- 8 Mayıs 2024
- 72
- 40
- 3
- 29
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.401
Evet canım hamileyken önerdi. Bende serklajlı hamileyim. Bir hastası daha bu pedle atlatmış banada önerdi. Doktoruma çok güveniyorum.Merhaba doktorunuz gebeyken önerdi bu durumda değil mi? Ben de aynı dertten muzdaribim maalesef fakat nioli yağı vs chatgpt ye sorduğumda önerilmez diyordu mentol aklıma takıldı o yüzden
Çok geçmiş olsun canım inşallah ihtimallerle kalsın rabbim minigimizi önce anne babasına sonra bize teyzelerine bağışlasın bol dinlen yeme icmene dikkat et vitaminlerini aksatma inşallah öyle bişey olmaz sağ salim kucagina alırsın bebişini dualarimizda olacaksın sende kendine dikkat edip gelişmelerden haberdar et biziBugun baska bi kadin doguma gittim, oda gordu ve bana detay detay anlatti. Bu cok nadir gorulen plesanta anemisiymisz yani plesanta dus degil burusuk buda ileri haftada bebege kan ve oksijen saglayamiyor ve gelisim geriligi oluyor veya mesaneye dogru ilerliyor kanama ben riske giriyorum. Takip gerekli dedi suan icin erken 24 haftalikken tekrar bakilir gelisim geriligi vs varmi diye dedi.
Canim sikildi sikilmadi degil
Previa olsa yatarim, dikilir edilir vs ama bu direk plesantanin duz seklinin burusuk seklini almasi, yani plesanda birbirine yapisik sanirm anladigim bunlar.
Kasilmalarada normal degil dediler, 38 haftaya kadar perogestan kullanicam
Cok tesekkur ederim, ins bakalim yolunda gider. Cumartesi medicalparka gidicem hem fiyat sorucaktim zaten hemde perinatolojiyi falan sorarim. Cerrahpasayi bende takip edeyim tesekkurlerBu beni de uzdu acikcasi, ama nedense icimde hep bi seyler yolunda olacak seninle ilgili gibi bi his var, gercekten... Iyi bi doktor bulup daha sıkı takipli ilerlersen icin de rahat eder bundan sonra, uygun ucretli vs. Ya su cerrahpasanin randevulari ocak basindan beri dolu, bi bosluk olsa da oraya gitsen hem ucretsiz hem de perinatolojiye giderdin guzel takip ederlerdi. Ben arada bakiyorum hep bosluk gorursem haber edeyim sana da.
Enfeksiyona sadece bu çare olduÇok güzel bir ped o hamilelikte kullanılıyor mu kafamda soru işaretleri vardı. İlk hamileliğimden önce kullanıyordum sonra emin olamayınca bırakmıştım. Demekki kullanılabiliyormuş
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3531869
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ mercanAyda 22 1 19 EYLÜL 5+3 6+4 ERKEK 26 HAZİRAN @vervain 27 1 15 EYLÜL 6+1 7+6 ERKEK 22 HAZİRAN @brcubrcu0101 31 1 7 EYLÜL 5+2 7+0 ERKEK BELLİ DEĞİL 15 HAZİRAN BELLİ DEĞİL @ssherife 36 2 30 AĞUSTOS 5+0 7+5 ERKEK BELLİ DEĞİL 6 HAZİRAN @keepcalm86 38 1 2 EYLÜL 7+1 7+1 KIZ 9 HAZİRAN Mrve95 29 1 2 EYLÜL 4+0 7+0 KIZ 9 HAZİRAN eleanorancalimon 35 1 17 eylül 6+1 6+6 KIZ 16 HAZİRAN @yildizkadini 29 1 1 EYLÜL 5+2 7+2 BELLİ DEĞİL 8 HAZİRAN mutlutablo 32 1 14 EYLÜL 5+3 6+4 KIZ 21 HAZİRAN H Hazel9 33 2 6 EYLÜL 6+1 8+3 KIZ 13 HAZİRAN AngelHeart 41 2 8 EYLÜL 6+1 7+1 ERKEK 15 HAZİRAN @suara25 23 1 6 EYLÜL 5+0 7+1 ERKEK 13
