Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Merhaba doktorunuz gebeyken önerdi bu durumda değil mi? Ben de aynı dertten muzdaribim maalesef fakat nioli yağı vs chatgpt ye sorduğumda önerilmez diyordu mentol aklıma takıldı o yüzden
Evet canım hamileyken önerdi. Bende serklajlı hamileyim. Bir hastası daha bu pedle atlatmış banada önerdi. Doktoruma çok güveniyorum.

Çok geçmiş olsun canım inşallah ihtimallerle kalsın rabbim minigimizi önce anne babasına sonra bize teyzelerine bağışlasın bol dinlen yeme icmene dikkat et vitaminlerini aksatma inşallah öyle bişey olmaz sağ salim kucagina alırsın bebişini dualarimizda olacaksın sende kendine dikkat edip gelişmelerden haberdar et bizi

Cok tesekkur ederim, ins bakalim yolunda gider. Cumartesi medicalparka gidicem hem fiyat sorucaktim zaten hemde perinatolojiyi falan sorarim. Cerrahpasayi bende takip edeyim tesekkurler

İnşallah korktugunuz gibi değildir. Biz de ateş titreme ve öksürükle başladı çok kötüydü. Tek bi ilacı var zaten beş gün kullancak. İnşallah hemencecik toparlanır yavrularımız

Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah stres yapmayın dicem biliorum çok zor ama inşallah daha iyi haberlerde alıcaksınız

Şimdiden kendini strese sokma canım daha sık gidersin kontrol altında olursun Allahin izniyle alırsın sağlıcakla bebegini kucağına

Çok geçmiş olsun canım ihmal etme sen de görün ilerlemeden tedbir alınır

Canım sık sık doktora gidersin. İnan hepimizin riskleri var. Ama Allah yardım ediyor. Allah’a emanet edelim durumu. İnşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…