Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Benimde kasılmalarım var cnm üçüncü gebelik olduğu için artık kasılmanın ne olduğunu da biliyorum açıkçası tedirgin oldum bende ..
Canım dr Zeki Şahinoğlu var perinatolog bostancıda muayene de 5000tl.

Enfeksiyona sadece bu çare oldu doktorum önerdi
Normal pedler zehir alternatif ararken bulmuştum tienzi.. Birçok fayda gören olmuştu farklı farklı durumlarda bende denemek için almıştım. İlk baştaki yakıyor hissi bir neler oluyor dedirtiyor ama sonra alışıyor insan

Benimde kasılmalarım var cnm üçüncü gebelik olduğu için artık kasılmanın ne olduğunu da biliyorum açıkçası tedirgin oldum bende ..
Canım dr Zeki Şahinoğlu var perinatolog bostancıda muayene de 5000tl.
Canım hiç canını sıkma erken fark edildiğine şükret gerçekten. En kötü olabilecek şey şu doktor sana aspirin yazacak (kan sulandırıcı), sıkı takip 2 haftada bir ve tutabildikleri kadar bebeği karnında tutup besleyecekler. Nadir hastalık gibi görüp kendini tedirgin etme, o kadar farklı gebelikler var ki bebeğin sağlıklı şükür , artık tıp ilerledi eskisi gibi değil, Allah dermansız dert vermesin. Senin şuan yapabileceğin hiç birşey yok güzel beslenmek ve kendine bakmak dışında. Diyorum ya en kötü olabilecek şey sıkı takip oda bence çok kötü değil sık sık bebeğini göreceksin

Bana progestan yazdilar sende kullaniyormusun belki sanada iyi gelir

Cok tesekkue ederim kizlar guzel guzel yazmissiniz hepiniz sagolun, bakalm hersey kader kismet boylede cok hamilelik geciren yabancilar olmus okudum bende hatta birinin plesentasin 34. Hafta duzeltmis kendini

Yaa kızlar şunların tipine bakın yarın gelecekti bimde tanıdık olunca eşim bu gece alabilmiş alışverişe biberonla adım atmış bulunduk hepimizin sağlıkla tamamlayıp güzel günlerde kullanması nasip olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_20250123_214716.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 33
Kızlarr az önce tam bir ananas ın yarısını yedim. Ve hemen sonrasında instagramda ananasın hamilelikte önerilmediği çıktı karşıma . Araştırınca da doğru olduğunu gördüm (( bi de fazla yedim deli gibi hiç aklıma gelmedi ki internetten araştırmak

Aslında bir ara burda konuştuk bazı meyveleri denk gelmemişsin İçini ferah tut sıkma kendini ille bir şey olacak değil sonuçta.. Kendini gözlemlemeye çalış.

Öksürük için bal zencefil kullanan oldu mu? Cinnet geçirecek artık bana şu öksürük krizleri

Bence bir kerelikten bir şey olmaz böyle şeyler benim bildiğim sık sık yiyince zararlı oluyor. Mesela hurma doğum yaklaşınca öneriliyor rahim kasılması vesaire yapıyor diye ben hamileliğin başında kaç gün yedim ama bir şey olmadı allaha şükür seninde olmaz umarım stres yapma

İnşallah ya

Öksürük için bal zencefil kullanan oldu mu? Cinnet geçirecek artık bana şu öksürük krizleri
Ayvayı kaynatıp içince iyi geliyormuş acaba zararı olur mu bu dönemde de her şeyden şüphe ediyoruz inşallah geçer bir an önce geçmiş olsun. Bende belirtileri vardı iki gün nane limon içtim geçirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…