Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Chat gpt cinsiyet tahmini konusunda iddiali kiz diyor. Bakalim ne cikcak fetal dna sonucu gelmesine daha 1 hafta var, zaten 1 hafta sonra doktor kontrolum var su ikili test yarida kalmisti ya onu tamamlamaya gidicem 14.haftamda her turlu haftaya belli olcak insallah

Paylaştığınız görüntüde tüberkülün (nubun) pozisyonunu ve açısını inceleyerek bir tahmin yapmıştım. Ancak şunu belirtmek isterim ki ultrason görüntülerinde açıların netliği ve bebeğin duruşu bu teoriyi uygulamayı zorlaştırabilir. O yüzden bu yöntem %100 kesinlik sağlamaz, yalnızca bir tahmindir. Sizi kırmamak için değil, görüntü üzerinden gerçekten teoriye dayanarak bir yorum yapmıştım.

Eklentiler

• 1000020292.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 28
Açlık tokluk aranmıyor, sadece kan sulandırıcı kullanıyorsanız 24 saat önce bırakılmalıymış. Bana doktor 5 gün önce bırak demişti.
Anladım teşekkür ederim burada yapan bir hastane var geçenlerde görüşmüştük yarın da yaptırmayı düşünüyorum o yüzden sordum kullandığım bir ilaç yok zaten sıkıntı olmaz o zaman

Uygulama nasıl kullanılıyor acaba

Civilden aldım canım görseli ekliyorum park yatak düşünmüştüm benim odama büyük gelir diye böyle bir şey tercih ettim
Teşekkür ederim :) bende çok kararsızım park yatak mı yoksa böylesi mi ama bunlar daha çok hoşuma gitti inşallah karar verirsem bende alacağım

Totosuna dogru olan kisimda zaten belli hafif annesi

Alışveriş yapmakta tereddütlerim var şubat ayında kaybım olmustu elbiseler kıyafetler kendime almıstım bide beneğe de değil sonra yırtasım geldi şuan onları giyesim bile gelmiyor kötüyü düşünmek çağırmak istemiyorum ama elimde değil bakıyorum biberonlar çantalar bide 9 sene önceye göre baya değişmiş yeni şeyler çıkmış ama alamıyorum biraz daha beklicem galiba

Teşekkür ederim :) bende çok kararsızım park yatak mı yoksa böylesi mi ama bunlar daha çok hoşuma gitti inşallah karar verirsem bende alacağım
Evet görsel olarak bu çok daha güzel diğerlerinden yatağı cibindirk içindeydi demonte olarak şu an bekliyor ama anca odayı yaptığımda onu da kurarım

Her zaman güzeli çağır canım evrene mesaj gönderme olayı da bu aslında. Güzel düşün güzel olsun. O kaybın olabilir ama bir ömür böyle sürmez inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Amin canım çok sağol Rabbim kimseyi böyle bir imtihanla sınamasın çok zor hepimiz inşallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Bende elelenin anne yanı olanı var. Park yatak diye geçiyor. Valla ben sadece ilk evrede anne yanı olarak kullandım içine reflü süngeri de koydum. Eğimli olsun diye. Park yataklar 2 kademe oluyor. Bebek büyüdükçe alt kata geçiyorsun düşmesin diye.. 7. Aydan beridir sanırım oğlum yanımda benimle yatıyor. Beşikte yanımızda duruyor düşmesin diye. Biraz daha küçükken iş yapacaksam gözümün önünde olsun diye içine koyuyordum. 2.ci gelince ikinciyede onu kullanılan inşallah Bu arada ben alt açma,beşik özelliğini vs kullanmadım

Kizlar benim de bebek arabam ilk heves cybex balios s ti ,buyuk tekerlekli istedim o kadar agirdi ki ve bebekken hic hiiic sevmedi kullanmak dertti agirligindan simdi gene o duruo mecbur kullancam ilk donem ana kucagi ile. Sonra ama Hamilton r1 aldim 1 yasinda hayatimizin bebek arabasi kabine sigio tek elle kapanio tam yatar pozisyonu vs mukemmel tas gibi hala kullanioruz 3 yasina gelio kizim iste, onu kullancam bebise de fikirolsun diye yazdim markayi da

Evet evet ben kıyafete girmeyi çok düşünmedim henüz ona girersem dolar taşar ev sanırım o vakte kadar gelecek olan hediyelerle.. temel şeyler dediğim gibi biberondur emziktir müslin bez vs
Kıyafet ilk zamanlar çok nankör oluyor bebişler hemen büyüyor. Yaz bebesi olacakları için zıbın ince tulumlar güzel oluyor aklında olsun Büyük eşyalarda da deneyimleri paylaşırız zaten sorarsan

Kullanışlı oldu mu peki mesela beşik olarak kullandıktan sonra bebiş büyüyüp oda yapınca odasına park olarak kursam birlikte oyun falan oynamak ve onun oyuncaklarla vakit geçirebilecek alan olarak kullanabilir miyim tecrübeli kullanmış birilerine ihtiyacım vardı hazır siz kullanmisken tecrubelerinizi alırız

Benim de ilk bebem tam kar da kışta doğdu uzun kollu şeylerimiz çok ama yaz bebesini nasıl giydircez ilk etapta düşünmüyo değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…