- 5 Şubat 2025
- 106
- 94
- 13
- 27
Hayır canım benim kontrollerim en başından beri 5-6 haftaya bir. Haftaya kontrolümüz var. Gösterirse söyleriz dedi göstermezse detaylı ultrason haftasında söyleyecekler 21.haftada. Devlet hastanesine gidiyorum ben 20.haftadan önce söylemiyorlar geneldeG gunebakananne canim senin cinsiyet belli olmadimi hala .
başka testler mi yapımdı acaba. Normalde dikkat edilmesi gereken bir konu.Benimde ıgg negatif ama doktor sorun yok dedi
Yani çok iğnenin deliği bir durum kendinizi evhama kaptırmayın hemen. O kadar kolay geçen bir şey olduğunu sanmıyorum ben sokak kedileri ile temas halindeyim yıllardır ve bağışıklığım bile yok. Doktorunuza danışın yine kan testi yapacaktır ve tedavisi de mevcut. Hiç canınızı sıkmayın.
Öncelikle kendinizi üzmemeye çalışın. Doktorunuzla konuşun. Bende çok araştırma yaptım bu konuda kaç yıldır kediyle yaşayanlarda bile olmuyormuş. Sizin başınıza gelen Milyonda bir ihtimal gibi bişey.İyi düşünün iyi olsun. Bize de durumunuzdan haberdar edin lütfen.
Ağlamayınn ya bebişiniz de hisseder, Lütfen sakinleşin biraz zor durum yaşadığınız. Ama enfekte olması lazım bir sürü silsile yolu var. Canınızı sıkmayın lütfenDirek dışkıyla temas olduğu ve ağzıma burnuma değdiği için çok endişeliyim. Benim de kedim var ama aşıları tam, hep mama yiyor, bağışıklığım yok. Dışarda olan bi kedi olunca o kadar korkuyorum ki. Ağlamaktan içim dışıma çıktı
Demekki normal kuzum bir çoğumuz öyleymişizBen öyleyim sanırım, evden çalışıyorum kalkip da kendime yemek yapamıyorum
Anladim canim tek sağlikli olsunda bebiş cinsiyeti ögrenirsin elbetHayır canım benim kontrollerim en başından beri 5-6 haftaya bir. Haftaya kontrolümüz var. Gösterirse söyleriz dedi göstermezse detaylı ultrason haftasında söyleyecekler 21.haftada. Devlet hastanesine gidiyorum ben 20.haftadan önce söylemiyorlar genelde
Ağlamayınn ya bebişiniz de hisseder, Lütfen sakinleşin biraz zor durum yaşadığınız. Ama enfekte olması lazım bir sürü silsile yolu var. Canınızı sıkmayın lütfenKaç haftalıksınız
Aaa benimde 14+2 çok yakınız, sağlıkla gelsinlerHissediyordur ama elimde değil, kendimi de suçluyorum14 hafta 4 günlük
O shea yağının kokusu aşırı kötü hiç tavsiye etmiyorum 1 kere kullandım olduğu gibi duruyorKızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben yeni araştırmaya başladım da shea yağı duydum bilen var mı? Ayrıca kakao yağı ve hindistan cevizi yağı. Marka vs tavsiyesi olan var mı? Dr mom diye bi markanın shea yağını gördüm ama bana çok pahalı geldi
İnşallah hiç bir sorun yaşamazsınız, sizi çok iyi anlıyorum…Toksoplazma konusu, duyunca hepimizi tedirgin eden bir şey ama yaşadığınız durumun bulaş riski çok düşük gibi geldi. Çünkü: Parazit, kedi dışkısıyla temas ettikten sonra canlı kalmak için çok özel koşullara ihtiyaç duyar. (Dışkının en az 24 saat beklemesi gibi) Eliniz sadece kısa süreli temas etmiş olabilir, ardından saça değmiş ve rüzgarla saç ağzınıza gelmiş. Bu kadar dolaylı bir bulaş yolunda parazitin yaşayıp enfeksiyon oluşturması tıbben çok çok düşük bir ihtimaldir (inşallah) Allah korusun evladınızı.Hissediyordur ama elimde değil, kendimi de suçluyorum14 hafta 4 günlük
Dediğiniz markayı bilmiyorum. Ama Kırıntı 2000 markasının shea yağını kullanıyorum ben. Kokusu fındık gibi çok memnunum. Saf ve soğuk sıkım bir ürün almaya özen gösterin. Çok güzel nemlendiriyor. Aynı zamanda Hindistan cevizi yağı ile karıştırarak sürüyorum Hindistan cevizi yağından daha kıvamlı ve daha zor eriyen bir yağ. Çatlamaya çok meyilliyimdir. Hatta basen ve bacaklarımda kilo alıp verme kaynaklı çok fazla çatlağım var. Ama bu yağların etkisi midir bilmiyorum karnımda henüz bir çatlama olmadı. Kaşıntı oldukça sürüyorum tavsiye ederim.Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben yeni araştırmaya başladım da shea yağı duydum bilen var mı? Ayrıca kakao yağı ve hindistan cevizi yağı. Marka vs tavsiyesi olan var mı? Dr mom diye bi markanın shea yağını gördüm ama bana çok pahalı geldi
Ben bir kaç ürün aldım. Uygun fiyatlı ve orta fiyatlı. Mom well çatlak kremi: beğenmedim.Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben yeni araştırmaya başladım da shea yağı duydum bilen var mı? Ayrıca kakao yağı ve hindistan cevizi yağı. Marka vs tavsiyesi olan var mı? Dr mom diye bi markanın shea yağını gördüm ama bana çok pahalı geldi
Aaa benimde 14+2 çok yakınız, sağlıkla gelsinlerdoktorunuzla konuşunca lütfen yazın. Kendinizi daha fazla üzmeyin, her şey stresten oluyor, dikkat edin kendinize, lütfen
İnşallah hiç bir sorun yaşamazsınız, sizi çok iyi anlıyorum…Toksoplazma konusu, duyunca hepimizi tedirgin eden bir şey ama yaşadığınız durumun bulaş riski çok düşük gibi geldi. Çünkü: Parazit, kedi dışkısıyla temas ettikten sonra canlı kalmak için çok özel koşullara ihtiyaç duyar. (Dışkının en az 24 saat beklemesi gibi) Eliniz sadece kısa süreli temas etmiş olabilir, ardından saça değmiş ve rüzgarla saç ağzınıza gelmiş. Bu kadar dolaylı bir bulaş yolunda parazitin yaşayıp enfeksiyon oluşturması tıbben çok çok düşük bir ihtimaldir (inşallah) Allah korusun evladınızı.
Doktorunuza en kısa zamanda gidip durumu anlatın, testi yapmanız gereken zamanı söyleyecektir.
Sağlıkla gelsinFetal dna sonucum geldi kızlar benim de, ama firma bana göndermedi anladım, doktorum yazdı. Çok şükür Allah'a temiz. Cinsiyette belli oldu. Canım kızım geliyorLioo 'cuğum beni de ekler misiniz
Ay canım sen erkekmi istiyordun hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar fetal dna sonucum çıktıbebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?