Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Çok heyecanlı ya benimkide göstermiyordu kız dedik ama değilmiş herşey olabilir
Yaaa bak ben diyorum her şey ola bilir hiç dinlemiyorlar benibirde bizde 1 ilişkiyle oldu öyle olunca erkek diyorlar gerçi onu doğru olup olmadığını bilmiyorumneyseki gireyim artik ya yoruldum iyice yürümekten

Yaaa bak ben diyorum her şey ola bilir hiç dinlemiyorlar benibirde bizde 1 ilişkiyle oldu öyle olunca erkek diyorlar gerçi onu doğru olup olmadığını bilmiyorumneyseki gireyim artik ya yoruldum iyice yürümekten
Hadi gir bekliyoruz

Benim içime nedense erkek doğdu ama inşallah gönlünden geçen neyse o olur

Kızlar her gün sağlıklı beslenebiliyor musunuz? Ben bazen hiç bir şey yemek istemiyorum üzülüyorum içim almıyor diye. Sizde durumlar nasıl
en azından sabahları 1 yumurta yemeğe çalışıyorum. onun dışında fast food mümkün olduğunca uzak duruyorum.
başka dikkat ettiğim bi şey yok
bizimki 7 cm ama kg sunu bilmiyorum , kilosu da belli oluyor mu bu haftalarda :)

Doktor iki kutu duphaston vermiş neden vermiş olabilir
Kanaman veya lekelenmen mi oldu acaba? Ben tüp bebekle hamileyim 10.haftama kadar günde 3 tane kullandım. Tam kesecektik, geçen hafta lekelenmem olunca devam ettik. Bununle ilgili olabilir. Progestan gibi tutunmaya yardımcı bir ilaç.

Bekliyoruz hala doktorda bıktı bencebenim için sağlıklı olsun yeterlide işte eşim kız kız diyor
Erkekler öyle canım kiz babası olmak istiyorlar benim eşimde 2.oglan diyince doktor detaylı da adamı darladi 3 kere kesin erkek mi kıza da dönüyormuş fln diye sinirini bozmuştu kiz delisi şimdi buna tutundu kiz diye yine bi tane kiz yetmedi adama

Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı aranızda? Geçen haftadan beri 2 günde bir geçmeyen bir baş ağrım var uyuyunca geçiyor öğlen yine başlıyor

Ben hala bekliyorum doktor odadan çıktıgerçekten öyleymiş ya bende erkek olursa üçüncü bebek ister diye korkuyorum

Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı aranızda? Geçen haftadan beri 2 günde bir geçmeyen bir baş ağrım var uyuyunca geçiyor öğlen yine başlıyor
Aynı durum bendede var 4 5 gundur agrı var basıımda neden bılmıyorum

Ben hala bekliyorum doktor odadan çıktıgerçekten öyleymiş ya bende erkek olursa üçüncü bebek ister diye korkuyorum
3. Hep ağzındaydi zaten benimkinde ama sonra yok yaa diyordu zaten onun yüzünden oldu bu çocuk iyi ki diyorum ama öğrendiğimde eşimden nefret etmiştim riskli olduğunu biliyordu sanki bile bile yaptı gibi geliyor ama valla yemin ederim bi damlayla kaldın sen mucize diyip duruyor dikkat et sende erkeklere güven yok

Büyük konuşmayım 3 asla düşünmüyorum eşimede dedim en sonda dedi gelinlerimde benim kızlarım tabi dedim biraz gaz verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…