Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138

Annelik sonsuz endişe demekmiş gerçekten ayaktayken hareketleri daha az hissediliyor gibi belki ondan öyle geliyordur

Bizim evde hali hazırda hepsi olduğu için herhalde bu kadar rahatım ilki gibi olmuyomuş ikinciler yani deterjanına kadar var bebeklikten beri değişmediğim için yaş 3 notta aldim eksikler bi hastane cikisi alcam oda ona ozel olsun die. Gerisi sadece bana ozel pijama depend falan. Duzenlemek bebek esyalarini makineleri cikarmak hepsi is gozumde sifirdan duzen kurmak daha kolay

Evet evet kasilma icin braxton hicks mi neydi adi aratabilirsin googleda da, Boyle bebek toplandi bi yerde derler ya nasil ifade ediim bilemedim karnimda bi bolum hafif kasilip geciodu anlik araba kullanirken falan hissediyodum 3-4 gun surdu dr zamaniydi zaten hemen magnezyumla rahatladi.

Kızlar doktorum en son magnezyum vitamin verdi bana. Kasılmaları engelliyormuş galiba. Multivitamin içinde de var ama ayrıca daha etkili herhalde. Size de verdimi doktorunuz ç?
Evet kullanıyordum tabii. İlk gebeliğimde her şey yolundaydı ama gece bacak krampı ile uyanıyordum, o da çok feci bir ağrı. Magnezyumla düzelmişti. 2. Gebeliğimde zaten erken doğum riski oluşur oluşmaz kasılma vs olmadan doktor direkt magnezyuma başlattı, hiç olmasın diye. Şu an gebeliğim normal seyrinde ilerliyor, herhangi bir riskim yok çok şükür, ama bacak krampı da yaşamadığım için demek ki magnezyum değerlerim iyi diye düşünüyorum. Eksilirse zaten direkt ilk bacağa vurur. Erken doğum riskinde zamansız sancı kasılma vs tetikleme yapmasın diye magnezyum çok önemli bir ihtiyaç.

Kızlar bazen insan hamileyken tuvalete sıkıştığını farkedemeyebiliyor. "Bebek alttan alttan ittiriyor niye acaba" ya da "iyice şiştim gerildim heralde çok yedim" vs gibi düşünüyorum bazen, ama aslında tüm ihtiyacım tuvalete çıkmak oluyor, tuvaletten sonra "aaaa meğerse derdim buymuş oh be rahatladım" dediğim çok oluyor. Aklınızda bulunsun. Bol su için ve tuvalete sık uğrayın, ufak bir tavsiye.

Çok değişik durumlar. sanırım zamanla alışacağız bende sizin gibiyim hareket etmiyor neden etmiyor. Ediyor ee neden bu kadar ediyor bir sıkıntısı mı var diyorum. Analık çoktan yüklenmiş bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…