- 6 Aralık 2024
- 159
- 133
- 18
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.801
Benim dün aşırı hareketliydi gece uyurkende sürekli uykumdan uyandım hareketleriyle . Dediğiniz gibi çok hareket edince de endişeleniyornuş insanama bugünde misafirim vs vardı çok ayakta kaldım ve bebek çok az hareket etti arada 1-2 tekme atıp sonrasında hep sessiz kaldı. Bu kezde neden hareketsiz diye moralim bozuldu
Baya film çrkmişsşniz gerçektenDün izlediğim film sahnesini rüyamda gördüm eşim de kötü karakterdi uyanınca defol git evimden demişim adam şokhala gülüyorum halime inşallah bu kadarla kalır
Bizim evde hali hazırda hepsi olduğu için herhalde bu kadar rahatım ilki gibi olmuyomuş ikincilerTrendyolda çok güzel mart indirimleri varsı bir bakın isterseniz. Aslında almadıysanız geç falan değil zaten alınacaklar belli 1 ay kala da topluca hepsğ alınabilir. Ama ben daha çok maddi açıdan zorlanmamak için hep indirim kovaladım . Ürünleri favorilerime ekledim, indirime düşeni alıyorum . Çünkü cidden pahalı her şey . Pişik kremi , şampuan ıslak mendil vs bunlar hep çok pahalı
Evet evet kasilma icin braxton hicks mi neydi adi aratabilirsin googleda da, Boyle bebek toplandi bi yerde derler ya nasil ifade ediim bilemedim karnimda bi bolum hafif kasilip geciodu anlik araba kullanirken falan hissediyodum 3-4 gun surdu dr zamaniydi zaten hemen magnezyumla rahatladi.Demek kasılma için veriyorlar canım anladım. Benim nst de çok az çıkmıştı ama ben hiç hissetmiyordum hastanede yattım. Makattan fitil verdiler öyle durdu. Yalancı doğum sancısı olabiliyormuş. Senin kasılmalar nasıl bir histi?
Hiç alakası olmuyor bebekten bebeğe değişir o. İlk kızım oldu, 39 haftada 2800 doğdu, 2. oğlum oldu, kızdan 1 hafta erken doğdu, 38 haftada 3250 doğdu.Bu arada benim bildiğim ikinci üçüncü bebek ilk bebekten daha düşük kilolu olur
Evet kullanıyordum tabii. İlk gebeliğimde her şey yolundaydı ama gece bacak krampı ile uyanıyordum, o da çok feci bir ağrı. Magnezyumla düzelmişti. 2. Gebeliğimde zaten erken doğum riski oluşur oluşmaz kasılma vs olmadan doktor direkt magnezyuma başlattı, hiç olmasın diye. Şu an gebeliğim normal seyrinde ilerliyor, herhangi bir riskim yok çok şükür, ama bacak krampı da yaşamadığım için demek ki magnezyum değerlerim iyi diye düşünüyorum. Eksilirse zaten direkt ilk bacağa vurur. Erken doğum riskinde zamansız sancı kasılma vs tetikleme yapmasın diye magnezyum çok önemli bir ihtiyaç.Kızlar doktorum en son magnezyum vitamin verdi bana. Kasılmaları engelliyormuş galiba. Multivitamin içinde de var ama ayrıca daha etkili herhalde. Size de verdimi doktorunuz ç?
Çok değişik durumlar. sanırım zamanla alışacağızBenim dün aşırı hareketliydi gece uyurkende sürekli uykumdan uyandım hareketleriyle . Dediğiniz gibi çok hareket edince de endişeleniyornuş insanama bugünde misafirim vs vardı çok ayakta kaldım ve bebek çok az hareket etti arada 1-2 tekme atıp sonrasında hep sessiz kaldı. Bu kezde neden hareketsiz diye moralim bozuldu
İnşallah öyledir korkuyorum bu kadar hareketineSağlıklı olduğunun göstergesi canım maşallah.
