Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben beennnn 🤮🤮inanılmaz derecede miğde bulantılarım ve kusmam oluyor ölüyorum 6 +4 üm 6 haftalık olur olmaz başladı bulantı ve kusmalar ondan önce çok rahattım. Kafayı yiyorum su içsem miğdem bulanıyor
Vallah benim 3+6 da başladı bugün 6+5 bir gün bile durmadı resmen gün sayıyorum berbat bir durum .!

Kızlar bugün gittim doktora 6+5 bebekte gözüktü kalpte duyduk çok şükür 🙏🏻🌸

Eklentiler

• 7DD945E3-0C95-4526-9823-14D37594733E.jpeg
    7DD945E3-0C95-4526-9823-14D37594733E.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 48
Ben de yarın gitcem 6+0 olcam goremeyebiliriz ama kendisi planladı randevuyu o yüzden gideceğim Bi de bugünkü pembe akıntı kafamı karıştırdı Bi bakarsa içime siner bari. Şükür devamı gelmedi daha da gelmez inşallah. Gerçekten herseyi ayrı stres ya Gebelik planlarken daha stresli oluyor sanıyordum da değilmiş 😅 her gün yeni güncelleme geliyor vücudumuza 🥹
Ya o kadar aynıyız ki bu stres konusunda ben de gebelik kesesi içinde beyaz bi nokta görürüm diye bekledim en azından ama yok devlet zaten ilgilenmedi varsa da görmedim yani anlamadım inşallah boş gebelik değildir diye evham yapıyorum işte

Bebişin seninledir ... Sadece akışına bırak çok video izlememeye çalış ben de öyle yapıyorum denk geldikçe izlemiyorum geçiyorum hemen elinden geldiğince de sürekli doktora gitme bu dönemler zaten stresli dönem bebek yeni yeni yerleşiyor bazen geç oluyor bazen erken stresli . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah dualarım seninle ve kendimle umarım güzel sonuçlar alıcaz .
Amin aşkım ben bi iki hafta bekliyim 😂 inşallah beklerim

Ya o kadar aynıyız ki bu stres konusunda ben de gebelik kesesi içinde beyaz bi nokta görürüm diye bekledim en azından ama yok devlet zaten ilgilenmedi varsa da görmedim yani anlamadım inşallah boş gebelik değildir diye evham yapıyorum işte
Ama haklıyız bence yani 😅 beta yükseldi dış gebelik mi diye korktum keseyi gördük şimdi de boş olur mu diye korkuyorum 🤣

Ben folik asit olarak imom omega kullanıyorum kızlar trendyoldan satıcıya dikkat ederek alabilirsiniz eczanede pahalı oluyor biraz.

Kanama içinde benim dünden önceki gün biraz oldu kırmızı normal kan şeklinde hemen hastaneye gittim ultrasonda kesenin bozulmadığını görünce rahatladım yinede progestan iğne yapıldı doktor hap olarakta kullanmamı söyledi tekrar olmadı basit şeylerle büyük önlemler alınabilir bence ihmal etmeyin 🌸 yerleşme, rahmin büyümesi vs kahverengi akıntı olması normalmiş
İyi ki hemen gitmişsin 🥹 benim pembe akıntı vardı sabah 5-6 civarlarında ama şimdi daha değişik hafif bulanık Bi renge döndü pembelik geçmiş. İnşallah tekrar olmaz, yarın randevum var bakalım eğer tekrar olsaydı bugün gidecektim takip ediyorum kaç saattir🥹

İyi ki hemen gitmişsin 🥹 benim pembe akıntı vardı sabah 5-6 civarlarında ama şimdi daha değişik hafif bulanık Bi renge döndü pembelik geçmiş. İnşallah tekrar olmaz, yarın randevum var bakalım eğer tekrar olsaydı bugün gidecektim takip ediyorum kaç saattir🥹
Koyu renkse gönlünü ferah tut önemli değildir ❤️
4 ay önce boş gebelik geçirmiştim doktorum evham yaptığımı düşünüyor hatta mümkünse 15 gün görüşmeyelim sık görüşünce problem var diye düşünüyorsun dedi 😂😂 psikoloji çok etkiliyormuş
Karından yine göstermedi kendini 🥹🥹🥹 6+5 ama vajinal görünüyor sadece biraz geriden geliyor susamım 🥹

Kızlar bir de şey sormak istiyorum. Bu knor bulyonlar zararlı mı hamileler için kullanmalı mıyız gebelikte 😒

Kızlar bir de şey sormak istiyorum. Bu knor bulyonlar zararlı mı hamileler için kullanmalı mıyız gebelikte 😒
Bulyonlar herkes icin zararli. Tavuk but alip haslayabilirsiniz, but olunca ve deriyle haslaninca yagli raiyali guzel bi suyu oluyo, icine baharat koyabilirsiniz de koymayabilirsiniz de, buz kaplarina koyunca 1 küp yemeklerde keskin tat degisimi yapmiyor, ben soguyunca buzluk icin olan kucuk plastik kaplarla buzluga atiyorum, zaten plastik kabin icinden cikartip tencereye atmak icin zorlanmiyosunuz da. 2 tavuk but haslasam onu didikleyip corbaya pilava koyuyorum, suyuyla da 4-5 yemek cikiyor. Eger o tadi seviyosaniz boyle bi alternatif deneyebilirsiniz.

Kızlar bugün gittim doktora 6+5 bebekte gözüktü kalpte duyduk çok şükür 🙏🏻🌸
Gözün aydın canım 😍 Bende keseye göre 5+4’teyim darısı başıma inşallah🙏🙏 doktor 1 hafta sonra gel demişti pazara denk geliyo 6 oluyorum tam ama o gün değil de birkaç gün daha sonra gitmeyi düşünüyorum. Kese mm kaç çıktı 6+4’te canım?

Kesinlikle çok zararlı. eleanorancalimon eleanorancalimon ‘a katılıyorum. Ben taa üni öğrencilik zamanlarında bıraktım bulyonu. İçerisindeki katkı maddeler dışında mikroplastikler bile çok bulunuyor. Her zaman et tavuk kemik suyumu belirli dönemlerde kaynatır küp buz poşetine doldurur difrizime atarım ihtiyaç kadar çorba yemek pirinç bulgur kullanırım. Size de tavsiyem hele ki gebelikte hiç tüketmeyin sevgiler 🌸

Ben folik asit olarak imom omega kullanıyorum kızlar trendyoldan satıcıya dikkat ederek alabilirsiniz eczanede pahalı oluyor biraz.

Kanama içinde benim dünden önceki gün biraz oldu kırmızı normal kan şeklinde hemen hastaneye gittim ultrasonda kesenin bozulmadığını görünce rahatladım yinede progestan iğne yapıldı doktor hap olarakta kullanmamı söyledi tekrar olmadı basit şeylerle büyük önlemler alınabilir bence ihmal etmeyin 🌸 yerleşme, rahmin büyümesi vs kahverengi akıntı olması normalmiş
Ben de onu kullanıyorum ama trendyoldan guvenip alamadım hangi satıcıdan aldınız siz eczanede baya fiyatlı

Bunu vermiş doktor bana .Az önce aldım
. Kullanan var mı? Neye dikkat edelim?

Eklentiler

• 1000064650.jpg
    1000064650.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 32
X