Çok geçmiş olsun kusma ishal devam ediyorsa git kötü hissediyorsan , daha iyiysen içindekileri atmışsın demektir. Bol su ayran yoğurt vs tüket canım çokgeçniş olsun
kızlar selam günaydın
bizde dünü hastane ile geçirdik fetal dna istediler ama sadece yaşımla alakalı bir durummuş ikili sonucumuz güzel çıkmış, devlet hastanesi sezeryan sorası normal doğum yapmıyormuş ayrıca cisiyetimizi de göremedik kıza benziyor dendi. dün tekrardan normal doğum yapabilirsin der umuduyla özele gittik oda iki sezeryan sorası önermiyorum rahim çok inceliyor dedi tekrar uzun uzun ultrasyonla baktı yine bacaklar kapalıyımış bu doktorda kıza benziyo dedi ben tarifsiz şekilde mutlu oldum halbuki oğlan istiyordum
sizde durumlar nasıl cinsiyet öğrenen oldu mu
Canım benim sağlıklı olsunda doğum şekli ne olursa olsun artıl tekrar sezaryen olursun yapacak bir şey yok canını sıkma
Cinsiyet bana da hep kıza benziyor diyor ama kesin söyleyemem ilerde değişirse yanlış söylemiş olmayayım deyip duruyor ama hep kıza benziyor diyor yani ben de kız diyorum o yüzden heralde bu haftadan sonra değişmez yani bilmiyorum
Çok geçmiş olsun kusma ishal devam ediyorsa git kötü hissediyorsan , daha iyiysen içindekileri atmışsın demektir. Bol su ayran yoğurt vs tüket canım çokgeçniş olsun
şimdilik sadece midem dönüyor. sanırım üstten alttan çıkardım hepsini .hamilelikten dolayı da bulanıyor ya zehirlendim mi ayırt edemiyorum
ayran içeyim
sağol canım
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına. Başlarda erkek istiyordum ama doktor kız dediğinden beri artık kıza alıştım. Bu saatten sonra aaa erkekmis derse çok bozulurum herhalde bence sen de kısa zaman sonra erkek fikrine çok alışacak ve seveceksin
Canım benim sağlıklı olsunda doğum şekli ne olursa olsun artıl tekrar sezaryen olursun yapacak bir şey yok canını sıkma
Cinsiyet bana da hep kıza benziyor diyor ama kesin söyleyemem ilerde değişirse yanlış söylemiş olmayayım deyip duruyor ama hep kıza benziyor diyor yani ben de kız diyorum o yüzden heralde bu haftadan sonra değişmez yani bilmiyorum
kabullendim sezeryanı
emin söylemyince herhangi bir alışveriş yapamıyrum e bebek takip edip duruyoruz en ufak bir zıbın bile alamadıkkızınki ince askılı erkeğinki kalın
şimdilik sadece midem dönüyor. sanırım üstten alttan çıkardım hepsini .hamilelikten dolayı da bulanıyor ya zehirlendim mi ayırt edemiyorum
ayran içeyim
sağol canım