- 15 Mayıs 2022
- 3.504
- 2.870
- 63
- 28
Benim pembe geliyor ya çıldırıcam artık çok sinirlerimi bozuyorBir bile bilsem benimde lekelenmem hala devam ediyor pembe mi geliyor sizin benim kahverengi çamur gibi lekelenmem oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim pembe geliyor ya çıldırıcam artık çok sinirlerimi bozuyorBir bile bilsem benimde lekelenmem hala devam ediyor pembe mi geliyor sizin benim kahverengi çamur gibi lekelenmem oluyor.
Bende aynı durumdayım bu gün sabah bişey yoktu kendimi de iyi hissediyordum sadece çamaşır attım biraz ortalığı topladım bı baktım kahverengi akıntı gerçekten çok sinir bozucu sinirden oturup ağladım yapmadan da olmuyor 2hafta oldu evimi süpürmedim biraz dolanayim hemen lekelenme oluyor sebebini de söylemiyorlar yatacan dinlenecen iyide olmuyor ki ne doğru düzgün yemek pişire biliyorm ne kendime bakabiliyorum psikolojim berbat biran önce bitsin diye bekliyorum böyle oldukca sürekli kötü senaryolar dönüp duruyor insanın aklındaBenim pembe geliyor ya çıldırıcam artık çok sinirlerimi bozuyor
O kadar haklısın ki. Ben bide işe gidip geliyorum üstüne ev işiBende aynı durumdayım bu gün sabah bişey yoktu kendimi de iyi hissediyordum sadece çamaşır attım biraz ortalığı topladım bı baktım kahverengi akıntı gerçekten çok sinir bozucu sinirden oturup ağladım yapmadan da olmuyor 2hafta oldu evimi süpürmedim biraz dolanayim hemen lekelenme oluyor sebebini de söylemiyorlar yatacan dinlenecen iyide olmuyor ki ne doğru düzgün yemek pişire biliyorm ne kendime bakabiliyorum psikolojim berbat biran önce bitsin diye bekliyorum böyle oldukca sürekli kötü senaryolar dönüp duruyor insanın aklında
Ye gönlünce tatildeyken ohh missHiçbir fikrim yok canım, ben en son yurtdışındayken tartıldım, TR’ye geldiğimden beri de özlemişim zaten deli gibi yiyorumkilo aldığım kesin
ama neye karşılık ne aldım bilmiyorum
ve hiç tartılmadım da zaten. dün net karşılaştığım 1 hafta önce giydiğim kot olmayınca şok oldum. Sadece karın bölgesinden sorun var ama karnım şişti ilginç bir şekilde. gazlanma da oluyo zaten.
![]()
Gebelik 6-8 haftalar arasındayken ise yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonunun salgısının bebeğe devir edilmesi esnasında bir "plasental shift (devir teslim) kanaması" görülebilir. Sıklıkla ağrısız ve hafif olan bu kanama anne adayının panik olmasına neden olur, ancak her şey yolunda seyreder..Kızlar benim dün akşam progestan kullanmama rağmen yine lekelenmem oldu. Kadın doğum Acile gittim baktılar çok şükür kalp atışınıda duydum doktor her şey yolunda hiç bi problem yok kanama alanı yok dedi ama anlamadığım bu pembe lekeler nerden geliyor o zaman.
Kahverengi de hiç korkulacak bişey yok içiniz rahat olsunBir bile bilsem benimde lekelenmem hala devam ediyor pembe mi geliyor sizin benim kahverengi çamur gibi lekelenmem oluyor.
Evet okumuştum bunu inşallah öyle bişeydirGebelik 6-8 haftalar arasındayken ise yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonunun salgısının bebeğe devir edilmesi esnasında bir "plasental shift (devir teslim) kanaması" görülebilir. Sıklıkla ağrısız ve hafif olan bu kanama anne adayının panik olmasına neden olur, ancak her şey yolunda seyreder..
Böyle bir kanama nedeni var kızlar bence çok korkmayın ve forumdaki olumsuz şeyleri okumamaya çalışın
Bebek sağlıklıysa kanama bile olsa sorun olmuyor
Çok ufaktan azalma varKızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl acaba? Azalma var mı göğüs hassasiyetlerinizde?