HAZİRANO Ozlemce16 36 2 2 EYLÜL 6+0 7+3 KIZ 9 HAZİRAN @Edos63 23 1 9 EYLÜL 5+0 6+5 KIZ 16 HAZİRAN @yakamozlugece5 32 1 10 EYLÜL 5+1 7+1 ERKEK 17 HAZİRAN @Papattyaaa 33 1 2 EYLÜL 6+2 7+4 ERKEK 9 HAZİRAN @joynss 34 1 15 EYLÜL 4+4 5+5 BELLİ DEĞİL 22 HAZİRAN @haseku 31 2 21 EYLÜL 5+6 6+6 ERKEK 14 HAZİRAN @zeyzey2313 31 4 22 EYLÜL 6+4 6+4 BELLİ DEĞİL 29 HAZİRAN @iremela46 29 1 17 EYLÜL 5+2 6+1 KIZ 25 HAZİRAN @1zeyzey 34 2 19 EYLÜL 4+6 6+3 BELLİ DEĞİL 25 HAZİRAN @Surayaldz 23 1 5 EYLÜL 6+4 6+4 ERKEK 12 HAZİRAN @primavera_pe 30 1 29 AĞUSTOS 5+4 6+4 KIZ 5 HAZİRAN @Hestiada 39 2 18 EYLÜL 5+6 6+3 KIZ 25 HAZİRAN @YAPRAKCIM 28 1 25 AĞUSTOS 6+4 7+4 01 HAZİRAN @pelolin 33 2 6 EYLÜL 8+0 8+0 ERKEK 13 HAZİRAN CEM KAYRA @rhaenyra 32 1 15 EYLÜL 6+0 8+0 22 HAZİRAN @Hyl 34 2 13 EYLÜL 6+3 6+3 BELLİ DEĞİL 20 HAZİRAN @Benimhepumudumvar 35 2 15 EYLÜL 4+0 9+0 ERKEK 22 HAZİRAN @portakal0 25 1 29 AĞUSTOS 4+1 4+1 KIZ 6 HAZİRAN ELİSA @Dreamgirls 36 2 9 EYLÜL 9+1 9+1 KIZ 15 HAZİRAN @ela_mommy 27 1 17 EYLÜL 5+2 6+4 BELLİ DEĞİL 20 HAZİRAN @whitesnake_ 34 1 26 AĞUSTOS 6+0 7+4 KIZ 2 HAZİRAN @ipekbocegiiiii 32 1 9 EYLÜL 5+1 6+4 KIZ 16 HAZİRAN @YagmuR_BereN 35 2 2 EYLÜL 6+1 8+0 KIZ 9 HAZİRAN @renklibirkelebek 38 1 19 EYLÜL 4+6 5+6 BELLİ DEĞİL 26 HAZİRAN @Elaenorossax 25 1 15 EYLÜL 4+3 6+2 BELLİ DEĞİL 22 HAZİRAN @asminsu 21 1 9 EYLÜL 5+0 6+0 BELLİ DEĞİL 10 HAZİRAN @uras07 32 2 24 AĞUSTOS 4+0 6+0 KIZ @mygil 32 2 14 EYLÜL 4+5 6+5 KIZ 15 HAZİRAN @meryx 31 23 EYLÜL 6+3 7+1 KIZ 30 HAZİRAN İDİL ZÜMRA @belki2903 30 1 18 EYLÜL 5+6 6+4
ERKEK 24 HAZİRAN SELİM TAHA @Evdehayatvar 31 2 20 EYLÜL 5+3 6+2 BELLİ DEĞİL 29 HAZİRAN @melaxse 28 1 25 EYLÜL BELLİ DEĞİL @melo3535 24 1 11 EYLÜL 5+6 6+6 KIZ 18 HAZİRAN LİDYA @Blm_blm 35 2 11 EYLÜL 5+0 6+0 KIZ 18 HAZİRAN @crown23 27 1 15 EYLÜL 5+2 7+0 22 HAZİRAN @kubra2553 33 3 19 EYLÜL 8+0 8+0 KIZ 26 HAZİRAN ALYA @bitanesiy 28 1 24 EYLÜL 6+0 6+0 ERKEK @birmucizeistiyorum 34 2 11 EKİM 5+5 6+4 KIZ&ERKEK 27 HAZİRAN
İlk hamilelikte korona geçirdim 8 aylık çok kötüydüGeçmiş olsun çok üzüldüm hamileyken hasta olmak ne kadar zor bilirimumarım ailecek toparlarsınız bir an önce
Canim benim bebis erkek olacak, tabloya ekleyebilirsin
İnşallah korktugunuz gibi değildir. Biz de ateş titreme ve öksürükle başladı çok kötüydü. Tek bi ilacı var zaten beş gün kullancak. İnşallah hemencecik toparlanır yavrularımızÇok geçmiş olsun bir an evvel sana da geçmeden biter gider inşaallah. Benim de çevremde çok var influenza. Bir yere gitmemeye çalıştık ama yine koruyamadık demek ki, çünkü dün gece oğlum kusarak uyandı, tüm gece nöbet bekledim başında, 4-5 defa kustu. İnfluenza büyük ihtimal ama çok ateşi olmadı bakalım gözlemleyeceğim, inşaallah hafif geçer hızlı atlatır.
