Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hangisini takmislardi hastanede acaba? Pure & soft iyiymis ama primayla ayni para yenidogani ve kalkacakmis sanirim sadece nette var

Hangisini takmislardi hastanede acaba? Pure & soft iyiymis ama primayla ayni para yenidogani ve kalkacakmis sanirim sadece nette var
Mavi olan paketti galiba çok net hatırlayamadım 3 yıl oluyor yeni bir premium serisi çıkarmış onu da beğenen olmuş şans vermeyi düşündüm açıkçası olmazsa prima alırım herhalde. Pure& soft ta gördüm trendyolda ama geçen ebebekte sadece mavi molfixi gördüm haklısın belki kalkıodur devamlılık işi de önemli bulunabilirlik acil durumlar için bazen stok yapamıyoruz vs o açıdan sıkıntı olur

Yumuşatıcı kullanmadım ben hiç lekençıkarıcı da valla beyaz sabunla çitiliyoduk ek gıdaya kadar geçiodu hemen lekeler fikir olsun sonradan geçtim leke çıkarıcı va hala kullanıyorum zaten mecbur

Uzun süre minoris kullandım, son bir senedir dalin sıvı deterjan kullanıyorum. Lekeler geçmiyor geçmiyor gelmiyor bizim çamaşırlar omoyla onda bile geçmiyor genel bir leke problemi yaşıyoruz aslında
Leke için pink stuff oxi kullanıyorum çok memnunum çok kalıcı lekeyse hem onu sıkıp hem de domol a basıyorjm

Şimdi şöyle bizim hastane 1 saat uzaklıkta oturduğumuz yere o yüzden hep beraber gidicez sonradan getircek biri olamaz bırakamıyorum çünkü bende aklım çok kalır. Benimle annem kalıcak kv de kızımla olcak suit oda için fiyat alcaz onlarda hastanede kalsın diye ya da otel düşünüo eşim yakın olsunlar die ,çünkü hiç ayrı kalmadık kızımla beraber yatıoruz çok duygusalım zaten nasıl olcak diye son haftalar yaklaştıkça

Şirketimde bebek ve çocuk ilkyardım semineri düzenlenmişti. Oraya katılmıştım. Allah kullanmak zorunda bırakmasın inşallah

27 nisanda da yenidoğan bakımı, emzirme, banyo, masaj vb gibi içeriklerin olduğu 6 saatlik bir eğitime katılacağız. instagramda bebeimgeliyor hesabını yürüten Esra Ertuğrul’un düzenlediği bir eğitim

Biz eşimle baya tecrübesiziz. Ben hadi belki biraz daha annelik refleksleriyle, yaptığım araştırmalarla hallederim gibi geliyor. Ama eşim 0 :) onun da en azından benimle birlikte dinleyip, çaresiz hissettiğim anlarda bilgisiyle beni desteklemesini istiyorum

Heyecanlıyım eğitim için :)

Merhaba kızlar coraspin kullanan var mı doktor bana 31 den sonra kullanma demişti kullananalra ne zaman bırakacaksınız
Ecopirin pro kullanıyorum. Benimki doğumdan bir ay sonra bırakacağımı söyledi. Ben clexan da kullanıyorum ama beraberinde

Planlı bir şekilde yapmadık ama bir şekilde güzelce hallolmuştu. Yakınınızda güvenebileceğiniz akraba eş dost varsa rica ederseniz yardım eden mutlaka çıkar. Kızım kardeşi olduğunda 3 yaşındaydı. Doğum tam öğlen vakti olmuştu ama hastaneye yatışım sabah oldu. Aslında sadece rutin muayene için gitmiştik hastaneye doktor doğum bugün olacağa benziyor dedi yatış yaptırdı. Bu haberden sonra kızımı sabah yengesi gelip aldı, evlerine götürdü kuzenleriyle oynamışlardı. Sabah hastaneye yatışım kararlaşınca annelerimize haber verdik, onlar da öğlene doğru geldiler, zaten bebek tam öğlen doğdu. Doğum haberinden sonra kızımı yengesi amcası hastaneye getirdiler, kardeşiyle tanıştı görüştü. Sonra babaannesi alıp bizim eve gittiler, akşam o bakmıştı. Eşim de eve kızı uyutmaya diye gitti akşam saat 9 gibi, sonra o da evde kaldı, sabaha doğru tekrar hastaneye gelmişti. Kendi annem de o gece benimle hastanede kalmıştı. Ertesi gün sabah hep beraber evimize dönmüştük. Evde babaannesi ve kızım bizi çok güzel karşılamışlardı. Yemekler pişirmiş, evi süslemişler. Bakalım şimdi nasıl olacak. Mesela gece aniden hastaneye yatmam icab ederse çocukları naparız şu ana kadar düşünmemiştim açıkçası, ama sanırım yine amcalarından birine bırakır öyle hastaneye geçeriz. Gündüz olması tabi daha rahat ama gece ihtimalini de akılda bulundurmak lazım. Bu işin saati yok. Gelince geliyor.

