Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Kızlar geçen gün sağlık ocağından arandım bir gebelik eğitimine çağırdım ona katıldım yaklaşık 10 anneydik çoğu da doğumu yaklaşmış annelerdi. Biraz sohbet ettik 3 sezaryan doğum yapacak anne vardı. Söylediklerine göre (küçük bir Anadolu şehrinde yaşıyorum) yaşadığım şehirde sezaryan doğum doktorlar tarafından pek istenmiyor. Zorunlu olduğunda da sezaryan doğumları 36.haftaya planlıyorlarmış. Genelde de 36+1 de sezaryan yapılıyormuş. Oradaki gebe arkadaşlara da doğum tarihlerini 36+1 ve 36+3 günlerine vermişler hep. Duyunca çok şaşırdım sizin yaşadığınız şehirlerde böyle bir şey var mı

Bu arada ikili test sonucunu merak eden arkadaşlar benim de kırmızı görünüyordu sistemde referans aralığı girilmediği için kırmızı görünüyormuş otomatik olarak. Sonuçları da chat gbt ye attım ona yorumlattım siz de öyle yapabilirsiniz merak ediyorsanız. Doktora sonucu öğrenmeye 3’lü test zamanı gideceğim benim doktorum 3’lü test de yapmak istedi ancak o zaman ikili taramanın sonuçlarını öğrenebileceğim kesin olarak. ama chat gpt biraz merakımı giderdi yoksa 5 hafta geçmezdi

Direk dışkıyla temas olduğu ve ağzıma burnuma değdiği için çok endişeliyim. Benim de kedim var ama aşıları tam, hep mama yiyor, bağışıklığım yok. Dışarda olan bi kedi olunca o kadar korkuyorum ki. Ağlamaktan içim dışıma çıktı

Ağlamayınn ya bebişiniz de hisseder, Lütfen sakinleşin biraz zor durum yaşadığınız. Ama enfekte olması lazım bir sürü silsile yolu var. Canınızı sıkmayın lütfen Kaç haftalıksınız

Anladim canim tek sağlikli olsunda bebiş cinsiyeti ögrenirsin elbet

Ağlamayınn ya bebişiniz de hisseder, Lütfen sakinleşin biraz zor durum yaşadığınız. Ama enfekte olması lazım bir sürü silsile yolu var. Canınızı sıkmayın lütfen Kaç haftalıksınız

Hissediyordur ama elimde değil, kendimi de suçluyorum 14 hafta 4 günlük

Aaa benimde 14+2 çok yakınız, sağlıkla gelsinler doktorunuzla konuşunca lütfen yazın. Kendinizi daha fazla üzmeyin, her şey stresten oluyor, dikkat edin kendinize, lütfen

O shea yağının kokusu aşırı kötü hiç tavsiye etmiyorum 1 kere kullandım olduğu gibi duruyor

İnşallah hiç bir sorun yaşamazsınız, sizi çok iyi anlıyorum…Toksoplazma konusu, duyunca hepimizi tedirgin eden bir şey ama yaşadığınız durumun bulaş riski çok düşük gibi geldi. Çünkü: Parazit, kedi dışkısıyla temas ettikten sonra canlı kalmak için çok özel koşullara ihtiyaç duyar. (Dışkının en az 24 saat beklemesi gibi) Eliniz sadece kısa süreli temas etmiş olabilir, ardından saça değmiş ve rüzgarla saç ağzınıza gelmiş. Bu kadar dolaylı bir bulaş yolunda parazitin yaşayıp enfeksiyon oluşturması tıbben çok çok düşük bir ihtimaldir (inşallah) Allah korusun evladınızı.
Doktorunuza en kısa zamanda gidip durumu anlatın, testi yapmanız gereken zamanı söyleyecektir.

Dediğiniz markayı bilmiyorum. Ama Kırıntı 2000 markasının shea yağını kullanıyorum ben. Kokusu fındık gibi çok memnunum. Saf ve soğuk sıkım bir ürün almaya özen gösterin. Çok güzel nemlendiriyor. Aynı zamanda Hindistan cevizi yağı ile karıştırarak sürüyorum Hindistan cevizi yağından daha kıvamlı ve daha zor eriyen bir yağ. Çatlamaya çok meyilliyimdir. Hatta basen ve bacaklarımda kilo alıp verme kaynaklı çok fazla çatlağım var. Ama bu yağların etkisi midir bilmiyorum karnımda henüz bir çatlama olmadı. Kaşıntı oldukça sürüyorum tavsiye ederim.

Ben bir kaç ürün aldım. Uygun fiyatlı ve orta fiyatlı. Mom well çatlak kremi: beğenmedim.
Weleda çatlak yağı : beğendim
Weleda çatlak kremi: henüz denemedim.

Aaa benimde 14+2 çok yakınız, sağlıkla gelsinler doktorunuzla konuşunca lütfen yazın. Kendinizi daha fazla üzmeyin, her şey stresten oluyor, dikkat edin kendinize, lütfen

Çok yakınmışız inşallah sağlıkla gelirler dua ediyorum sürekli yarın konuşunca mutlaka haber vericem

İnşallah zaten en ufak bir şeyden korkuyordum bu yaşadığım en büyük stres oldu, dışkı kuruydu o yüzden beklemiş diye düşünüyorum, temas, rüzgar üst üste olunca stresten bütün gün kendime gelemedim. Allah korusun hep dua ediyorum. Yarın doktorumla görüşüp ne zaman derse test vericem umarım hiçbir şey çıkmaz testlerde

Kızlar fetal dna sonucum çıktı bebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor
Ay canım sen erkekmi istiyordun hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…