Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Sağlıklı iletişim çok güzel birşey, bu mesajınızı bir önceki mesajından önce yazmanız gerekirdi. Daha sagduyulu ilerlerdik. ASLA AMACIM KÖTÜ HİSSETTİRMEK DEĞİL, bu hisse ben sebep olduysam özür dilerim, ama bu durumdan kurtulmak için biraz pişmanlık biraz huzursuzluk ve kötü hissetmek size iyi gelecektir, uzaklaştırır. Yeltendiğin zaman içmeni çok daha engeller bu duygu.

Hissetmediğimi kim söyledi onu anlayamadım. Zaten hissediyorum. İçen herkes de hissediyordur buna eminim. Neyse özrünüzü kabul ediyorum uzatmayalım.

Hissetmediğimi kim söyledi onu anlayamadım. Zaten hissediyorum. İçen herkes de hissediyordur buna eminim. Neyse özrünüzü kabul ediyorum uzatmayalım.
Bu arada bunu doğru üslupla yazan başkaları da var demişsiniz, benim yanlış üslubum tam olarak neredeydi, şaşırdığımı belirtmek bir yanlış üslup mu. Her cümlemi özenle seçerek, konuyu öncelikli kendimden örnekleyerek nacizane bir tavsiyede bulunduğum bir sosyal mesajdı, burda içlerinde bulundukları durumlarına değer verdiğim kadınlara bir mesajımdı, siz hariç, sizden birkaç kez daha özür dilerim buyrun lütfen, iyi akşamlar.

merhabalar, progesteron kullanan var mı? doktor on gün önceki kan tahlilimde 10.9 olduğu için hem fitil hep tablet başlamam gerektiğini söyledi ama çok da güvenemedim doğrusu, bugün tekrar kan verdim progesteron için. tahlil sonucunu beklesem mi bu gece başlasam mı bilemedim, ne dersiniz?

Evet canım çevremden çok yakın bi arkadaşım tedavi sonucu bin türlü çabayla hamile kaldıktan sonra şiddetli grip geçirdi zatürre olacaktı nerdeyse. Augmentin kullandı daha yeni hamileydi ama bebişine biseycik olmadı. Şimdi 3 yasında:) çok geçmiş olsun ilaçlarını kullan augmentin veriyorlar gebelikte güvenli

Ben hamile olduğumu bilmeden kullandım agumentin 1000lik diş çektiricektim. Dişimi de çekmediler hamilelik olunca diş eti apde yaparsa yine antibiyotik kullanıcaksın mecbur dediler drlar kar zarar hesabı yapıyor enfeksiyon antibiyorikten daha çok zarar verebilir bebeğe

Ay aksam uzerinden beri bulantim tavan yapti. Agladim agliycam. Bir tabak makarna haslayip ayranla onu yiyebildim bir tek. Tansiyonum da dusuk onca ayrana retro mu var ne var kizlar ya
Bulanti benimde bugun fena sadece yatıyorum ayran beni daha kötü yapti. Sulu salçalı hic bir sey yiyemiyorum. Su bile içemiyorum diyebilirim. Bu yetmiyor gibi birde burnum akmaya başladı. Oğlumda esimde hastaydı bulaşmasın diye balkonda oturdum neredeyse ama sanırm bulaştı bana da bende ağladım aglicam. Ev zaten savas alanı gibi is guc de hak getire ahh ahh

Cok tesekkur ederim. Vajinismus geçmişim var maalesef hiç olmadım daha önce, nasil tepki vereceğimi kestiremiyorum umarim gerek kalmaz
Kuzum istemiyorsan yaptırma kendini zorlama 1 hafta sonra karından da duyulabilir daha kötü etki yapacaksa bekle biraz doktor ısrar edemez zaten sen nasl istersen

Bugun ayrandan istedigim verimi ben de alamadim. Suyu da dediginiz gibi sabah beri bir lt icememisim ki her gun iki lt icerim. Bebis beslenip buyuyemeyecek mi boyle giderse diye bir panik oldum bu yuzden. Havalar cok dengesiz iki gun once yazdi bugun kalorifer yaktim kapkalin giyinip ciktim evden dikkat edin cok belki oyle bir akinti gelip gecer cok kotulemezsiniz bol c vitamini

Aslında aynı şeyi söylüyorsunuz sadece farklı yollardan bence tartışmaya gerek yok ikinizde hamilesiniz ve gereksiz gerilmeyin. Sigara zararlı hepimiz biliyoruz inşallah tamamen kurtuluruz deniyoruz yani. O yüzden gerilmeyelim birimiz daha dirayetliyken diğerimiz öyle olmayabiliyor. Vermek istenilen mesaj da hepimizin bildiği mesaj zaten.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kuzum ya retro mu varmış neymiş o çarptı heralde hepimizi
Üşüttüm mü acaba ılık su yapıyor eşim şimdi bakalım inşallah iyi gelir

Geçmiş olsun kuzum ya retro mu varmış neymiş o çarptı heralde hepimizi
Ay ne çarptı hiç bilmiyorum süt içtim kahvaltıda normalde dokunmazdı ama o mu dokundu acaba halsizlik kafamı kaldıramadım hiç 2 saattir falan kendimdeyim. Ilık su iyi gelir kuzum geçen gün bende öyleydim kasıklarımda kramp falan oldu ay dedim gidiyor meğer wc çıkamıyormuşum ağrım vardı geçti sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…