-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.681
İlk hamileliğimde 12.haftamda öğrendim.Kızlar cinsiyeti kaçıncı haftalarda öğrendiniz?
Kan hacmi artiyor, biraz uyusukluk uyku hali bi sey yapmaya istegin olmamasi usenilmesi vb durumlar artiyor, sizinki de oyle mi acaba? Esiniz dua etsin bu sakin halinize, ya her seye aglasaydinizMerhaba kızlar. 10+4 haftalık hamileyim. Ve kendimi çok değişik hissediyorum acaba böyle olanınız var mı? Normalde çok pimpirikli kavgacı dominant biriyim. 29 yaşındayim ilk defa kendimi sıfırlanmış hissediyorum. Normalde hamilelikte kavgacı olunur diyorlar ama ben eror vermiş uyuşmuş gibiyim. Kimseyle kavgayi bırak bir konuda tartışmaya bile giremiyorum. Eşim bu halimden çok şikayetçi. Ruh gibisin hiçbir konuya katılım saglamiyorsun tartismiyorsun yorum yapmıyorsun diyor. Var mı aranızda böyle bir ruh haline giren
Benimki de oyle soyluyor ama o is oyle olmuyor canim cok iyi anliyorum seni, benim doktorum bana 1 ay sonra goruselim dedi, neyseki ikili test vs icin haftaya devlete gidicem boylelikle 2 hafta arayla bakmis olucam. Hareketlerini hissedene kadar bu durum devam edecek bizde, icimizin rahatlamasi stres yapip bebege zarar vermekten daha dogru bence.Ben yarın kontole gidicem 15 gün oldu sanırım onun zararı olmaz grip oldum hapsuruk öksürük bebeğim iyi mi bilmek istiyorum eşim boşuna evham yapıyorsun diyor ama bir ay çok uzun ya en azından hissedene kadar 15 te bir gitmek istiyorum aşırı heyecanlıyım doktor da kasma kendini çok gerginsin diyor elimde değil insanın kaybı olunca daha bi geriliyor umarım güzel haberlerle gelirim yarın
Merhaba, beni de eklerseniz sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim26 kisi tablodayiz
Daha yok mu?
Merhaba kızlar. 10+4 haftalık hamileyim. Ve kendimi çok değişik hissediyorum acaba böyle olanınız var mı? Normalde çok pimpirikli kavgacı dominant biriyim. 29 yaşındayim ilk defa kendimi sıfırlanmış hissediyorum. Normalde hamilelikte kavgacı olunur diyorlar ama ben eror vermiş uyuşmuş gibiyim. Kimseyle kavgayi bırak bir konuda tartışmaya bile giremiyorum. Eşim bu halimden çok şikayetçi. Ruh gibisin hiçbir konuya katılım saglamiyorsun tartismiyorsun yorum yapmıyorsun diyor. Var mı aranızda böyle bir ruh haline giren
Daha yok mu?
İlk çocuğumda daha 11 haftalıkken öğrenmiştik, bize de sürpriz olmuştu (erkek). İkinci bugün kontrolüm vardı 12+0 daha erken söylemek için dedi, tahmin de de bulunmadıKızlar cinsiyeti kaçıncı haftalarda öğrendiniz?
yaş 2526 kisi tablodayiz
Daha yok mu?
Hiç üzme kendini benim ilk gebeliğimde baya sürdü. Şimdikinde de var ama ilki kadar yüksek değil. Belli bir süresi yok galiba kişiden kişiye değişiyor. Bebeği besleyemiyorum diye düşünme.. Benim doktorum asıl beslenme 5. Ayda önemli dedi.Kızlarrr bu yemeklerden tiksinme yiyememe iştahsızlık bulantı olayı ne zaman geçecek ? 12+5 teyim. Ya iştahım açılsın varsın 30 kilo alayım ona bile razıyım çok sıkıldım şu durumdan . Çok az yiyebildiğim yemek var ve artık günlerdir böyle olduğu için çok sıkıldım bu durumdan. Bebeği de besleyemediğimi düşünüyorum çünkğ dediğim gibi yiywbildiğim çok az şey var. Domatesten bile tiksindim kokusuna bile tahammülüm yok( içimi döktüm kızlar ya
İlkinde bana doktorum ağdayı önermedi riskliydi. Şimdi sormadım o zamandan beri jiletle devam ediyorum. Bir kere ağdayı sorduğunda enfeksiyona neden olabilir yaptırdığın yerden dolayı demişti. Jileti kısa sürelerde yenilersen bence sorun olmaz. Jilet ile alan çok kişi var.Kızlar bı sorum var bikini bölgenizdeki tüylerden kurtulmak için ne yapiyorsunuz? Ben normalde kuaföre agdaya gidiyordum ama hamileliğimin başından beri gitmiyorum ağda yapılır mı yapilmaz mi emin değilim şu an için çözümü jilette buldum ama onda da enfeksiyon riski olabilirmiş ve cok hızlı buyuyolar sürekli almam gerekiyo ne yapacagimi şaşırdım sizce agdanin bı zararı var mi
19- 23 hafta arası zaten detaylı ultrasyona yönlendiriliyor. Orda bu dediğiniz her şeye 45 dk 1 saat arası bakılıyor. 12. Haftada daha bir çok şey belirginleşmiş olmuyor. Devlette belki kadın doğumcuların yükü azalsın diye böyle bir yöntem izliyor olabilirler.Devlet hastanesine gidiyorum bende, kadin dogum bana perinatoloji randevusu acip ona 2li teste gitmemi soylemisti. Zaten 2liyi perinatolog bence daha iyi yapar cunku alani o. Perinatoloji 20 30 dk inceledi bebegi mesela, beyin, el bacak, burun, ense, rahim uzunlugu, kalp, kan akimlari vs herseye bakti ince ince. Olmasi gerekende bence bu sekilde. Enseye bakip yollamak bana sacma geliyor, bunun kalbi var, suyu var, kesesi var.
Merhaba ya ben uygulamayı bit türlü bulamadım kadınlar kulübü yazıyorum AppStore’da cıkmıyor uygulamanın başka bir adı mı var acaba görüntü atabilir misiniz buraya rica etsem teşekkür ederimKızlar ya sabahtan uygulamaya giremiyorum hata veriyor silip yükledim tarayıcıdan girdim olmadı az önce girdim şimdi yine hata verdi biraz bekleyince yine girebildim ceza falan yediğim için mi öyle oluyor ama ondan olsa uyarı almaz mıydım ceza aldınız diye hiçbir uyarı bildirim yok sadece giremiyorum
Ben açıklayayım. İkili 3lü 4’lü bunların hepsi kan ile bakılıyor. Detaylı ultradyon adı üstünde detaylı bir şekilde ultrasyonda bebeğin damar, kalp, her şeyine bakılıyor 45dk-1 saat arası.. doktorum 2li ve 4lü test istemişti. 3lü gerekli değil demişti. Eskiden detaylıyı sıkıntı gördüklerinde istenirmiş ama artık her gebeye öneriyoruz dendiydi.Detayli ultrasonla 2li test farkli sanirim, 2li yaptiranlar 3lu ve 4luyu yapmiyor dediler bana, detayliyi her gebe yaparmis 2li yapsa bile
Çok normal korku durumu annelikEnse kalınlığı görmediği için yönlendirmedi sanırım perinatoloji bölümüne kendi doktorum bütün değerlere baktırdı artı sağlık ocağında da bir sürü kan değerlerine bakıldı sorun görmedi sanırım çünkü folit asit dışında başka bir şey vermedi kapalı kutu gibi insana arada korku sarıyor kalbi atıyor mu diye