- 4 Mart 2025
- 95
- 144
- 8
- 37
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #10.821
Ben de görüyorum o eğitimleri ama almam muhtemelen. Sadece eşimle birlikte sertifikalı ilkyardım eğitimi alacağız. Ne zamandır aklımızdaydı, gebelikte daha önemli görünmeye başladı.Kızlar ilk gebeliği olanlar , herhangi bir bebek bakım eğitimi aldınız mı? İnstagramda karşıma sürekli online ücretli eğitimler çıkıyor. Emzirme , bebek bakımı vs vs. Ya da ücretsiz yüz yüze gebe okullarından eğitim alan ?
Kızlar ilk gebeliği olanlar , herhangi bir bebek bakım eğitimi aldınız mı? İnstagramda karşıma sürekli online ücretli eğitimler çıkıyor. Emzirme , bebek bakımı vs vs. Ya da ücretsiz yüz yüze gebe okullarından eğitim alan ?
Ha şimdi aklıma geldi. Birkaç ay önce hastanemizin verdiği tek günlük gebe okulu eğitimine katılmıştım. Hastanenizin bu gibi imkanları varsa tek günlük bile olsa yeterli oluyor.Kızlar ilk gebeliği olanlar , herhangi bir bebek bakım eğitimi aldınız mı? İnstagramda karşıma sürekli online ücretli eğitimler çıkıyor. Emzirme , bebek bakımı vs vs. Ya da ücretsiz yüz yüze gebe okullarından eğitim alan ?
Merhaba,Merhaba. 9-17.30 oturarak çalışıyorum. Aklıma geldijçe fırsar buldujça 1 dk da olsa kalkıp yürüyüp geri oturuyorum çünkü artık son zamanlarda 1 saat bile üst üste oturdum mu çok kötü oluyorum. Masamın altına bir kutu bıraktım ayaklarımı onun üzerine uzatıyorum, çünkü diğer şekilde artık çok zorlanıyordum. Bi nebze iyi geldi gibi tavsiye ederim masanızın altına bir kutu veya tabure gibi bir şey bırakabilirsiniz. Bana asıl zor gelen işten yorgun argın gelip yemeğe girişmek çamaşır bulaşığa girişmek. Çünkü artık eskisi gibi değilim iştem geldim mi artık pert bi vaziyette oluyorum. Eşimle birlikte işten çıkıp eve geliyoruz . Birçikte hemen yemeğe girişiyoruz , pişmesi yemedi toplaması derken bu kez birimiz çamaşıra birimiz bulaşığa girişiyoruz. E ek olarwktw illaki bi şeyler çıkıyor. Ama gücümün tükendiğini hisdediyorum. Temizlik içinde kimseyi bulamadım. Haftasonu da temizliğe, pazara, alışverişe ayırıyoruz. Sağ salim bitirelim kalan zamanı
Çok mantıklı. O da aklımdaydı araştırayım bir onu daBen de görüyorum o eğitimleri ama almam muhtemelen. Sadece eşimle birlikte sertifikalı ilkyardım eğitimi alacağız. Ne zamandır aklımızdaydı, gebelikte daha önemli görünmeye başladı.
Çok güzel. İzmirde bilen eden varsa ben bulamadım çünküBen gebe okuluna gidiyorum az buçuk yegenlerden de idmanlıyım ve soğukkanlı biri olduğum için olay anında çözüm odaklıyım ondan dolayı bakım konusu biraz iddialım inşallah bebiş tepetaklak etmez beni
Eğer bulunduğunuz yerde devlet hastanesinde gebe okulu varsa mutlaka gidin derim baştan beri belli aralıklarla gidiyorum çok şey öğrendim
Gebe okuluna bir ders gittim. Toplamda 3 dersmiş çok güzeldi. Haftaya yine giderim dersleri tamamlarım. Onun dışında benimde ilk bebeğim olacak deneyimleyerek öğreneceğimKızlar ilk gebeliği olanlar , herhangi bir bebek bakım eğitimi aldınız mı? İnstagramda karşıma sürekli online ücretli eğitimler çıkıyor. Emzirme , bebek bakımı vs vs. Ya da ücretsiz yüz yüze gebe okullarından eğitim alan ?
