Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İyi günler benim de SAT 5 Eylül pazartesi günü kan verdim 122 çıktı doktor az filan demedi hiç sadece üç gün sonra kan testini tekrarla dedi şehir hastanesine gitmiştim henüz çok küçüktür ultrasonda görünmez dedi değer düşüklüğü ile ilgili bir şey söylemedi siz böyle söyleyince korktum ben de şu an perşembe ya da cuma kan vereceğim ben de

Korkmayın bir şey olmaz bence gereksiz bir yorum yaptı.
Anormal durumlar artışa göre yorumlanır bunun geç döllenmesi var, erken döllenmesi var.. bu sonuca göre böyle yorum yapılmaz.
Oğlum 5 yaşına girecek.. onu da böyle öğrenmistim 112ydi sonra iki günde bir arttı

Bence son regl tarihimi baz almadı
Şuan 3+5 im
Dün kan verdiğimde 3+4 tüm
Kaset testte öğrendiğim de 3+3 tü
Millet reglisi gecikiyor öyle 4 haftalık öğreniyor.
Ben erken öğrendim ondan yeni yerleşiyor diye dusunuyorum

Oğluma hamileyken 500 idi değerim ilk öğrendiğimde hiç artış filan takip etmemi de söylememişti kimse direkt iki hafta sonra kalp atışı için gel dediler öyle gitmiştim bazen bilmemek mutluluk gerçekten şimdi değerim arttı mı artmadı mı ya da başka bir sürü şey düşünüyor insan

Gittim 15 ml kese var ama içi boş 2 hafta sonra kalp atış için gelin dedi devlet ya pek bir açıklama yapmıyor lar değerim yüksek dedim hiç ses etmedi
Bu haftada anca kese oluşur 6. Haftada kalp atışı görülür bazen 7 yi bulur o yüzden bekleyebildigim kadar beklicem ben bakalım

Bugün gittim 15 ml kese var 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsiniz dedi pek bir açıklama yapmadı devlet hastanesi olduğu için
Aslında kesen 15 mm 6 haftalık oluyor ortalama betada değernde böyle düşünce normal seviyede hiç korkma canım aksi birşey olsa mutlaka belli eder vücut

Selam kızlar son durumunuz nasıl benim bugün ara ara yumurtalıklarda ve rahimde gerilmeler oluyor dün gece de oldu biraz sizde oluyor mu böyle son adet tarihim 28 ağustos. Biraz tedirginim.

Selam kızlar son durumunuz nasıl benim bugün ara ara yumurtalıklarda ve rahimde gerilmeler oluyor dün gece de oldu biraz sizde oluyor mu böyle son adet tarihim 28 ağustos. Biraz tedirginim.
Benim çok ağrım yok ama aşırı yorgunum ve sürekli uyuyorum resmen gozlerimi açamıyorum sat 2 Eylül benim de

Aslında kesen 15 mm 6 haftalık oluyor ortalama betada değernde böyle düşünce normal seviyede hiç korkma canım aksi birşey olsa mutlaka belli eder vücut
Sağol canım yorumun rahatlatti 4 haftalık şuan bakalım randevu aldim 16 gün sonraya kalp atışını duysam içim daha rahat edicek.

Merhaba herkese sanırım hayırlısıyla benim de dahil olacağım grup burası.
Sat 4.9.24
29.9.24’te sabah 2 tane test yaptım silik çıktı, öğleden sonra kan testi vermeye gittim çok şükür pozitif çıktı. Doktor 10. Günde yani 9 Ekimde gel kontrol için. Heyecanla o günü bekliyorum.
Kasıklarımda sürekli batışmalar var, bazen sabahları ve geceleri bu saatlerde de inceden vurmaya başlayacak adet sancısı gibi oluyor. bi de bi halsizlik uyku hali.
aynı dönem gebelikleri olacağı için buradaki paylaşımlar en doğru yerde olduğumu hissettirdi.
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah, sevgiler

Benim de sat 22.08 aynı sizin gibi karnımda sürekli adet sancısı gibi doktor yerleşme ağrısıdır dedi

Benim de sat 22.08 aynı sizin gibi karnımda sürekli adet sancısı gibi doktor yerleşme ağrısıdır dedi
Bu sabah mide hassasiyetiyle gözümü açtım hafif bi bulantım oldu ama istifra olmadı çok şükür. Yüzümü soğuk suyla yıkadım baya bi süre biraz kendime geldim. Her gün yeni bir şey güncelleniyor gibi

Bugün yine kan verdim bakalım hayırlısı olsun.
Bir öncekinde TSH de yüksek çıkmıştı 6.44
Yarın sonucum çıkar eğer iki kat artış varsa her şey yolunda ilaca baslayacagım.. değilse de hayırlısı artık

Merhaba 25 eylül 2024 de 25 ile öğrendim bebegimi ayın 29 da beta 136 küsürdü 8 Ekim de doktor kontrolum var umarım hersey yolunda ılerlıyordur

Merhaba canım benim de 5 Eylül bende dün kan verdim 468 çıktı beta pazartesi yine vereceğim umarım sağlıklıdır bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…