Bu nerenin fiyatı? 5000 lira hiç duymadım. Ben Ankara'dayım, iyi bir semtte oturuyorum. Burada bile en son 1500 liraya geliyordu bir ablamız, şimdi 2000 olmuş diye duydum. Kendisi eşyamın yerini çok fazla değiştirdiği ve temizlik malzemelerini israf ettiği için aylardır kendisinden destek almıyoruz. 2+1 evin temizliğine o kadar çok kimyasal kullanıyor ki deterjan ve çamaşır suyu dayandıramıyoruz. Baktığında ev güya temizlik kokuyor ama o kimyasalların kaynar su olmadan arınması mümkün değil. Çok temiz yaptım havası yaratacağım derken hem bizi iflas ettirecek hem de zehirleyecek. Aralıksız konuşması ve erkenden kaçmaya çalışması da cabası... Neyse, onsuz daha güzel idare ettik gebelikte. Robot süpürge işimizi gördü. Eşimle birlikte geri kalan işi kendimiz yaptık hep ama artık ben de zorlanıyorum. Benim müdahalem olmadan da eşim tam yapamıyor gibi. Bir arkadaşım ben gelip dip bucak temizlerim senin evini dedi çünkü çok güzel yürekli bir insan kendisi. Tabii ben hayatta öyle bir iş yaptırmam ona. Teklif etmesi yeter... Bakıcı sitesi var bir tane, orada temizlikçi de bulunuyor. Ben artık sona doğru oradan bir abla çağırıp yaptırmayı düşünüyorum. Siz de oraya bakabilirsiniz.