Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    28
Kizlar ben magnezyumu doktora kabizlik icin sormustum birkac hafta once, ilac almak istemiyorum magnezyum sitrat icsem olur mu demistim, alabilirsin zaten ilerde cok ihtiyacin olacak bebege zarari olmaz demisti. Mesela bi gun tuvalete cikamiyorsam ertesi gun magnezyum aliyorum tuvalete cikiyorum. Herkese ayni etkiyi vermeyebilir belki ama bende ise yariyor. Solgar, nutraxin, orzax vs iyidir ama sitrat formu olmali, bagirsak ve kaslara iyi geliyor.

"Magnezyum sitrat, vücudun birçok temel fonksiyonunda önemli rol oynayan bir mineraldir. Magnezyum sitrat faydaları arasında en bilinenler, sindirim sistemini düzenleyerek kabızlık gibi sorunların önlenmesi ve giderilmesi, kas ve sinir fonksiyonlarını desteklemesi, kemik sağlığını güçlendirmesi ve enerji üretimine katkı sağlamasıdır. Ayrıca, magnezyum eksikliğini gidermeye yardımcı olur ve bu da yorgunluk, stres ve uyku problemlerinin hafifletilmesinde etkilidir. Bu nedenle, günlük magnezyum ihtiyacını karşılamak isteyenler için magnezyum sitrat takviyesi oldukça faydalıdır."

Kızlar cinsiyeti kaçıncı haftalarda öğrendiniz?
İlk hamileliğimde 12.haftamda öğrendim.
Bunda fetal verdim daha yeni ama.pzt randevum var.12 hafta olacağım.muhtemelen fetalden önce söyleyecektir ya da tahmin edecektir diye düşünüyorum..Cihaz iyi ise net görülebiliyor bazen.

Merhaba kızlar. 10+4 haftalık hamileyim. Ve kendimi çok değişik hissediyorum acaba böyle olanınız var mı? Normalde çok pimpirikli kavgacı dominant biriyim. 29 yaşındayim ilk defa kendimi sıfırlanmış hissediyorum. Normalde hamilelikte kavgacı olunur diyorlar ama ben eror vermiş uyuşmuş gibiyim. Kimseyle kavgayi bırak bir konuda tartışmaya bile giremiyorum. Eşim bu halimden çok şikayetçi. Ruh gibisin hiçbir konuya katılım saglamiyorsun tartismiyorsun yorum yapmıyorsun diyor. Var mı aranızda böyle bir ruh haline giren

Ben yarın kontole gidicem 15 gün oldu sanırım onun zararı olmaz grip oldum hapsuruk öksürük bebeğim iyi mi bilmek istiyorum eşim boşuna evham yapıyorsun diyor ama bir ay çok uzun ya en azından hissedene kadar 15 te bir gitmek istiyorum aşırı heyecanlıyım doktor da kasma kendini çok gerginsin diyor elimde değil insanın kaybı olunca daha bi geriliyor umarım güzel haberlerle gelirim yarın

Kan hacmi artiyor, biraz uyusukluk uyku hali bi sey yapmaya istegin olmamasi usenilmesi vb durumlar artiyor, sizinki de oyle mi acaba? Esiniz dua etsin bu sakin halinize, ya her seye aglasaydiniz uzulseydiniz daha mi iyi olurdu, bircogumuz boyle aglayan hassas duygusal bir yapiya burunduk mesela hormonlarimiz degisiyor gayet normal, 1 senelik ostrojen 8 gunde salgilaniyormus.

Benimki de oyle soyluyor ama o is oyle olmuyor canim cok iyi anliyorum seni, benim doktorum bana 1 ay sonra goruselim dedi, neyseki ikili test vs icin haftaya devlete gidicem boylelikle 2 hafta arayla bakmis olucam. Hareketlerini hissedene kadar bu durum devam edecek bizde, icimizin rahatlamasi stres yapip bebege zarar vermekten daha dogru bence.

Az bekle Hormonlar biraz kendine gelsin eski haline döneceğim de
ilk trimester dönemin geçsin vücut bir alışsın eski moda gidersin bende kimseyle konuşmak istemiyorum eve gidip uyumak istiyorum sadece uyumak uykusuz gibi kafamı koyuyorum gidiyorum

Kızlar cinsiyeti kaçıncı haftalarda öğrendiniz?
İlk çocuğumda daha 11 haftalıkken öğrenmiştik, bize de sürpriz olmuştu (erkek). İkinci bugün kontrolüm vardı 12+0 daha erken söylemek için dedi, tahmin de de bulunmadı Böyle olunca tabi biz de kız mı acaba diyoruz

Hiç üzme kendini benim ilk gebeliğimde baya sürdü. Şimdikinde de var ama ilki kadar yüksek değil. Belli bir süresi yok galiba kişiden kişiye değişiyor. Bebeği besleyemiyorum diye düşünme.. Benim doktorum asıl beslenme 5. Ayda önemli dedi.

İlkinde bana doktorum ağdayı önermedi riskliydi. Şimdi sormadım o zamandan beri jiletle devam ediyorum. Bir kere ağdayı sorduğunda enfeksiyona neden olabilir yaptırdığın yerden dolayı demişti. Jileti kısa sürelerde yenilersen bence sorun olmaz. Jilet ile alan çok kişi var.

19- 23 hafta arası zaten detaylı ultrasyona yönlendiriliyor. Orda bu dediğiniz her şeye 45 dk 1 saat arası bakılıyor. 12. Haftada daha bir çok şey belirginleşmiş olmuyor. Devlette belki kadın doğumcuların yükü azalsın diye böyle bir yöntem izliyor olabilirler.

Merhaba ya ben uygulamayı bit türlü bulamadım kadınlar kulübü yazıyorum AppStore’da cıkmıyor uygulamanın başka bir adı mı var acaba görüntü atabilir misiniz buraya rica etsem teşekkür ederim

Detayli ultrasonla 2li test farkli sanirim, 2li yaptiranlar 3lu ve 4luyu yapmiyor dediler bana, detayliyi her gebe yaparmis 2li yapsa bile
Ben açıklayayım. İkili 3lü 4’lü bunların hepsi kan ile bakılıyor. Detaylı ultradyon adı üstünde detaylı bir şekilde ultrasyonda bebeğin damar, kalp, her şeyine bakılıyor 45dk-1 saat arası.. doktorum 2li ve 4lü test istemişti. 3lü gerekli değil demişti. Eskiden detaylıyı sıkıntı gördüklerinde istenirmiş ama artık her gebeye öneriyoruz dendiydi.

Çok normal korku durumu annelik İlk gebelik sanırım onunda etkisi oluyor. Hiçbir şey bilinmiyor neyi ne için yapıyorlar muamma kalıyor insanın aklında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…