• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Evet canım ben hep düzenli oluyorum 28 günde bir ortalama, normalde 17 şubatta yumurtlamam gerekirdi ama ben erken yumurtladım 14ünde. Doktor da son adetime göre hesapladı 6+1’im şu an🥰
Benim biraz daha geçtir herhalde 24ünde keseyi görmek için gideceğim o zaman biraz daha netleşecek inşallah 🌸

Benim biraz daha geçtir herhalde 24ünde keseyi görmek için gideceğim o zaman biraz daha netleşecek inşallah 🌸
Netleşir canım tabi ben geçen hafta keseyi görmüştüm önümüzdeki hafta da kalp atışını dinleyeceğim inşallah❤️ sağlıkla gelsinler🐣

Güzel anne adayları kaçırdığım yazışmaları uzun uzun okudum, inanılmaz şaşırdığım bir sigara konusu dönmüş dün yazışmalarda, açıkçası okurken şok oldum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. 18 yaşından beri, ve 18 yıldır sigara kullanıyorum, yani hayatımın tam yarısı sigarayla geçti, ve buna ek olarak çok ciddi bir alkol tüketimim var-DI, 6 hafta öncesine kadar, iş gereği çok sık yemek davetlerindeyiz alkollü, hiçbir şey olmasa bile her akşam şarap veya viski seansımız var evde. Şu an sigara zorluğu çooook zor ama alkol zorluğu beni daha etkiliyor diyebilirim, şarabı kokluyorum mis gibi geliyor, kokusuna hasretim yani anlatabiliyorum değil mi durumu. Şimdi yazdıklarınızdan hayrete dustugum konu şu, burada hepimizin belirtilerden ödü kopuyorken, hasretle saglıklı gebelik derdindeyken, nasıl bir sigaranın gayretini gösterip kesemiyorsunuz. Lütfen kendinize bahaneler üretmeyi kesin, doktorun izin vermesi zarar vermeyeceğinden değil arkadaşlar, doktorlar babamızın oğlu değil bakıyor ki karşısında ısrarla içebilirsin yanıtı bekleyen bir bağımlı var, iki tane iç demesi zarar vermez boyutundan bahsetmek değil, ZARAR HER TÜRLÜ VERECEK AMA AZ VERSİN BARİ demek ne yazık ki. Siz şu an sigara içiyorsunuz belki o bebek hala karnınız da evet, belki doğacak evet, ama onun büyürken bir sağlık sorununu nasıl vicdan yapmayacaksınız. Bunları düşünün lütfen. Allah içinize bir can parçası koymuş nasıl zehirlersiniz. Allah nasip ederse, gayret gösterebilirsem dogumdan sonra sigara içmek istemiyorum hatta, çünkü duman her türlü etkileyecek altın topumu, kıyamam. Amaaa sütü kestiğim ilk andan itibaren bi kadeh şarabımı hemen koyarım🤭
TAMAM EN MÜKEMMEL ANNE EN BEBEĞİNİ DÜŞÜNEN ANNE SİZSİNİZ. 🙌🏻

benimde vajinismus gecmisim var. ama vajinadan muayine oluyorum usm da basqa adini unutdugum bir alet vardi salip bakiyorlar isikla hepsinden oldum ilk girisde istemsizce gerilme oluyor ama katiyyen aci yok merak etmeyin usmda aletin ustune jel gibi seyde vuruyor hic bir sey hiss etmezsin merak etme o an onu dusunmemeye calis goreceksin bisey yok

Çok tedirginim😪 doktorda önemli tabi ben devlete gidiyorum anlayışsız birine denk gelmekten korkuyorum.icim rahatladı ama bir nebze tesekku ederim ❤️

TAMAM EN MÜKEMMEL ANNE EN BEBEĞİNİ DÜŞÜNEN ANNE SİZSİNİZ. 🙌🏻
Yazdığım konudan son derece bağımsız, alakasız tespitli mesajınız için olsun yine de teşekkürler, öncelikle bunun için elimden geleni yapacagım evet.
Sonrasında, burası gebelik hakkında birbirimize danıştığımız, fikirler verdiğimiz bir platform, fikrimi beyan etmek istediğim konuya girerken öncelikle bu sıkıntıyı yaşayan insanlarla ne kadar aynı noktada olduğumu belirterek başlayıp, sonrasıda ne olursa olsun bu süreçte hiçbir şekilde devam edilmemesi gerektiğini vurguladığım bir yazı yazdım. Bunun stres olan bir anneye, stres olma bak tüm stres bebegi olumsuz etkiliyor öğütünden ne farkı var, tam olarak sizi bu saçma çıkışlı mesajı atmaya sebep olan ne oldu anlamadım.