Şahsen ben 31 yaşındayım ilk gebeliğim ve hala bakabilir miyim nasıl olcak neler olcak yetebilecek miyim gibi kaygılarım içerisindeyim. 18-20Gebe okuluna bir ders gittim. Toplamda 3 dersmiş çok güzeldi. Haftaya yine giderim dersleri tamamlarım. Onun dışında benimde ilk bebeğim olacak deneyimleyerek öğreneceğim
Bende 33 yaşındayım. Belki gençlikte bunları daha az düşündüğümüz için daha kolaydır. Açıkçası içimde kocaman bir sevgi var. Çok istedik tüp bebekle kavuştuk.daha görmeden bilmeden o kadar merak ediyorum ki yapamam mı ? Olmaz mı ? Böyle düşünceler yok kafamda. Herkes doğar doğmaz öğrenmiyor sonuçta içimizde onlara duyduğumuz sevgi var ve bazen akışına bırakmakta fayda var. Kimler kimler ebeveyn oluyor bizde yaparızŞahsen ben 31 yaşındayım ilk gebeliğim ve hala bakabilir miyim nasıl olcak neler olcak yetebilecek miyim gibi kaygılarım içerisindeyim. 18-20
Yaşında anne olanlaro tebrik ediyorum
Ama çok güzel değil miydiBende 29. Haftaya kdar toplam 6 kilo almışyım. Bayramda memleketime gittim yan gelip yattım anne yemeği yedim 10 günde 3 kilo almışım
Çok güzel bi tatil geçirdik gerçekten ailemizin yanında . Bebek gibi hissettirdilerAma çok güzel değil miydikeşke annelerimiz hep yanımızda olabilse bu süreçte
Moral motivasyonda önemli bana bu tatil çok iyi geldi sefamız olsun
Çiğli eğitim araştırma da var size uygun mu yeri bilmiyorum amaÇok güzel. İzmirde bilen eden varsa ben bulamadım çünkü
Teşekkür ederim bilginiz için. Çiğli çok uzak kalıyor banaÇiğli eğitim araştırma da var size uygun mu yeri bilmiyorum ama
Yarın kontrolum var yazarım yarın insallahMerhaba kızlar bu hafta kontrolü olan var mıydı?
Kaç kg cm olmuş bebisler?
Bizim kontrol dündü,size de sormak istedim.
Çalışan anneler ne durumda zorlanıyor musunuz,özellikle ben gibi masa başı çalışanla arkadaşları merak ediyorum.
Benim ayaklarım çok ağrıyor ve kilcallar artmaya başladı
Uzun süre minoris kullandım, son bir senedir dalin sıvı deterjan kullanıyorum. Lekeler geçmiyor geçmiyor gelmiyorKızlar selamlar deterjan ne aldınız ? İlkinde green clean kullandım ama şimdi baktım çok pahalı muadiller çıkmıştır var mı önerileriniz ? Şu an ben 3 yaş kızıma uni baby kullanıyorum.
Bebeland aldım hem yumuşatıcı hem deterjan hipoalerjenik diye ve çevremdekiler önerdi temizliğini falan övüyorlar leke çıkarıcı olarakta e bebekte bı tane vardı adını hatırlamıyorum onu alacam zaten kıyafet sık yikaniyor temiz olsunlar alerji yapmasın kokusu olmasın yeterli benim içinKızlar selamlar deterjan ne aldınız ? İlkinde green clean kullandım ama şimdi baktım çok pahalı muadiller çıkmıştır var mı önerileriniz ? Şu an ben 3 yaş kızıma uni baby kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?