sizin yaş aralığı çok iyi. benim de kardeşimle 7 yaş farkı var. abi belki ufak duygusal zorlanmalar yaşar ama hiç zorlamaz bence sizi. tabi yıllardır evin göz bebeği, ben de öyleydim ama hiç kardeşimi kıskandığımı hatırlamıyorum. adapte olur sürece, canınızı sıkmayın.Benim oğlum 7 yaşında. Kardeşi doğduğunda 8 olacak. Her işini kendi yapiyor artik o açıdan zorlanmiyorum. Beni de anlıyor hatta bazi şeyleri benim yerime yapiyor ben yorulmayayim diye. Tabii bu beni üzüyor biraz büyümek zorunda kaldi birden, evin bebeği iken
bizim de bir puset eksikti onu aldık, ilave oto koltuğu aldık. ama hala içime sinen bir hastane çıkışı bulamadımBizim evde hali hazırda hepsi olduğu için herhalde bu kadar rahatım ilki gibi olmuyomuş ikincileryani deterjanına kadar var bebeklikten beri değişmediğim için yaş 3 notta aldim eksikler bi hastane cikisi alcam oda ona ozel olsun die. Gerisi sadece bana ozel pijama depend falan. Duzenlemek bebek esyalarini makineleri cikarmak hepsi is gozumde sifirdan duzen kurmak daha kolay
Bilmiyorum doktorum genelde böyle olduğunu söylemişti.Benim oğlum 41. haftada 3500 doğmuştu kızım 40. haftada 2800, kızımda kordonda biraz erken yaşlanma olmuştu o yüzden kilo az almış olabilir . Ama düşük kilolu bebeğin doğumunda kolay oluyor. Kızımda ıkınma zahmetinde bile bulunmadımHiç alakası olmuyor bebekten bebeğe değişir o. İlk kızım oldu, 39 haftada 2800 doğdu, 2. oğlum oldu, kızdan 1 hafta erken doğdu, 38 haftada 3250 doğdu.
Anladım canım evet faydalı demek ki evet. Şifa olsun inşallah.Evet kullanıyordum tabii. İlk gebeliğimde her şey yolundaydı ama gece bacak krampı ile uyanıyordum, o da çok feci bir ağrı. Magnezyumla düzelmişti. 2. Gebeliğimde zaten erken doğum riski oluşur oluşmaz kasılma vs olmadan doktor direkt magnezyuma başlattı, hiç olmasın diye. Şu an gebeliğim normal seyrinde ilerliyor, herhangi bir riskim yok çok şükür, ama bacak krampı da yaşamadığım için demek ki magnezyum değerlerim iyi diye düşünüyorum. Eksilirse zaten direkt ilk bacağa vurur. Erken doğum riskinde zamansız sancı kasılma vs tetikleme yapmasın diye magnezyum çok önemli bir ihtiyaç.
Aaa anladım canım teşekkür ederim bilgi için. Şifa olsun inşallah.Evet evet kasilma icin braxton hicks mi neydi adi aratabilirsin googleda da, Boyle bebek toplandi bi yerde derler ya nasil ifade ediim bilemedim karnimda bi bolum hafif kasilip geciodu anlik araba kullanirken falan hissediyodum 3-4 gun surdu dr zamaniydi zaten hemen magnezyumla rahatladi.
Aynı durumdayımBu arada kızlar ben hiç bişey yapmıyorum hiç bişey almıyorum bakmıyorum bile ne olcak bilmem bayramdan sonrası su gibi akcak kesin sonlara kalcam
Bu bende hep var ama magnezyum hali hazırda hem multivit içinde hem ayrı kullanıyorum. Ben bunun normal old düşünmüştüm çünkü bebek hareket ettikçe bi yerde toplanıyor bi tarafları orası sertleşiyor sanki poposunu veya ayağını dayamış gibi. Anlık bi sıkıştırıyor hareket etmekte zorlanıyorum o an, ağrıyor gibi oluyor ama 1 dk bile sürmeden geçiyor çoğu kez. Doktora söyledim bir şey demedi.Evet evet kasilma icin braxton hicks mi neydi adi aratabilirsin googleda da, Boyle bebek toplandi bi yerde derler ya nasil ifade ediim bilemedim karnimda bi bolum hafif kasilip geciodu anlik araba kullanirken falan hissediyodum 3-4 gun surdu dr zamaniydi zaten hemen magnezyumla rahatladi.
Mustela doğal içerikli değilmiş evet. Ben oğlumda ecowell kullanıyorum fiyat performans olarak iyi. Bebekte de devam ederim.Kızlar bebelere şampuan ne aldınız? Mustela için instagramda bi eczacı doğal içerikli değil demiş. Parfüm mü ne varmış. Ama kokusu çok güzel kızımda kullanmıştım. İlk zamanlar şampuan yapılmaz zaten ama yine de alıp koymak lazım. Temiz içerik bildiğiniz ürünleri yazar mısınız bakayım?
Aaa güle güle giysin canim. Ben de ara ara göz atiyorum. İndirim var bu aralar evet.Aynı durumdayımdün e bebekte indirim gördüm trendyolda, 2 tane yazlık tulum (3 ay aldım inş olur bu arada) birde çorap aldım bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?