Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
Kızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın
Çok normal hiç korkma . Geçen hafta doktordaydım cinsel ilişkiyi sorduk tüp bebek olduğu için 12 ci haftadan sonra yapın amaaa ilişki esnasında kanama olabilir korkmayın diye ekledi çünki rahim çok hassaslaşıyor kılcal damarlar genişliyor ve çatlaması kolay oluyor

Çok normal hiç korkma . Geçen hafta doktordaydım cinsel ilişkiyi sorduk tüp bebek olduğu için 12 ci haftadan sonra yapın amaaa ilişki esnasında kanama olabilir korkmayın diye ekledi çünki rahim çok hassaslaşıyor kılcal damarlar genişliyor ve çatlaması kolay oluyor
İnşallah canım inşallah . İnan içim çok yanıyor bi şey oldu diye . Ben de tam 13+1 deyim .

Canım kanama bir anlık oldumu yoksa hala devam ediyormu. Dr ne dedi gittinmi
Kızlar bana dua edin nolur . İlişki esnasında kan geldi çok kötüyüm. Acile gittim Protestan iğne yaptılar . Nolur dua edin bebeğime bi şey olmasın

Selamlar kızlar 🫶 12 haftalık hamileyim, doktor cinsiyet görmedi yada emin olamadı heralde söylemedi. Ama beni bir merak sardı 😂 Tahminde bulunabilecek olan var mı? 😍💐
Ayy pek anlamam ama kiz minnoşluğu var sanki 😊Bu arada bahçelievler medipolde kime gidiyorsunuz bende orada takipliyim

Canım kanama bir anlık oldumu yoksa hala devam ediyormu. Dr ne dedi gittinmi
Canım afedersin ilişki esnasında oldu. Bildiğin kan geldi . Şu an yok . Doğumhaneye gittim acile . İğne yaptılar progestan. Dokuz gibi de doktoruma gidicem

Ne zaman bırakacaksın canım ? Bende hala iğne ve fitile devam doktor elindekile birtir dedi 13+4 e felan kadar gidiyor . Doktorumda zaten 13/14 haftalık olana kadar devam et dedi . Sen kaç haftalık oldun ? GulizAli GulizAli de vardı bizim topikte onda nasıl gidiyor aceba
Merhaba kızlar ☺️😘 ben 2 gün önce bütün ilaçları bıraktım doktor tavsiyesi üzere, proluton ve oksapar iğneler, fitiller, estrofemler bitti çok şükür darısı size inşaALLAH 🤲🏻 sadece günde 2tane kan sulandırıcı aapirin kullanıyorum halaa şişkinliklerim var ama yavaş yavaş geçer sanırım 🤗 şuan 13+1 haftalığız 🥰🌸

Ne zaman bırakacaksın canım ? Bende hala iğne ve fitile devam doktor elindekile birtir dedi 13+4 e felan kadar gidiyor . Doktorumda zaten 13/14 haftalık olana kadar devam et dedi . Sen kaç haftalık oldun ? GulizAli GulizAli de vardı bizim topikte onda nasıl gidiyor aceba
Merhaba kızlar ☺️😘 ben 2 gün önce bütün ilaçları bıraktım doktor tavsiyesi üzere, proluton ve oksapar iğneler, fitiller, estrofemler bitti çok şükür darısı size inşaALLAH 🤲🏻 sadece günde 2tane kan sulandırıcı aapirin kullanıyorum halaa şişkinliklerim var ama yavaş yavaş geçer sanırım 🤗 şuan 13+1 haftalığız 🥰🌸

Çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin tekrarını yaşatmasın aminn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸

İnşallah canım. İnan aklım başımdan gitti. Doktor ilişkiyi yasaklamamıştı herhangi düşük tehlikesi yok diye ama kanama geldi işte .
Olabilir böyle şeyler dikkat edersin artık ama bişey olmaz korkma yani

Kızlar şimdi çıktım doktordan. Bebekten bağımsız bi kanama dedi. Ara ara olabilir dedi. Bebeğimin durumu iyi çok şükür .
Çok şükür canım geçmiş olsun

Benim doktorum şu 12 ci haftayıda bir atlatında sonra birliktelik yaşayın dedi en son kontrolde . Ama rahim ağzı çok hassaslaştığı için. Lekelenme yaşaya bilirsin korkma dedi 🤣 dünde bir arkadaşla konuşuyorduk oda hamile en son ilişkiden sonra kanama oldu diyor . Ben bir korktumda benim eşim zaten benden korkak biz galiba doğuma kadar devam
Canım geçmiş mesajları okuyordum da . Arkadaşınızın gebeliğinde bi problem yok değil mi. Dün gece ben de ilişkiden sonra kanama yaşadım . Bebeğim iyi ama ara ara kanaman olabilir dedi doktorum. Hala korkuyorum

Hadi gözünüz aydın sağlıkla rabbim doğuma ulaştırsın inşallah ♥️

Back
X