Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Bende de oluyor canım arkadaşın dediği gibi yalancı kasılmalar hatta nst ye girdim sancım çıkmadı bebek çok fazla hareketli ve 3. Trimester olduğu için normal dedi doktor

Canım nerde oturuyorsunuz ? Bazen sitelerde temizlikçi ablalar oluyor onlardan da fiyat al, ben iki kadın tuttum aynı gün geldiler 3000tl ye
Yalancı sancı değildi nst de sancı çıktı bende. Doktor hemen yatış verdi. İnşallah vaktiyle gelirler

Bende de oluyor canım arkadaşın dediği gibi yalancı kasılmalar hatta nst ye girdim sancım çıkmadı bebek çok fazla hareketli ve 3. Trimester olduğu için normal dedi doktor

Canım nerde oturuyorsunuz ? Bazen sitelerde temizlikçi ablalar oluyor onlardan da fiyat al, ben iki kadın tuttum aynı gün geldiler 3000tl ye
İzmir bornovadayım bende site aslonda

B brcubrcu0101 Firmanın verdiği fiyat yüksek max 3 bin tl filan olması lazım Site kapıcısına filan sorsanız siteye gelen ablalar filan vardır yönlendirirler size çalıştığınız firma da çevrede destek alan yok mu varsa yönlendirseler size gerçekten son aylarda insan birde temizlik konusunu düşünüyor yapsan olmuyor yapmasan olmuyor :(

Yalancı sancı değildi nst de sancı çıktı bende. Doktor hemen yatış verdi. İnşallah vaktiyle gelirler
çok geçmiş olsun benim bir önceki gebeliğimde 35. haftada kasılmam vardı 80/90 gibi . Doktor bir ilaç başlattı öyle duruldu. Ne durumdasınız şimdi ?

Bu nerenin fiyatı? 5000 lira hiç duymadım. Ben Ankara'dayım, iyi bir semtte oturuyorum. Burada bile en son 1500 liraya geliyordu bir ablamız, şimdi 2000 olmuş diye duydum. Kendisi eşyamın yerini çok fazla değiştirdiği ve temizlik malzemelerini israf ettiği için aylardır kendisinden destek almıyoruz. 2+1 evin temizliğine o kadar çok kimyasal kullanıyor ki deterjan ve çamaşır suyu dayandıramıyoruz. Baktığında ev güya temizlik kokuyor ama o kimyasalların kaynar su olmadan arınması mümkün değil. Çok temiz yaptım havası yaratacağım derken hem bizi iflas ettirecek hem de zehirleyecek. Aralıksız konuşması ve erkenden kaçmaya çalışması da cabası... Neyse, onsuz daha güzel idare ettik gebelikte. Robot süpürge işimizi gördü. Eşimle birlikte geri kalan işi kendimiz yaptık hep ama artık ben de zorlanıyorum. Benim müdahalem olmadan da eşim tam yapamıyor gibi. Bir arkadaşım ben gelip dip bucak temizlerim senin evini dedi çünkü çok güzel yürekli bir insan kendisi. Tabii ben hayatta öyle bir iş yaptırmam ona. Teklif etmesi yeter... Bakıcı sitesi var bir tane, orada temizlikçi de bulunuyor. Ben artık sona doğru oradan bir abla çağırıp yaptırmayı düşünüyorum. Siz de oraya bakabilirsiniz.
Selam. Bahsettiğim fiyat şirket . Maalesef kiçücük bir ev dahi olsa 2 kişi geliriz diyorlar şirketler pahalı. Dediğin gibi bana gelen abla 1500 e geliyordu bir anda 2500 tl yaptı 70 m2 ev . Başkasını bulamayınca olsun gelsin dedim . Geliyordu misal 10 da gelip 3 ye çıkıyordu o arada 1 saat yemek molası da olıyordu illaki . Artık bu durum suistimal e giriyordu. Yemeği çıkarsan 4 saat kalmış oluyordu yani iş bitiyordu bitmesine ama madem benim evin işi 4 saatlik bir iş o zaöan ona göre para alması gerekirdi . Artık gelme dedim mecbur

