyor
Benimde 13 şubattı sat . Gecikmem vardı evetYaaaaamaşallah canım, Allah sağsalim kucağına almağı nasip etsin bu adet gecikmesinden sonra mı yapıldı? Bende daha adet gecikmeden erken yumutladığım için dün kan verdim 491 çıktı, sat 18 şubbatdı bende
Bende hep ekşili tuzlu şeyler yemek istiyorum dün zorla profiterol yedim çok severim normalde ama hiç zevk almadım yerken jdjdjGozun aydin ahahahya ben de inanilmaz tost ve makarna yemek istiyorum boyle tam hamur hamur seyler hep. Sabah iki yumurtami zor yedim icim almadi
Ultrasonda daha da büyümüş görünecek yarınYarin tam yedi olacak canim
Yerleşme kanaması olmuş sende, şimdi azalmışsa daha iyi, bebiş kendi yerini rahatlamışKızlar sarı akıntısı olan var mı? İdrar tahlilim daha yeni temiz çıktı. Bende kahverengi lekelenme vardı o azaldı acaba rengi mi yavaş yavaş dönüyor yaşayan var mı?
Ben de hep tuzlu eksi iste. Ayran diye gebericem,esim diyor ki ben icmiyim bari bu siseler sana anca yetisiyor diyorBende hep ekşili tuzlu şeyler yemek istiyorum dün zorla profiterol yedim çok severim normalde ama hiç zevk almadım yerken jdjdj
ayy insallah insallahUltrasonda daha da büyümüş görünecek yarınçıkar çıkmaz haber ver bizee
Yine kan verecek misin canım artışa bakmak için? Bende bata 5gün kala öğrendim sonucu, daha adet günüm gelmedi. Bence düzensizdi ama son aylar 34günde oluyordum. İlk defadır böyle erken yumurtlama oldu bendeBenimde 13 şubattı sat . Gecikmem vardı evet
Amin inşMerhaba sizinle sat tarihimiz aynıydı sanırım. Kalp atışını duymuşsunuz sağlıkla gelsin insaAllahkarından mi baktı kalp atışına? Cuma günü randevum var biraz vajinal usgden tırsıyorum
Yaaa minnoşa bak sen, maşallahTeyselerim merhabaDoktor biraz rahmin geride gibi dedi sonra biraz daha kurcaladı göremedim dedi sonra biraz daha bakınca buldu
Eki Görüntüle 3561952
İnşallah canımYaaa minnoşa bak sen, maşallahhayırlı olsun annesi in şe Allah kalp atışınıda dinlersin
Günlerdir tek severek yediğim şey sade makarnaGozun aydin ahahahya ben de inanilmaz tost ve makarna yemek istiyorum boyle tam hamur hamur seyler hep. Sabah iki yumurtami zor yedim icim almadi
ben de cuma günü gideceğim yeni bir doktor belirledim kendime ona ilk kontrole gideceğim haftaya da tüp bebek doktoruma son kontrolüme gidip onunla olan ilişikimiz sona erecekSuyunu cikartmadan ikna olamicaz gibi yayarin yine kontrolum var bugunden gerilmeye basladim, sanki hep kotu bir sey olacak gibi huzursuzlaniyorum sebepsizce
Kuzu 8. Haftadayım 6.haftadan beri kahverengiydi inşallah bitmiştir artıkYerleşme kanaması olmuş sende, şimdi azalmışsa daha iyi, bebiş kendi yerini rahatlamışakıntı genelde hamilelerde oluyor, en belirgin hamilelik belirtisi bildiyim kadarıyla
Hamilesin sen öyle düşünme keyfinden yapmıyorsun ki miden rahatsız olduğu için sonuçtaAy dogru dedin bu tiksinmeler yeni ciktidur azicik seviniyim shahaha. Ya o bos bos gaklamak cok kotu kendimi cok kaba saba bisi gibi hissediyorum ahahah. Bir de arada safra geliyor cok kotu
Hamur bebek olacak bunlarGünlerdir tek severek yediğim şey sade makarnasabah yumurtanı yiyebilmen muhteşem bir şey bu arada… sanırım yumurta hayatımdan bir süreliğine elendi
Yani malesef sartlar boyle bir sureligineHamilesin sen öyle düşünme keyfinden yapmıyorsun ki miden rahatsız olduğu için sonuçta
Avokado ve yumurtayı ben de hiç es geçmedim tüp bebek başından beri, bayıldığım avokadodan bile sabah bi nefret geldiHamur bebek olacak bunlarya yumurtayi artik oyle kosullanmisim ki aylardir mecburi yiyorum tedaviye basladigimdan beri yani, ama yalan yok artik bir sabah yiyorum bir sabah yemiyorum biraz salladim iki haftadir normalde sevmem bu arada benim icin de cok zor yemesi
Hahhhah belli bir süre idare ediverirler cNimYani malesef sartlar boyle bir sureligineallah yanimdakilere sabir versin ne diyim sjdjfjf
Bak onu dogru dedinHahhhah belli bir süre idare ediverirler cNim
Nolcak kolay mı ana oluyorsun senin yaşadıklarını eşin yaşasın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?