Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sat ımız aynı benim de 4 Eylül. Bugün 5+0 ım. Dün doktora gittik kese göründü ve minicik belli belirsiz bebek de göründü
Ayyy ne güzel haber maşallah vajinal mi muayene oldun? Dün üstten baktı bende gözükmedi, şimdi doktora gidiyorum yeniden vajinal de bakacak darısı başıma inşallah

Himmm benimde öyle koku falan var o zaman çok şükür.. öyle kaşık ağrıları kusmalar olmayınca ne bilelim hayırlısı Allah en güzelini nasip etsin cümlemize
Benim ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı öyle aşırı bir değişim yaşamadım ben de tedirgin oluyordum herkesin bulanıyor bende sıkıntı mı var diye doktor bence keyfini çıkar şanslı kişilerdensin dedi nitekim kızım 8 yaşında maşallah turp gibi şimdi siz de belirtilere çok takılmayın bence

Keseyi gören kalp atışını duyan herkesi tebrik ediyorum ben de heyecanla kalp atışını bekliyorum daha on gün var inşallah hep güzel haberler alırız hepimiz

Keseyi gören kalp atışını duyan herkesi tebrik ediyorum ben de heyecanla kalp atışını bekliyorum daha on gün var inşallah hep güzel haberler alırız hepimiz
Tesekkurler canimm
Bende 12 gun sonra duyucam hayirlisiyla

Ben de tüp bebek ile ilgili bilgi sahibi değilim ama son adet tarihine göre hafta hesaplanıyor normalde

Teşekkür ederim :) son regl tarihim ve ultrason kağıdında ölçüm yapıyorlar orda 6w0d gibi ifade var ordan bakabilirsiniz :)

Benim regl zamanim geldiginde 4 gun falan sabahlari veya gun icinde pembemsi akintiyla beraber kan geldi ama lekelenme seklinde, ayni zamanda kahvemsi de oluyor. Ama regl akintisi gbi olmuyor.
Benimde açık pembe geldi adetimde geçti hemen kan verdiğinizde çıktı mı bugün kan vercem

günaydn kızlar benim 1552 çıktı yarın hastaneye gidecm Sizce 4,5 hafta olmuşmu kese görürmüym kafamda deli sorular sigara içiyorm bırakmıyorum az içmeye calısyorm elimden geldiğince ama inşllh brkrm içn varmı aramızda varsa bırakabildimi

Beta 1500 ile 2000 arasında görünür demişti doktor bana burda şehir hastanesinde kadın doğum acil var oraya gitmiştim ama benim dört bine yakındı beta karından göremedi vajinal muayene ile gördü sizin de görünür bence belki henüz karında görünmese bile

Tebrikler cnm öncelikle, ben içiyorum ilk iki hamilelikte bıraktım bundada bırakırım. Normalde günde bir paket içiyordum adet tarihim yarın normalde. Ve şimdiden günde 5 e indirdim. Çok istemedikçe içmiyorum kendimi kasmıyorum bırakacağıma güveniyorum . Kendine inan ve güven. Sen çocuğun için en doğru olanı yapacaksın. Ondan eminim. Kimse bir çocuğu annesinden çok düşünemez ondan nasıl bırakacağını azaltıcağını senden başka kimse bilmez. Benim küçük tavsiyelerim gün içinde 07:00-22:00 arasında uyanık kal 22:00 den sonra uyu çünkü en çok o zmn ben içiyordum. Onun dışında gününü ikiye ayır maksimum 13:00 e kadar 2 tane içebilirim de . Sonrasınada 2/3 tane . Kota koy kendine yaparsınnnnn bırakırsın mrk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…