- 21 Nisan 2016
- 54
- 45
- 30
2 tane çocuğum var onlarda normal di değerler.6 haftalıkta o kadar yukseliyormus acaba çoğul gebelik mi
Belki üzerine görmüşsünüzdür daha büyüktür bebeğiniz içinizi ferah tutunAdetimin üstünden 3 gün geçti çok değil bu değere çok şaşırdım bende
Hayırlı haberlerle gel inşallahBen de yarın kan vereceğim nasipse 4 gündür test giderek koyulaştı bakalım Allah kucağımıza almayı nasip etsin her şey sorunsuz ilerlesin
Çok teşekkür ederimRandevunuz nasıl geçti acaba umarım iyisinizdir
Keseyi öğrendiğinizde betanız kaçtıÇok teşekkür ederimİyiyiz çok şükür kese gözüktü 8mm oldukça güzel yerleşmiş rahmin üst tarafına haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğiz
Nasıl sevindimÇok teşekkür ederimİyiyiz çok şükür kese gözüktü 8mm oldukça güzel yerleşmiş rahmin üst tarafına haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğiz
Belki üzerine görmüşsünüzdür daha büyüktür bebeğiniz içinizi ferah tutun
Bende en son öyle düşündüm yarın gidicem kadın doğuma ne diyecek ler merak ediyorumBelki üzerine görmüşsünüzdür daha büyüktür bebeğiniz içinizi ferah tutun
Bizede haber et inşallah bebişi görürsünBende en son öyle düşündüm yarın gidicem kadın doğuma ne diyecek ler merak ediyorum
Ben en son 27.09.2024 te beta baktırdım 877 ydi dün de keseyi gördük tahminen 2000 civarıdır beta diye düşünüyorumKeseyi öğrendiğinizde betanız kaçtı
Allahım çok heyecanlı yaaaa bakalım çoğul mu2 tane çocuğum var onlarda normal di değerler.
Ailemizde hiç çoğul gebelik yok bende çok şaşırdım Çarşamba günü randevu aldım gidicem çoğul gebelik olursa çok şaşırırım son âdet tarihim de Ağustos 29 28 günde bir günüm geliyor olsa olsa 4 haftalık olur
Yazarım tabikiBizede haber et inşallah bebişi görürsün
Allahım çok heyecanlı yaaaa bakalım çoğul mubenimde bir oğlum var çok istiyorum çoğul gebelik Rabbim yardım etsin güç versin bakarım sağlıcakla alın kucağınıza büyütün hamile kalmak isteyenlerede çok dua edin olur mu
Allah isteyen herkeze sağlık li evlat versin bir kızım var özel çocuk birde oğlum var çoğul gebelik nasıl olur du bilmiyorum Bizim için Zor olur ama Rabb'imin verirse herşeye kabulumAllahım çok heyecanlı yaaaa bakalım çoğul mubenimde bir oğlum var çok istiyorum çoğul gebelik Rabbim yardım etsin güç versin bakarım sağlıcakla alın kucağınıza büyütün hamile kalmak isteyenlerede çok dua edin olur mu
Ederim tabikiBizede haber et inşallah bebişi görürsün
Yarın bende gidiyorum heyecandan duramıyorum hayırlı haberlerle buluşalım inşallahEderim tabiki