Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Uyku tutmadı yine bu saatte burlarda geziniyom. Yarın işe nasıl kalkcaksam😄kilolu hamile kalan var mı aranızda. Bu ay diyete başlamıştım. Koşu bandı aldım hatta hamile olduğumu bilmeden baya da zorladım kendimi. Yokuş koşmalar falan. 5 kiloya yakında verdim 1 ayda ama süprizz bebiş var. Hedeflediğim kiloya inemeden hamile kalmış oldum. Kilolu hantal olmaktan korkuyorum yaa...
ben bayağı vücudumu hamileliğe hazırlayayım diye dengeli beslenme+spor yapıyordum yaklaşık 1 senedir, yeterince zayıfladım da hamile kaldım ama hamilelikte benim mide otomatik kara delik gibi oluyor anında hızlıca kilo alıyorum maalesef. hamile olduğumu öğrendiğim gün (ki bu 3 hafta önce yani 68 kiloydum bugün 72 gördüm :KK70: üzülüyorum halime. her sabah evet dikkat edeceksin bugün diye kalkıyorum ama nafile. vücut daha hamileliğe alışamadı diye kendimi avutuyorum :KK70: aslında bulantılar halsizlik olmasa ilk 3 ay kilo vermeye devam edilebilir, bunu söylicektim sadece bukadar uzun uzadıya anlatmama gerek var mıydı bilmiyom da. keşke hepimiz dikkat edebilsek kendimize, elbette bebeklerimiz bizim her şeyimiz ama biz de önemliyiz sonuçta.

İnşallah Rabbim isteyen hepimize bekletmeden sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eder.

İnşallah ya çok korkuyorum cuma günü gel dedi doktor daha çok var. İnşallah iyi haberler alırım. Size de Rabbim enn kısa sürede sağlıkla zamanında gelen bebek nasip etsin inşallah 🤲 Dualarda buluşalım..

İnşallah Rabbim isteyen hepimize bekletmeden sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eder.

İnşallah ya çok korkuyorum cuma günü gel dedi doktor daha çok var. İnşallah iyi haberler alırım. Size de Rabbim enn kısa sürede sağlıkla zamanında gelen bebek nasip etsin inşallah 🤲 Dualarda buluşalım..
bakarsın cumaya kadar kanaman gelir kendiliğinden atarsın. inşAllah rabbim yardımcın olsun

Selam arkadaşlar
Simdi Devlet hastanesine ilk kontrolüme geldim
Kese 7 mm gozuktu karindan ve yolk sac yok dedi
Acaba makinalari eski diyemi veya bir sorunmu vr dha kucuk dedi haftaya cagirdi
Gunumu filanda solemedi
Siz 7 mm iken yolk sac vrmiydi kac haftliktiniz ?

Selam arkadaşlar
Gunumu filanda solemedi
Geçen hafta 8 mmdi 4+6 ydı haftam sadece kese gördük. Dün 5+6 da yolk ve bebeğin kalp atışını gördük

Selam arkadaşlar
Gunumu filanda solemedi
mm yazmıyor bulamadım ama 5+4 ken alttan muayane ile yolksac ve ucunda minicik bebeği görmüştük

kızlar hepinize günaydınlar🌺
Dün gün içerisinde neredeyse 30 defa kustum. Hastanede çalışıyorum nöbetçiydim zaten. Acildeki doktor arkadaşlara söyledim biz olsak seni yatırırız dediler. Bu kadar kusmak iyi değilmiş yatarak tedavi olmak lazımmış. Doktor kontrolün ne zaman dediler yarın dedim. Bi doktoruma görün olmazsa o yatırsın seni dediler. Şimdi doktora gidiyoruz 7+6 ya da tam 8. Hafta olduk bugün. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. Dualarınızı beklerim 🌺
Offf kızımda böyleydim :KK43:(( şuan 6+0 bulanıyo ama kusmadım. 8. Haftada nolcam acaba çok korkuyorum :KK43:(

kızlar hepinize günaydınlar🌺
Dün gün içerisinde neredeyse 30 defa kustum. Hastanede çalışıyorum nöbetçiydim zaten. Acildeki doktor arkadaşlara söyledim biz olsak seni yatırırız dediler. Bu kadar kusmak iyi değilmiş yatarak tedavi olmak lazımmış. Doktor kontrolün ne zaman dediler yarın dedim. Bi doktoruma görün olmazsa o yatırsın seni dediler. Şimdi doktora gidiyoruz 7+6 ya da tam 8. Hafta olduk bugün. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. Dualarınızı beklerim 🌺
Bende .oguruyorum ama kusamiyorum midem çalkalanıyor.sanki.kussam rahatlicam. Seninki biraz fazlaca olmuş canım.serum takılıyor genelde böyle durumlarda zaten hastahanesi calistigin için soyliceklerdir sana. Rabbim yardımcın olsun canim.surec zor ama mükafatı büyük 💙❤️

Selam arkadaşlar
Gunumu filanda solemedi
Canım kaç haftalıksin suan

Seviniyordum mide bulantılarım olmıcak gibi olsa da idare edicek düzeydeydi ama maalesef 2 gündür berbatım yemek daha görmek istemiyorum üstelik tek mide bulantısını sevdiğim yani sigaradan tiksindim. Ama ilaç bile içemez oldum umarım geçici bir süreçtir 😞

Selam arkadaşlar
Gunumu filanda solemedi
9.cu haftaya kadar gözükmediği oluyormuş diye okudum bazı topiklerde endişelenmeyin😊

Seviniyordum mide bulantılarım olmıcak gibi olsa da idare edicek düzeydeydi ama maalesef 2 gündür berbatım yemek daha görmek istemiyorum üstelik tek mide bulantısını sevdiğim yani sigaradan tiksindim. Ama ilaç bile içemez oldum umarım geçici bir süreçtir 😞
Hayırlı olsun öncelikle bebişiniz sağlıkla gelsin🌸 Bulantılar 15-16 haftaya kadar devam edebiliyor sonrasında rahat edersiniz inşallah benimde hafiften var çoğalmadı şimdilik.

X