Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Gozun aydin ahahah ya ben de inanilmaz tost ve makarna yemek istiyorum boyle tam hamur hamur seyler hep. Sabah iki yumurtami zor yedim icim almadi

Benimde 13 şubattı sat . Gecikmem vardı evet

Kızlar sarı akıntısı olan var mı? İdrar tahlilim daha yeni temiz çıktı. Bende kahverengi lekelenme vardı o azaldı acaba rengi mi yavaş yavaş dönüyor yaşayan var mı?
Yerleşme kanaması olmuş sende, şimdi azalmışsa daha iyi, bebiş kendi yerini rahatlamışakıntı genelde hamilelerde oluyor, en belirgin hamilelik belirtisi bildiyim kadarıyla

Bende hep ekşili tuzlu şeyler yemek istiyorum dün zorla profiterol yedim çok severim normalde ama hiç zevk almadım yerken jdjdj
Ben de hep tuzlu eksi iste. Ayran diye gebericem,esim diyor ki ben icmiyim bari bu siseler sana anca yetisiyor diyor dun ben de bir tane ekler yiyim dedim daha da tadim kacti seker hic almiyor icim ya
Ultrasonda daha da büyümüş görünecek yarın çıkar çıkmaz haber ver bizee
ayy insallah insallah haber veririm tabikii

Benimde 13 şubattı sat . Gecikmem vardı evet
Yine kan verecek misin canım artışa bakmak için? Bende bata 5gün kala öğrendim sonucu, daha adet günüm gelmedi. Bence düzensizdi ama son aylar 34günde oluyordum. İlk defadır böyle erken yumurtlama oldu bende

Merhaba sizinle sat tarihimiz aynıydı sanırım. Kalp atışını duymuşsunuz sağlıkla gelsin insaAllah karından mi baktı kalp atışına? Cuma günü randevum var biraz vajinal usgden tırsıyorum
Amin inş bnim doktorm hep vajinal bakıyor. Acımıyor hiç korkmayın zaten normal kontrol gibi probu çok sokmuyrlar işinin ehli bir doktordan korkmayın inş sizde güzel haberler alırsınz

Gozun aydin ahahah ya ben de inanilmaz tost ve makarna yemek istiyorum boyle tam hamur hamur seyler hep. Sabah iki yumurtami zor yedim icim almadi
Günlerdir tek severek yediğim şey sade makarna sabah yumurtanı yiyebilmen muhteşem bir şey bu arada… sanırım yumurta hayatımdan bir süreliğine elendi

Suyunu cikartmadan ikna olamicaz gibi ya yarin yine kontrolum var bugunden gerilmeye basladim, sanki hep kotu bir sey olacak gibi huzursuzlaniyorum sebepsizce
ben de cuma günü gideceğim yeni bir doktor belirledim kendime ona ilk kontrole gideceğim haftaya da tüp bebek doktoruma son kontrolüme gidip onunla olan ilişikimiz sona erecek

Yerleşme kanaması olmuş sende, şimdi azalmışsa daha iyi, bebiş kendi yerini rahatlamışakıntı genelde hamilelerde oluyor, en belirgin hamilelik belirtisi bildiyim kadarıyla
Kuzu 8. Haftadayım 6.haftadan beri kahverengiydi inşallah bitmiştir artık

Ay dogru dedin bu tiksinmeler yeni cikti dur azicik seviniyim shahaha. Ya o bos bos gaklamak cok kotu kendimi cok kaba saba bisi gibi hissediyorum ahahah. Bir de arada safra geliyor cok kotu
Hamilesin sen öyle düşünme keyfinden yapmıyorsun ki miden rahatsız olduğu için sonuçta

Günlerdir tek severek yediğim şey sade makarna sabah yumurtanı yiyebilmen muhteşem bir şey bu arada… sanırım yumurta hayatımdan bir süreliğine elendi
Hamur bebek olacak bunlar ya yumurtayi artik oyle kosullanmisim ki aylardir mecburi yiyorum tedaviye basladigimdan beri yani, ama yalan yok artik bir sabah yiyorum bir sabah yemiyorum biraz salladim iki haftadir normalde sevmem bu arada benim icin de cok zor yemesi

Avokado ve yumurtayı ben de hiç es geçmedim tüp bebek başından beri, bayıldığım avokadodan bile sabah bi nefret geldi yulafa döndüm biraz daha yatıştırdı tavsiye ederim

Hahhhah belli bir süre idare ediverirler cNim
Nolcak kolay mı ana oluyorsun senin yaşadıklarını eşin yaşasın bakalım
Bak onu dogru dedin esim zaten simdiden sen bunca igneye operasyona nasil dayandin filan diyor, bilerek hic yok ya abartma demiyorum yaaaa iste analik diyorum ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…