• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    25
Benim pembe geliyor ya çıldırıcam artık çok sinirlerimi bozuyor
Bende aynı durumdayım bu gün sabah bişey yoktu kendimi de iyi hissediyordum sadece çamaşır attım biraz ortalığı topladım bı baktım kahverengi akıntı gerçekten çok sinir bozucu sinirden oturup ağladım yapmadan da olmuyor 2hafta oldu evimi süpürmedim biraz dolanayim hemen lekelenme oluyor sebebini de söylemiyorlar yatacan dinlenecen iyide olmuyor ki ne doğru düzgün yemek pişire biliyorm ne kendime bakabiliyorum psikolojim berbat biran önce bitsin diye bekliyorum böyle oldukca sürekli kötü senaryolar dönüp duruyor insanın aklında

Bende aynı durumdayım bu gün sabah bişey yoktu kendimi de iyi hissediyordum sadece çamaşır attım biraz ortalığı topladım bı baktım kahverengi akıntı gerçekten çok sinir bozucu sinirden oturup ağladım yapmadan da olmuyor 2hafta oldu evimi süpürmedim biraz dolanayim hemen lekelenme oluyor sebebini de söylemiyorlar yatacan dinlenecen iyide olmuyor ki ne doğru düzgün yemek pişire biliyorm ne kendime bakabiliyorum psikolojim berbat biran önce bitsin diye bekliyorum böyle oldukca sürekli kötü senaryolar dönüp duruyor insanın aklında
O kadar haklısın ki. Ben bide işe gidip geliyorum üstüne ev işi 🤦🏻‍♀️ insan hamile olduğuna sevinemiyor bile

Hiçbir fikrim yok canım, ben en son yurtdışındayken tartıldım, TR’ye geldiğimden beri de özlemişim zaten deli gibi yiyorum 😂 kilo aldığım kesin😂 ama neye karşılık ne aldım bilmiyorum😂ve hiç tartılmadım da zaten. dün net karşılaştığım 1 hafta önce giydiğim kot olmayınca şok oldum. Sadece karın bölgesinden sorun var ama karnım şişti ilginç bir şekilde. gazlanma da oluyo zaten. 🤷🏻‍♀️
Ye gönlünce tatildeyken ohh miss 😍😍

Kızlar benim dün akşam progestan kullanmama rağmen yine lekelenmem oldu. Kadın doğum Acile gittim baktılar çok şükür kalp atışınıda duydum doktor her şey yolunda hiç bi problem yok kanama alanı yok dedi ama anlamadığım bu pembe lekeler nerden geliyor o zaman.
Gebelik 6-8 haftalar arasındayken ise yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonunun salgısının bebeğe devir edilmesi esnasında bir "plasental shift (devir teslim) kanaması" görülebilir. Sıklıkla ağrısız ve hafif olan bu kanama anne adayının panik olmasına neden olur, ancak her şey yolunda seyreder..
Böyle bir kanama nedeni var kızlar bence çok korkmayın ve forumdaki olumsuz şeyleri okumamaya çalışın
Bebek sağlıklıysa kanama bile olsa sorun olmuyor