Son düzenleme:
Ben hep onun online eğitimlerini aldım çok ama çoook faydalı olmuştu yüzyüze eminim daha faydalı olur sizin için

Benim sezaryen olacak, normal doğum beklemek çok daha heyecanlı olur. Biz ailelerden uzakta yaşıyoruz, tabi doğuma annem babam kardeşim ve eşimin ailesi gelir. Kayınvalidem çocuk bakmaktan bir haber, ihtiyaçlarını karşılayamaz. Hiç oğlumla tek de kalmadılar zaten. Bir ara onlar gece bizde kalsa annem benimle hastanede kalsa dedim ama vazgeçtim o düşünceden. En iyisi eşim benimle kalsın dedim. O gece yeterince desteği olabilir mi hastanede bunu sorguluyorum biraz

Haha ne çok değiştirdim düzenledim mesajımı her dakika farklı bir detayı hatırladım. Geçmiş zaman nasıl da unutmuşum

Eğer oğlunuz babasıyla evde rahat kalabilirse, onlar evde kalsın, sizin yanınızda hastanede anneniz kalsın? Ben hastanede annelerin daha çok yardımı olur gibi düşünüyorum ama tabi eşinizin kabiliyetini bilemem o da yeterli olur belki.

Kızlar park yatak alacağım 2-3 gün içerisinde alayım diyorum. Elele madre ile prego premium arasında kaldım. Karar veremiyorum, fiyatları çok yakın, ikisi de kaliteli gibi yorumları olumlu genelde. Alanlar illa araştırmıştır sizce hangisi,

Ay bir de ana kucağı sorayım? Çok pahalı olmamalı. 2 bin civarı düşünüyorum, manuel. Pierre cardin in var onda da. Başka önerisi olan var mı?
Birde Aklıma takılan bu ana kucakları yenidoğan için kullanılabiliyor mu dümdüz yatması gerekmez mi? Sanki onlar yarım oturur gibi duruyor gibi de

Kalamaz bence malesef eşimi gömmeyim şimdi ama hiç aralıksız 1 saat ilgilenmemiştir.

Anakucakları evet yenidoğan için kullanılır ama tamamen bir yatak görevi olarak kullanmak tabii ki olmaz, yani uzun süreli değil, kısa süreli gündüz uykularında, bebek arabasında ve normal arabada güvenlik için gereklidir. Pozisyonu dediğiniz gibi yarı oturur pozisyondur, yoksa bebeklerin tam oturması kesinlikle yenidoğanda yasaktır. Sırf kalça ve omurga sağlığı için değil, boynunu taşıyamadığı için de sağlıksız bir pozisyon olur, o yüzden yenidoğan dönemde anakucakları baş boyun yastığıyla beraber kullanılır. Anakucağının setinde zaten bu boyun desteği verilir. Mutlaka ilk dönem onunla kullanmanız gerekir. Yoksa bebeğin başı yana öne düşebilir. Ben maxicosi almıştım 2 çocuğumda kullandım, hala depoda duruyor 3.ye de aynısını kullanacağım inşaallah.

Kalamaz bence malesef eşimi gömmeyim şimdi ama hiç aralıksız 1 saat ilgilenmemiştir.
Bizim memeden keserken uyutma görevini babası devraldığı için akşamları beraber yatabiliyorlardı. Bence daha vaktiniz var pratik yapmaya başlayabilirsiniz. Akşamları biraz babasına paslayın o uyutmaya çalışsın haftada birkaç gün. Baktınız olmuyor oğlan anneannesiyle kalır, size eşiniz refakat eder.

Ben de molfix sipariş ettim canim. Oğlumda prima kullandım hep ama pahalı geldi. Bi de bunu deniycem.

Ben mamma aldim. Bunlarda oyuncak ve tasima cantasi mevcut, kumas farki var. Ilk birkac ay oturma yerine muslin battaniye vb katlayip oradaki cukuru daha duz hale getirenleri gormustum.

Smile cotton

Premium

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…