Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

6 haftalıkta o kadar yukseliyormus acaba çoğul gebelik mi
2 tane çocuğum var onlarda normal di değerler.
Ailemizde hiç çoğul gebelik yok bende çok şaşırdım Çarşamba günü randevu aldım gidicem çoğul gebelik olursa çok şaşırırım son âdet tarihim de Ağustos 29 28 günde bir günüm geliyor olsa olsa 4 haftalık olur

Ben de yarın kan vereceğim nasipse 4 gündür test giderek koyulaştı bakalım Allah kucağımıza almayı nasip etsin her şey sorunsuz ilerlesin

Selam benim de Haziran tahmini çok yeni daha karnım da aşırı bir şişlik var ama yerleşme kanamam olmadı belim ağrıyor birde kasıgım da ara ara titreşim var sanki çalışma var gibi onun haricin de ne mide bulantısı ne başka birşey cumartesi doktor randevum var

Birde benim reglim 22 gün sürer en fazla 23 8 Eylül de oldum en son 21 Eylülde hamile kaldıysam geç döllenmemi oldu reglime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım baya net çıktı iki çizgi sonra farklı markalardan denedim hep çift çizgi net çıkıyor Doktorum acele etme Cumartesi gel bakalım dedi 2 gün geçti reglim

Allahım çok heyecanlı yaaaa bakalım çoğul mu benimde bir oğlum var çok istiyorum çoğul gebelik Rabbim yardım etsin güç versin bakarım sağlıcakla alın kucağınıza büyütün hamile kalmak isteyenlerede çok dua edin olur mu

Allah isteyen herkeze sağlık li evlat versin bir kızım var özel çocuk birde oğlum var çoğul gebelik nasıl olur du bilmiyorum Bizim için Zor olur ama Rabb'imin verirse herşeye kabulum
Benim de 2 sene çocuğum olmadı 3. Senem de kızım oldu Rabb'im vaktini biliyor

İyi akşamlar herkese. Benim sat 1 eylül. Kan testi yaptırmadım daha ama test doğruysa bu grupta mi yer Alicam yoksa Mayıs'ta mi. Hesaplayamadim tahmini doğumu

Eklentiler

• IMG_20241001_191659.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…