Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    56
Kızlar sizden duyup shea butter araştırdım. Dr Mom Hand diye bir marka buldum. Güzel gibi görünüyor, organik. Aramızda kullanan var mı? Kokusundan endişeliyim de. Yorumlarda iyi diyende var, kötü diyende. Ben hala başlamadım yağlamaya gerçi elime bile krem süremiyorum çatlayıp kanıyor ona rağmen. 5 çeşit krem var evde kokuyor diye süremedim hiç birini gittim en kötü içerikli olan vazelini sürdüm geçsin artık diye. Bunu alasım var ama inş kokmuyordur ya kendine has odunsu bir kokusu varmış, parfüm esans yokmuş içinde.

Kızlar sizden duyup shea butter araştırdım. Dr Mom Hand diye bir marka buldum. Güzel gibi görünüyor, organik. Aramızda kullanan var mı? Kokusundan endişeliyim de. Yorumlarda iyi diyende var, kötü diyende. Ben hala başlamadım yağlamaya gerçi elime bile krem süremiyorum çatlayıp kanıyor ona rağmen. 5 çeşit krem var evde kokuyor diye süremedim hiç birini gittim en kötü içerikli olan vazelini sürdüm geçsin artık diye. Bunu alasım var ama inş kokmuyordur ya kendine has odunsu bir kokusu varmış, parfüm esans yokmuş içinde.
Bir de palmierse bakın derim 😁

Demir ilacına başladınız mı bu arada bir diyetisyenle çalışmaya başladım 12.haftadan sonra demir takviyesi başlıyor dedi doktoruma daha çok güveniyorum(diyetisyene göre yani) ama sizede sormak istedim 🙄
Benim doktorum 12.haftadan itibaren demir d vitamini bı de omega 3 balık yağı folik asit hepsi bulunan bı multivitamine başlattı sanırım doktordan doktora degisiyo ama genel olarak bu civarlarda baslatiyolar diye biliyorum bebek büyüdükçe annenin demir depoları çok hızlı boşalmaya başlıyomus

Kızlar göbek deliğimin üstü çok sert sanki bebek orda gibi ama mümkün değil orda olamaz çok yukarısı orası kaldıki bebeğin eşi aşağıda dedi doktor hadi çıkmaya başlas yukarı bile o kadar çıkar mı neden öyle taş gibi olur ki bilemedim
Benimki de aynı şekilde kullandığım bı gebelik takip uygulamasi var bu haftalarda rahminizi yaklaşık olarak göbek deliğinizin hemen altinda hissedebilirsiniz diyodu ben de ilk endiselenmistim hatta göbek deligimi içerde bı şey cekiyo gibi geliyodu normalmiş 😊

Gunaydin anneler 💜💚
Nasilsiniz 🤩
Catlak kremleriyle alakali icerik olarak her markayı neredeyse inceledim ve icerik cogunlukla ; kakao yagi,hindistan cevizi yagi,badem yagi gibi iceriklerden olusuyor bu iceriklere sahip nemlendirici etkili kremler temiz ve guvenilir eger arastirma yaparsaniz yenilebilir hindistan cevizi yagi varya onlarda kullanim icin temiz icerik

Gunaydin anneler 💜💚
Nasilsiniz 🤩
Catlak kremleriyle alakali icerik olarak her markayı neredeyse inceledim ve icerik cogunlukla ; kakao yagi,hindistan cevizi yagi,badem yagi gibi iceriklerden olusuyor bu iceriklere sahip nemlendirici etkili kremler temiz ve guvenilir eger arastirma yaparsaniz yenilebilir hindistan cevizi yagi varya onlarda kullanim icin temiz icerik
Yenilebilir ceviz yağını bir hacamatçıda görnüştüm işlem sonrası hacamat yerinde iz kalmasın iyileşsin hemen diye sürüyordu mantıken çatlağa da iyi gelebilir . Ben Bio oil kullanıyorum şuan kokusu da ağır değil çok yani emilimi de iyi tabi her ciltte aynı olmayadabilir.

Gunaydin anneler 💜💚
Nasilsiniz 🤩
Hindistan cevizi yağını ben daha önce almıştım bebeğim için ama kendimde elimde denediğimde nemlendirmesini beğenmemiştim. Deneme yanılmayla bulmak gerekiyor keşke ürünler daha uygun olsa 😬

Merhaba monoville kullanıyorum, kokusu yok. Trendyolda bulabilirsiniz

Önerilerde bulunulmuş bari bende bir şey önereyim😅 Bu çanta trendyolda denk geldi 4.9 almıştı fiyat olarakta uygundu zaten önceden yazmıştım çanta için çok para harcamayı düşünmüyorum 😁aldım bende deneme yanılma sonuçta bir şeyleri tecrübe edeceğiz. İçi baya geniş valiz gibi doldurdukça genişleyen bir yapısı var. Ön kısmında ısı korumalı biberon yeri var ayrı olarak iki yanında da var. Büyük kısımda hem fermuarlı kısım var hemde iki tane cep var. Üç farklı şekilde taşınıyor yani sırt , elde tutma ve çapraz çanta olarak. Tasarım olarak ve boyut olarak ben beğendim yani her şey fazlasıyla sığar diye düşünüyorum. Minik bide hediye göndermişler. Linkini de ekleyeyim bakmak isteyen olursa
Ben de bunu eklemiştim favorilere, en mantıklısı geldi ama şu an 605 lira ve hiç indirim yok biraz düşer diye bekliyorum siz kaça aldınız?

Kızlarrr yakın zamanda bir yere ağır bir kargo gönderdiniz mi? Ahşap bir beşiğin kargo ile istanbul-izmir arası gidişi ne kadar tutar? Ablam bebeğim için beşik almış ordan , geldiğimde getiririm diyor da ben hemen gelsin de süsleyeyim diye heyecanlandım🤣 çok uzun zamandır kargo göndermedim ama ağırlık bazından nasıl tutarlar çıkıyor acaba

Kızlarrr yakın zamanda bir yere ağır bir kargo gönderdiniz mi? Ahşap bir beşiğin kargo ile istanbul-izmir arası gidişi ne kadar tutar? Ablam bebeğim için beşik almış ordan , geldiğimde getiririm diyor da ben hemen gelsin de süsleyeyim diye heyecanlandım🤣 çok uzun zamandır kargo göndermedim ama ağırlık bazından nasıl tutarlar çıkıyor acaba
6 ay önce içi boş bir sırt çantası için 350 lira istedi kargo. Göndermekten vazgeçtim. Az daha eklesin yenisini alsın dedim 😂

Cok pahali oluyor dolap disi bi kargo gonderimi yaptim ben ufacik bisey desi agirligida yoktu celik takiydi karsi taraf 250tl odedi
Otobus firmasina versin daha mantikli
Ya da evde en boy kg olcusu alip kargo firmasina sorsun tahmini ne kadar tutar diye
Ya da sirket var mi canim tanidik?sirket ustunden göndersin ucuz oluyor

Baskısı nakış olsun istedim bende ama bulamadım eğer öyle bulursan link atarsan çok sevinirim bende çekim düşünüyorum nasip olursa🥰🌸
İnstagramda buldum.paylaşmakta sıkıntı yoktur umarım. 2000 tl dediler.10 parca.ben çok beğendim.

Eklentiler

• 1000078599.jpg
    1000078599.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 21
X