Bende de fena ya burnum tıkanıyor olmasa bile aldığım nefes az geliyor gelmiyor demirde kullanıyorum ama anlamadımKızlar ben nefes darlığı yaşıyorum ya nefes nefese kalıyorum aldığım nefes yetmiyomuş gibi sanki. Bunu yaşayan var mı ? İnternette baktığımda olabileceği yazıyor demir eksikliği falan neden olabiliyormuş buna
Ay bizde tam tersi eşim istemiyor bu gidişle doğana kadar yapamıcaz dün ilk defa bide yeni evliğim yeni yeni alışmışken yeniden kapanıyor ya ağrı sızı oluyorGünaydınnn
kızlar yaaa sizdede eşinize karşı aşırı isteksizlik var mı ya
haftada 1 e çevirdik artık. hem hava soğuk hemde benim canım hiç istemiyor![]()
Doktorum folbiol fazla gelir dedi onu bıraktırdı folıcus plus içiyorumFolbiol
BendeBen de folicus diye bir marka kullanıyorum inşallah bu gebeliğimiz sağlıkla ilerler
Sağlık ocağına git bütün testleri yapıyorlar Kalp atışını da beklemene gerek yok daha önceden yaptırman daha iyi kalp atışında doktorun sonuçlarına bakarKizlar kan testlerini idrar testini ne zaman yaptirdiniz kalp atişini duyduktan sonrami istedi doktorunuz ?
Saglik ocaginda yapiyorlar mi
Daha çoğaldı yaKızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl acaba? Azalma var mı göğüs hassasiyetlerinizde?
Ay kasık ağrıları tabii ki azaldı çok şükür de göğüste de hafif azalma hissedince çok korktum size yazayım istedim. sürecin normali mi anormal bir durum mu diye yanlardan azalmış ama iç kısım ağrıyor ve alev gibi yanıyor. İyi olsun da bebeklerimizÇok ufaktan azalma var
Ben şimdi 10. Haftanın içine girdim ve akşam azalma fark ettim. İnternette kötü bir yazı görmedim Çarşamba da kontrol var insallah bakalımBende de fena ya burnum tıkanıyor olmasa bile aldığım nefes az geliyor gelmiyor demirde kullanıyorum ama anlamadım
Ay bizde tam tersi eşim istemiyor bu gidişle doğana kadar yapamıcaz dün ilk defa bide yeni evliğim yeni yeni alışmışken yeniden kapanıyor ya ağrı sızı oluyor
Doktorum folbiol fazla gelir dedi onu bıraktırdı folıcus plus içiyorum
Bende
Sağlık ocağına git bütün testleri yapıyorlar Kalp atışını da beklemene gerek yok daha önceden yaptırman daha iyi kalp atışında doktorun sonuçlarına bakar
Daha çoğaldı ya
Tabi bi brlirti ama her insan farklıymış bende başka hiç belirti yok ilerleme yok mu diye kontrole gittik çok şükür iyiymiş doktor normal hatta şanslısın dedi rahat geçirirsin dedi son dakka bişey olmazsaBen şimdi 10. Haftanın içine girdim ve akşam azalma fark ettim. İnternette kötü bir yazı görmedim Çarşamba da kontrol var insallah bakalım![]()
Belki 2. Trimestira yaklaştın ya belki azalıyrdur bende 8 girdimBen şimdi 10. Haftanın içine girdim ve akşam azalma fark ettim. İnternette kötü bir yazı görmedim Çarşamba da kontrol var insallah bakalım![]()
Rinit oluyormuş gebelikte öyle bişey mi oldu acaba sizdeBende de fena ya burnum tıkanıyor olmasa bile aldığım nefes az geliyor gelmiyor demirde kullanıyorum ama anlamadım
Ay bizde tam tersi eşim istemiyor bu gidişle doğana kadar yapamıcaz dün ilk defa bide yeni evliğim yeni yeni alışmışken yeniden kapanıyor ya ağrı sızı oluyor
Doktorum folbiol fazla gelir dedi onu bıraktırdı folıcus plus içiyorum
Bende
Sağlık ocağına git bütün testleri yapıyorlar Kalp atışını da beklemene gerek yok daha önceden yaptırman daha iyi kalp atışında doktorun sonuçlarına bakar
Daha çoğaldı ya
Tabi bi brlirti ama her insan farklıymış bende başka hiç belirti yok ilerleme yok mu diye kontrole gittik çok şükür iyiymiş doktor normal hatta şanslısın dedi rahat geçirirsin dedi son dakka bişey olmazsa
Senin adına çok sevindim sürecin çok güzel geçer umarım.Belki 2. Trimestira yaklaştın ya belki azalıyrdur bende 8 girdim
Benim kese de fasulye gibi bakalım ne olacaklar yumurcaklarAy akılıma geldi keseye göremi cinsiyet tahmini yapılıyordu ? Var mı yapabilenvajinal ultrason 7+5
Çok merak ediyorum ya sırf bu yüzden fetal dna yaptırıcam sanırımBenim kese de fasulye gibi bakalım ne olacaklar yumurcaklar![]()
Rinit ne oluyorRinit oluyormuş gebelikte öyle bişey mi oldu acaba sizde