B brcubrcu0101 Firmanın verdiği fiyat yüksek max 3 bin tl filan olması lazım Site kapıcısına filan sorsanız siteye gelen ablalar filan vardır yönlendirirler size çalıştığınız firma da çevrede destek alan yok mu varsa yönlendirseler size gerçekten son aylarda insan birde temizlik konusunu düşünüyor yapsan olmuyor yapmasan olmuyor :(
Soruyorum soruşturuyorum ama sanırım izmirde yardımcı bulma sıkıntısı var. Gelen de 1-2 kez gelşp artık gelmiyor. Haftada 2-3 gün gelmek istiyorlar düzenli şekilde. Ama benim evin haftada 2-3 gelincek bir durumu yok hem çok küçük hem eşimle sabah çıkıp akşam geliyoruz gelen gidenimizde yok çoxukta henüz yok. Eşyalarımızda az . Haftada 2-3 gelip napcaklar 😀 başka türlüde dediğim gibi bi kez geliyorlar sonra gelmiyorlar vs 2 senedie bunları yaşıyorum

Soruyorum soruşturuyorum ama sanırım izmirde yardımcı bulma sıkıntısı var. Gelen de 1-2 kez gelşp artık gelmiyor. Haftada 2-3 gün gelmek istiyorlar düzenli şekilde. Ama benim evin haftada 2-3 gelincek bir durumu yok hem çok küçük hem eşimle sabah çıkıp akşam geliyoruz gelen gidenimizde yok çoxukta henüz yok. Eşyalarımızda az . Haftada 2-3 gelip napcaklar 😀 başka türlüde dediğim gibi bi kez geliyorlar sonra gelmiyorlar vs 2 senedie bunları yaşıyorum
Maalesef doğru düzenli olsun para tam olsun modundalar size ayda bir, yada iki ayda bir gelse bebek olduktan sonra çok rahat ederdiniz inşallah kısa sürede bulursunuz

Selam. Bahsettiğim fiyat şirket . Maalesef kiçücük bir ev dahi olsa 2 kişi geliriz diyorlar şirketler pahalı. Dediğin gibi bana gelen abla 1500 e geliyordu bir anda 2500 tl yaptı 70 m2 ev . Başkasını bulamayınca olsun gelsin dedim . Geliyordu misal 10 da gelip 3 ye çıkıyordu o arada 1 saat yemek molası da olıyordu illaki . Artık bu durum suistimal e giriyordu. Yemeği çıkarsan 4 saat kalmış oluyordu yani iş bitiyordu bitmesine ama madem benim evin işi 4 saatlik bir iş o zaöan ona göre para alması gerekirdi . Artık gelme dedim mecbur
Ne tuhaf insanlar var ya gerçekten küçümsemek içinde demiyorum ama yarım günlük çalışmaya 2500 TL alıyorsan ayda 100.000tl para yapıyor. Ne mesleğin var ki 100.000TL edecek. Doktormu hakimmi. Anlamıyorum gitti bu piyasayı. Bizde gelip masa başında çalışıyoruz üniversite mezunu üç beş kuruş paraya. Bende temizlik işine gireyim o zaman

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim inşallah riskin geçmiştir bundan sonrası sıkıntısız gönül rahatlığıyla geçer 🌸🌸
Müjdelerini bekliyoruz dualarımız seninle 💖
Allah kabul etsin canım. Cok teşekkür ederim. İnşallah. Rabbim ferahlık versin yüreklerimize, vücudumuza da sağlık versin insallah ki bebeklerimizi saglikla tasiyabilelim. 💜

Kızlar selam ben de dün gittim doktora, bebek 1900gr çıktı , plasenta previa anterior olarak geçiyor tmaamen rahim duvarını kapatmıyor ama rahime yapışım yapışmadığını tam anlayamadılar. 30+1 olduk 34. Haftada tekrar görmek istiyorlar. Gözükürde Oendik eğitim araştırmada doğum yapmam gerekiyor. Kan ilacımı ikiye çıkardı doktor, aspirini bıraktırdı kanama olmaması adına. Ama ben devlette doğurmaktan korkuyorum. Devlette sezeryan olan oldumu hiç ? Pendik eğitim araştırma nasıl bir hastane ? Sizce kan bankası olan bir özel hastane mi bulup ordamı doğum yapsam.. kan kaybı çok fazla oluyor bu tip sezeryanlarda dedi bana doktor çok tedirgin oldum. Resmen yatamıyorum bacaklarım sızladı sabaha kadar öyle bir kasılmışım ki hastanede…
Benimde plasenta previa marjinalis var canim. Hastanede kan bulunduracaklar önlem olarak. Kan dışarıdan satın alıyor özel hastanelerde. Ama her doktor doğumu yaptirmak istemiyor. Özellikle previa totalis durumunda. Hakkımızda en kolayı olsun inşallah canım.

