Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şahsi fikrim üzerine biraz daha koyup fetal dna yaptırmak çünkü daha 3lü ya da 4 lü tarama için de ek ücret çıkabilir özellerde nasıl oluyor bilmiyorum ama
Evet en mantıklısı fetal gerçekten en azından yanılma payı da yok ama işte her yerde imkan yok çok küçük bir şehirde yaşıyorum burda yapan yer yok sadece bir tane özel hastane var o da ne kadar özelse işte
Beni gören görmeyen herkes kız dedi sonra cinsiyeti ogrendik erkek dedik herkesin morali bozuk kimse de kabullenmiyor yapacak bir şey yok sağlıkla gelsin inşallah dedik
herkesi tebrik ediyorum. kız isteyip erkek olanlardan kız bebek isim önerisi alalımsağlıcakla gelsinlerilk bebeğim olmasına rağmen bu devirde isim seçmekte zorlanıyorum.
Beni gören görmeyen herkes kız dedi sonra cinsiyeti ogrendik erkek dedik herkesin morali bozuk kimse de kabullenmiyor yapacak bir şey yok sağlıkla gelsin inşallah dedik
Merhaba hanımlar hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşalım inşallah ben geçen özele gittim ecopirini kullanmayi bırak dedi devlet hastanesindeki doktor da 8 aya kadar kullan dedi kafam çok karışık lütfen yardımcı olun
Sizin kaçıncı hafta başlamıştı leke durumunuz acaba? Benim 12. Haftaya kadar hiç yoktu, son 5 gündür bir duruyor bir başlıyor kahverengi lekelenmem. Benim doktorum da normal diyor.. Allah sabır versin gerçekten, insan sürekli diken üstünde
Doktorumuz zararlı dedi biraz büyüsün dedi elimde sadece 6 haftalık ultrasonu var başka hiç yok bende bir sorayım acaba benimle aynı haftada olan varmı diye sorayım dedim
Doktorumuz zararlı dedi biraz büyüsün dedi elimde sadece 6 haftalık ultrasonu var başka hiç yok bende bir sorayım acaba benimle aynı haftada olan varmı diye sorayım dedim