Çok saol canımcım sen iyimisinCok gecmisolsun. Acil şifalar diliyorum.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah stres yapmayın dicem biliorum çok zor ama inşallah daha iyi haberlerde alıcaksınızBugun baska bi kadin doguma gittim, oda gordu ve bana detay detay anlatti. Bu cok nadir gorulen plesanta anemisiymisz yani plesanta dus degil burusuk buda ileri haftada bebege kan ve oksijen saglayamiyor ve gelisim geriligi oluyor veya mesaneye dogru ilerliyor kanama ben riske giriyorum. Takip gerekli dedi suan icin erken 24 haftalikken tekrar bakilir gelisim geriligi vs varmi diye dedi.
Previa olsa yatarim, dikilir edilir vs ama bu direk plesantanin duz seklinin burusuk seklini almasi, yani plesanda birbirine yapisik sanirm anladigim bunlar.
Herkes ovdugune gore ben de bi sans vereyim onaBADGER gayet temiz.. İlk hamileliğimin sonunda yağı ile tanıştım keşke önce görseydim dedim. Şimdi hem kremi hem yağını aldım.
Ben de bi deneyeceğimBen de Badger kullanıyorum, arkadaş kokusunu ağır bulmuş ama ben çok sevdim kokusunu, kurabiye gibi kokuyoryoğun bi krem
Şimdiden kendini strese sokma canım daha sık gidersin kontrol altında olursun Allahin izniyle alırsın sağlıcakla bebegini kucağınaBugun baska bi kadin doguma gittim, oda gordu ve bana detay detay anlatti. Bu cok nadir gorulen plesanta anemisiymisz yani plesanta dus degil burusuk buda ileri haftada bebege kan ve oksijen saglayamiyor ve gelisim geriligi oluyor veya mesaneye dogru ilerliyor kanama ben riske giriyorum. Takip gerekli dedi suan icin erken 24 haftalikken tekrar bakilir gelisim geriligi vs varmi diye dedi.
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme sen de görün ilerlemeden tedbir alınırSelam kızlar önce eşim şimdi küçük kızım influenza oldu hastaneden geldik çok kötü ya çocuklar hasta olmasın hep 39 ateş sürekli yükselioben de kendimi iyi hissetmiyorum öksürük başladı bakalım nolcak
Çok şükür canım yatmaya devam ediyorum. Yeter ki başka bir şey olmasında razıyım.Çok saol canımcım sen iyimisin
Canım sık sık doktora gidersin. İnan hepimizin riskleri var. Ama Allah yardım ediyor. Allah’a emanet edelim durumu. İnşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci.Bugun baska bi kadin doguma gittim, oda gordu ve bana detay detay anlatti. Bu cok nadir gorulen plesanta anemisiymisz yani plesanta dus degil burusuk buda ileri haftada bebege kan ve oksijen saglayamiyor ve gelisim geriligi oluyor veya mesaneye dogru ilerliyor kanama ben riske giriyorum. Takip gerekli dedi suan icin erken 24 haftalikken tekrar bakilir gelisim geriligi vs varmi diye dedi.
Yatıyor musun canım?Evet canım hamileyken önerdi. Bende serklajlı hamileyim. Bir hastası daha bu pedle atlatmış banada önerdi. Doktoruma çok güveniyorum.
Gerçekten şok oldum bu ne fiyat dedim ya .. doğum ne kadar oldu acaba , ben medicana kadıköye gidiyorum ama sormayı unuttum meraktan çatlıyorum şuanFiyatları 5000-6000 canim. İkidir gidiyorum. 11.000 cok yani. Mecburuz tabi.
Dr Zeki Şahinoğlu özel muayenehanesiEvet canım insana çok geliyor ama normali bu maalesef.. hangi hastane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?