Gebelik 6-8 haftalar arasındayken ise yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonunun salgısının bebeğe devir edilmesi esnasında bir "plasental shift (devir teslim) kanaması" görülebilir. Sıklıkla ağrısız ve hafif olan bu kanama anne adayının panik olmasına neden olur, ancak her şey yolunda seyreder..
Böyle bir kanama nedeni var kızlar bence çok korkmayın ve forumdaki olumsuz şeyleri okumamaya çalışın
Bebek sağlıklıysa kanama bile olsa sorun olmuyor
Evet okumuştum bunu inşallah öyle bişeydir 🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben nefes darlığı yaşıyorum ya nefes nefese kalıyorum aldığım nefes yetmiyomuş gibi sanki. Bunu yaşayan var mı ? İnternette baktığımda olabileceği yazıyor demir eksikliği falan neden olabiliyormuş buna
Bende de fena ya burnum tıkanıyor olmasa bile aldığım nefes az geliyor gelmiyor demirde kullanıyorum ama anlamadım
Günaydınnn
kızlar yaaa sizdede eşinize karşı aşırı isteksizlik var mı ya
haftada 1 e çevirdik artık. hem hava soğuk hemde benim canım hiç istemiyor :KK1:
Ay bizde tam tersi eşim istemiyor bu gidişle doğana kadar yapamıcaz dün ilk defa bide yeni evliğim yeni yeni alışmışken yeniden kapanıyor ya ağrı sızı oluyor
Doktorum folbiol fazla gelir dedi onu bıraktırdı folıcus plus içiyorum
Ben de folicus diye bir marka kullanıyorum inşallah bu gebeliğimiz sağlıkla ilerler
Bende
Kizlar kan testlerini idrar testini ne zaman yaptirdiniz kalp atişini duyduktan sonrami istedi doktorunuz ?
Sağlık ocağına git bütün testleri yapıyorlar Kalp atışını da beklemene gerek yok daha önceden yaptırman daha iyi kalp atışında doktorun sonuçlarına bakar
Saglik ocaginda yapiyorlar mi

Kızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl acaba? Azalma var mı göğüs hassasiyetlerinizde?
Daha çoğaldı ya

Çok ufaktan azalma var
Ay kasık ağrıları tabii ki azaldı çok şükür de göğüste de hafif azalma hissedince çok korktum size yazayım istedim. sürecin normali mi anormal bir durum mu diye yanlardan azalmış ama iç kısım ağrıyor ve alev gibi yanıyor. İyi olsun da bebeklerimiz 🙏🙏🧿

Bende de fena ya burnum tıkanıyor olmasa bile aldığım nefes az geliyor gelmiyor demirde kullanıyorum ama anlamadım

Ay bizde tam tersi eşim istemiyor bu gidişle doğana kadar yapamıcaz dün ilk defa bide yeni evliğim yeni yeni alışmışken yeniden kapanıyor ya ağrı sızı oluyor

Bende

Sağlık ocağına git bütün testleri yapıyorlar Kalp atışını da beklemene gerek yok daha önceden yaptırman daha iyi kalp atışında doktorun sonuçlarına bakar

Daha çoğaldı ya
Ben şimdi 10. Haftanın içine girdim ve akşam azalma fark ettim. İnternette kötü bir yazı görmedim Çarşamba da kontrol var insallah bakalım 🙏🧿

Ben şimdi 10. Haftanın içine girdim ve akşam azalma fark ettim. İnternette kötü bir yazı görmedim Çarşamba da kontrol var insallah bakalım 🙏🧿
Tabi bi brlirti ama her insan farklıymış bende başka hiç belirti yok ilerleme yok mu diye kontrole gittik çok şükür iyiymiş doktor normal hatta şanslısın dedi rahat geçirirsin dedi son dakka bişey olmazsa

Ay akılıma geldi keseye göremi cinsiyet tahmini yapılıyordu ? Var mı yapabilen 😀 vajinal ultrason 7+5

Eklentiler

• IMG_2137.webp
    IMG_2137.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 31

Bende

Daha çoğaldı ya
Rinit oluyormuş gebelikte öyle bişey mi oldu acaba sizde

Tabi bi brlirti ama her insan farklıymış bende başka hiç belirti yok ilerleme yok mu diye kontrole gittik çok şükür iyiymiş doktor normal hatta şanslısın dedi rahat geçirirsin dedi son dakka bişey olmazsa
Belki 2. Trimestira yaklaştın ya belki azalıyrdur bende 8 girdim
Senin adına çok sevindim sürecin çok güzel geçer umarım. 💙🙏🧿
Çarşamba kontrole gideceğiz doktorumuz 15 gün sonra gelin dedi.aslında gitmesem de olur diye düşünmüştüm ama gidersem için daha da rahat edecek 🙏💙

Back
X