- 1 Nisan 2021
- 402
- 1.540
ben bayağı vücudumu hamileliğe hazırlayayım diye dengeli beslenme+spor yapıyordum yaklaşık 1 senedir, yeterince zayıfladım da hamile kaldım ama hamilelikte benim mide otomatik kara delik gibi oluyor anında hızlıca kilo alıyorum maalesef. hamile olduğumu öğrendiğim gün (ki bu 3 hafta önce yani 68 kiloydum bugün 72 gördüm üzülüyorum halime. her sabah evet dikkat edeceksin bugün diye kalkıyorum ama nafile. vücut daha hamileliğe alışamadı diye kendimi avutuyorum aslında bulantılar halsizlik olmasa ilk 3 ay kilo vermeye devam edilebilir, bunu söylicektim sadece bukadar uzun uzadıya anlatmama gerek var mıydı bilmiyom da. keşke hepimiz dikkat edebilsek kendimize, elbette bebeklerimiz bizim her şeyimiz ama biz de önemliyiz sonuçta.Uyku tutmadı yine bu saatte burlarda geziniyom. Yarın işe nasıl kalkcaksamkilolu hamile kalan var mı aranızda. Bu ay diyete başlamıştım. Koşu bandı aldım hatta hamile olduğumu bilmeden baya da zorladım kendimi. Yokuş koşmalar falan. 5 kiloya yakında verdim 1 ayda ama süprizz bebiş var. Hedeflediğim kiloya inemeden hamile kalmış oldum. Kilolu hantal olmaktan korkuyorum yaa...