Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ah şu göğüsler... Yine de Allah yokluğunu göstermesin diyorum. Sütyen için Ebebek'e de bakayım. Bahsettiğiniz markayı hiç görmedim. Biraz araştırmak lazım. Çok teşekkürler!

İinşallah canım. Allah’a emanet yavrular. İnşallah sağlıkla gelsinler en hayırlı zamanda. O dikiş olayı da çok iyiymiş teşekkürler canım.

Büyük beden alınabilir artık ve gidişata göre internetten sipariş vermek çok kolay. Çok da dert etme derim yani

Vatan hast. Erson Aksu'yu denesen bi ?
Sedat Bey'de iyi. Sakin sakin konusuyor ya iyi geliyor.
Erson beye gittim 1 kontrolde. Gerçekten çok tatlı biri. Ama çok çok yoğun ya ve randevu almada sıkıntı yaşıyoruz diye bu doktorda devam ettim.
Galiba Erson beye tekrar uğrayacağım. Sedat beyi tanımıyorum o da mı Vatan'da ?

Evet o da vatan hastanesinde. Hatta vatanın ortaklarindan diye biliyorum
Ben tuhaf bir tecrübe yasadim bi kere hastanede, fenalaştım inanilmaz ilgilendi oda açtı istediğin kadar yat, kendini iyi hissedene kadar dedi. Muayene parasini vs iade etti

Ay niye fenalaştınız geçmiş olsun :)
Siz Çorlu'da mı yaşıyorsunuz kendisine mi gidiyorsunuz şu an?

Benim de Perşembe kontrol var. Son kontrolde gayet iyiydi bakalım
Kendi işimi yapıyorum ben vaktimin çoğu arabada geçiyordu ama artık tuvalet sıkıntısı olduğu için eşim göndermiyor evdeyim hep ama ev işleri zorlamaya başladı ben biraz fazla titizdim çamaşır suyu özledim desem yeridir ama çamaşır sepeti bile kaldırmak istemedim bugün. Sende nsıl durumlar çok yoruluyor musun

bu nasıl bir tavır.. Bir doktor hastasına böyle mi yaklaşmalı... amniyotik bant denilince çok ciddi bir durum hafife alması nasıl saçma ve benim annem bana hamileyken muhtemelen başına gelmiş bazı el parmaklarımda anomali var bu yüzden. Detaylıya gittiğimde doktoruma endişe ile çocuklarda böyle birşey var mı diye sorarken o kadar detaylı güzel anlattıki. ve böyle bir hastası olduğundan bahsetti. öyle hafife alınacak birşey değil. doktorunuz kim hangi ildesiniz bilmiyorum ama hala geç değil değiştirmek için. netice de doğuma kadar hatta sonrasında da muhatap olacaksınız. Tereddütleriniz varsa hiç düşünmeyin.

canım kendin bu açlığı test edebilirsin . birgün geceden birşey yeme sabah aile hekimliğinde bi açlık ver . inşallah güzel sonuçlar alırsın. ayrıca 1 hafta ileri demek bu hemen şeker ihtimali mi akla getiriyor. ya benim kız 3 hafta öndeydi. doktor da şüphelendi. hatta o zaman şeker yükleme de yaptırdım sınırda çıkmıştı. sürekli ölçüm yapıyordum ama eşim ben normale göre iri insanlarız. ve yapı olarak aynı babası gibi doğdu. şimdide bebekler ileri de yine biri 2 hafta diğeri 1 hafta önde doktorum sadece açlık baktı yeterli gördü. canını sıkma önde gitmesi tek başına bir şeker sorunu olacağı anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…