Benimde plasenta previa marjinalis var canim. Hastanede kan bulunduracaklar önlem olarak. Kan dışarıdan satın alıyor özel hastanelerde. Ama her doktor doğumu yaptirmak istemiyor. Özellikle previa totalis durumunda. Hakkımızda en kolayı olsun inşallah canım.
Son durumun ne şimdi senin canım ? Ben tekrar 34. haftada gideceğim. İşe devam ediyorum, hatta çalışabilir raporu da veririm masa başı çalışıyorsan dedi, kanamam fln yok. Ama doğum tarihi fln hiç vermedi. Seni hangi haftada doğuma alcaklar ? Sen doğumunu hangi hastanede yapcaksn?

Son durumun ne şimdi senin canım ? Ben tekrar 34. haftada gideceğim. İşe devam ediyorum, hatta çalışabilir raporu da veririm masa başı çalışıyorsan dedi, kanamam fln yok. Ama doğum tarihi fln hiç vermedi. Seni hangi haftada doğuma alcaklar ? Sen doğumunu hangi hastanede yapcaksn?
Canim benim hunilesme ve rahim agzi kisaliğım var. Totalis vardi plasenta simdi çıkışı kapatmıyor tam olarak. Sadece ucunu kapatıyor. Kanamalarim oluyordu. Sukur biraz Yukari çıkınca kanama durdu. Ama hep yatmak durumundayim. Rahimde az da olsa acilma var çünkü. İzmirde özel hastanede doğum yapicam kısmet ise canim. İlk doktorum üniversitede yaparsın ben yaptiramam demisti risk almak istemedi herhalde. Ama perinatalogum ve yeni kadın doğum doktorum gerek yok dedi. Doktorumuz değiştirdim zaten. Son durumu da3.30 ta ögrenicem insallah canim.

Canim benim hunilesme ve rahim agzi kisaliğım var. Totalis vardi plasenta simdi çıkışı kapatmıyor tam olarak. Sadece ucunu kapatıyor. Kanamalarim oluyordu. Sukur biraz Yukari çıkınca kanama durdu. Ama hep yatmak durumundayim. Rahimde az da olsa acilma var çünkü. İzmirde özel hastanede doğum yapicam kısmet ise canim. İlk doktorum üniversitede yaparsın ben yaptiramam demisti risk almak istemedi herhalde. Ama perinatalogum ve yeni kadın doğum doktorum gerek yok dedi. Doktorumuz değiştirdim zaten. Son durumu da3.30 ta ögrenicem insallah canim.
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin,
Bende Devlet hastanesinde hiç doğum yapmadım bilmiyorum korkuyorum açıkçası ..

Aynı durumdayız sizinle, benim artık azıcık ayakta kalsam kasıklarım ağrımaya başlamıştı meğer bebiş dönmüş ve aşağı inmiş doktor muhtemelen fazla aktiftin fiziksel olarak kısıtla kendini dedi ve günde iki magnezyum yazdı. Bebeğiniz kız mı erkek mi? Yine Allah korusun tabii ki vaktinde gelsinler ama özellikle kız bebekte 34. Haftadan sonra küvöz bile gerekmeyebiliyormuş o yüzden ilk hedefim 34 sonra 36, bakalım inşallah acele etmezler 🙏🏼🥹
Kız 🌼🤍 34 e kadar az hareket artık :)) inşallah vaktinde gelir kuzucuklar🍯🥰

Sektor maalesef bu hale geldi. Insafli isine saygisi olan birini bulmak cok zor. Ay ben son yillarda neler gordum neler yasadim 😩 zaten isini iyi yapan biri olsa para da önemli değil. Ote yandan her isin bir hakki var. Insaat temizligi mi yapacaklar da 5000 lira. Su anda 2000 lira, eger tek seferlikse 2400 istiyor ajans istanbulda 4+1 eve.

Kendi çalışma şartlarımı düşününce bunların bu tavrına o kadar kızıyorum ki...

Back
X