Ya bende kabızlık var çok sıkıntılı bir durum bol bol su içmeye de çalışıyorum ama çözüm bulamadım tavsiyelere açığım
Kuru kayısı ye canım günde 2-3 tane. Kabızlık devam ettiği günlerde mu yiyorsan onu kes . 1 kaşıkta zeytinyağ iç, migden bulanmıyorsa. Bana bunları söyledi doktorum

Kızlar ikiz bebek beta dan mı anlaşılıyor
Çift ebriyo transferi oldum, ama ikizden çok korkan biri olarak🤷🏼‍♀️😬 çok iyi araştırdım. Beta hiç belirleyici değilmiş canım, yani yüksek çıkması ilk etapta ihtimali akla getiriyormuş ama, doktorlar asla belirleyici değil, keseye kadar belli olmaz diyor. Forumlardaki tecrübeleri de okuya okuya talan ettim😂 çok düşük betalardan baya ikiz var. Benım çok şükür Allah gönlüme göre verdi, tek kese tek bebek🫶🏻

Hanımlar selam nasıl gidiyor hepiniz iyisinizdir inşallah
Benim oksurugum gecmedi dahada arttı o kadarda dikkat ediyorum beslenmeme sıvı alımıma fakat dün atesim 37.5 olunca enfeksiyondan randevu aldım, crp(enfeksiyon)degerim 62 olmus sınırı 6 iken antibiyotik augmantin 1000lik verdi gebelikte gerekli durumlarda kullanabilirsin dedi, kendi doktorumada sordum enfeksiyon yukselmesi bebegin olusumuna zarar verir ilacı kullanmalisin dedi
Netten bakincada ilk 3 ay gerekmedikce kullanilmamali diyor, artik hayırlisi olsun insallah saglikla alirim kucagima bebegimi
Hic kullanan oldu mu var mi cevrenizden dudugunuz

Yazdığım konudan son derece bağımsız, alakasız tespitli mesajınız için olsun yine de teşekkürler, öncelikle bunun için elimden geleni yapacagım evet.
Sonrasında, burası gebelik hakkında birbirimize danıştığımız, fikirler verdiğimiz bir platform, fikrimi beyan etmek istediğim konuya girerken öncelikle bu sıkıntıyı yaşayan insanlarla ne kadar aynı noktada olduğumu belirterek başlayıp, sonrasıda ne olursa olsun bu süreçte hiçbir şekilde devam edilmemesi gerektiğini vurguladığım bir yazı yazdım. Bunun stres olan bir anneye, stres olma bak tüm stres bebegi olumsuz etkiliyor öğütünden ne farkı var, tam olarak sizi bu saçma çıkışlı mesajı atmaya sebep olan ne oldu anlamadım.
Bunu zaten biliyorum kimse sigara faydalı bir tane içince bişey olmaz demedi ki burada. Herkes yaşadığım strese hak verdi içmeyenler bile doğru bi üslupla bunun yanlış olduğunu ama bırakabileceğimi söyleyip Motive edici şeyler yazdılar. ŞOK OLDUM ŞOK İÇERİSİNDEYİM.. gibi yazılar yazmanın kimseye faydası yok hatta daha çok beni üzer ve strese sokar. Amacınız bu değilse de maalesef buna yol açtınız yazdıklarınızla üzgünüm.
Çok şükür 6 yaşında bir kızım var bu yaşa kadar getirdim büyüttüm Allah ona ve karnımda ki bebeğime sağlık versin.
Işin özeti beni kötü hissettirdiniz.

Kızlar bugün sol tarafımda çamaşırını kestiği yer zonkluyor gibi anlatabildim mi sol kasıkta değil ama sizin de oluyor mu acaba

Ay aksam uzerinden beri bulantim tavan yapti. Agladim agliycam. Bir tabak makarna haslayip ayranla onu yiyebildim bir tek. Tansiyonum da dusuk onca ayrana 😔 retro mu var ne var kizlar ya 🤣🤣

Back
X