- 14 Kasım 2024
- 35
- 7
- 1
Aynen bende öyle videolu birşey olsun istiyorum hala bulamadım birşey ve bende öğrendiğim gün kavga ettim yoksa söylerdim benceYaa çok tatlısınBen de sürpriz yapacaktım video çekecektim vs ancak o gün kavga ediyorduk :d söyledim ve de her gün bana mutlaka sorduğu merak ettiği için çokta bekletmek içimden gelmiyordu. Bir an önce o da sevinsin rahatlasın istiyordum kavgayı da uzatmamış oldum yoksa günlerce küsmem gerekecekti
Canım kan testi yaptırabilirsin, varsa yoksada çıkar rahatlarsın, battan 3 gün geçmişkizlar benim de bat tan 3 gun gecti dun kahverengi lekeler geldi yerlesme miydi bilmiyorum ama gecen ay kimyasal gecirdigim icin bu sefer cumaya kadar bekleyelim dedik esimle
ama ben cok heycanliyim var gibi hissediyorum
Mesela video çekelim hatıra olsun yaşlanınca bakarız vs birbirimizden sakladığımız şeyleri itiraf edelim ya da soru cevap yapalım dersin birkaç soru cevap sonrasında söylersinAynen bende öyle videolu birşey olsun istiyorum hala bulamadım birşey ve bende öğrendiğim gün kavga ettim yoksa söylerdim benceEn güzelide, geç söylediğimde kavga etmeseydin diye bilirim. İyi oldu
Sizce nasıl bir süpriz yapabilirim ve sizler nasıl söylediniz hanımlarrr belki bana fikir olur
Video çekerken dan diye söyleyeceğim sanırımMesela video çekelim hatıra olsun yaşlanınca bakarız vs birbirimizden sakladığımız şeyleri itiraf edelim ya da soru cevap yapalım dersin birkaç soru cevap sonrasında söylersinbilmiyorum böyle bir şey olabilir
Ocak ayının 20sine alabildim, senin ki daha uzunmuşVideo çekerken dan diye söyleyeceğim sanırımYarın söyleyeceğim
Doktordan randevu aldım en erken şubat ayına verdi, 1 ay nasıl bekleyeceğimSen doktor aradınmı canım
Ayy benim de bebişin beklenen tarih 3 Eylül görünüyorMerhabalar sanırım artık burdayım
BAT 26 Aralık 24ü HCG testim 88 geldi. İnşallah yükselme yaparsa kesinleşecek. 1.5 yıldır deniyoruz. Ekim ayında hsg çekilmiştimBeklenen doğum tarihi 4 Eylül görünüyor
Bende yurtdışındayım, yer bulmak çok zor dediğiniz gibiYarın arayacağım bende jinekologları umarım istediğimiz doktorda yer vardır Haber veririm tabi, sen verdinmi kan?
Süper çok sevindim senin içinBen doctorlibten tesadüfen dün istediğim doktora buldum, Türk bir kadın doğum uzmanı. Beni rahatlattı, ultrasandk göremedi ama kanlarımı aldı. Tatil yüzünden Cuma arayacak, randevu bulamazsan dert etme seni sıkıştıracağım mecbur takip için dediburada doktor bulmak savaş
Neden bukadar uzun sürüyor anlamadımOcak ayının 20sine alabildim, senin ki daha uzunmuş
Nekadar güzel nasiplisiniz, iyi kalpli bi doktora denk gelmekBen doctorlibten tesadüfen dün istediğim doktora buldum, Türk bir kadın doğum uzmanı. Beni rahatlattı, ultrasandk göremedi ama kanlarımı aldı. Tatil yüzünden Cuma arayacak, randevu bulamazsan dert etme seni sıkıştıracağım mecbur takip için dediburada doktor bulmak savaş
Nekadar güzel nasiplisiniz, iyi kalpli bi doktora denk gelmekbenim jinekoloğumu çoğu kişi tercih ettiği için hep dolu oluyor. Bir ay sonraya verdi ilk randevuyu
Böyle yanlışlıkları çok severimDoktorda şaşırdı baya çünkü sistem yanlışlıkla aynı saate 2 kişiye vermiş erken gitmiştik koordidorda ay şütfen gelin içeri sistem yanlışlık yapmış dedidualarım tutmusta diyebiliriz hocam dedim bende zaten çok yeni bizde gittik kan verdik evde bekleyeceğiz süreci güzel bir mutlulukla gireceksin yeni yıla en güzeli bu
Hayır sadece evde kaset testlerden biliyorumNeden bukadar uzun sürüyor anlamadımKan testi vermişmiydin sen
Tebrik ederimm :) Keseyi gördünüz müAyy benim de bebişin beklenen tarih 3 Eylül görünüyor
İlk randevuda herşeyini görürsün inşaallahHayır sadece evde kaset testlerden biliyorumzaten biraz sert bir kadındı randevu alabildiğime sevindiğim için her şeye okay dedim sen verebilecek misin bugün orada tatil değil mi?
Cuma günü gideceğiz bugün kan verdim 4710,10 beta sonucu. Cumaya kadar daha da artar diye düşünüyorumTebrik ederimm :) Keseyi gördünüz mü
İlk randevuda herşeyini görürsün inşaallahBen dün verdm canım akşam çıktı sonuç pozitiff Çok duygusalım, bunu nasıl saklayacağız 2 ay diye düşünüyorum Ve çok pis bulantım var sabah ve akşamları misafirliktede bulunacak diye korkuyorum
Evett eşime dün söyledim, çok mutlu olduben saklamıyorum doya doya yaşıyorum
Bulantı beni de zorluyor.. Eşine söyledin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?