Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayalam Rabbimin bir bildiği vardır. Doğru içim üşüyor. Tüm kardeşlerimin müjdeli haberine seviniyorum. İçim az üşüdü. Beşeriz ne de olsa. Az durgun isem yazamasam bugün beni mazur görün. Ama hepinizin sevincini kalben paylaşıyorum canlarım. İlacı devam alın dediler.
Canım haklısın insanın elinde olmadan üzülebiliyor ama hep kötü taraftan düşünmemek lazım gerçekten bazı şeyler olmayınca
insallah canimm. doktorum hic bisey demedi. ben ilk uc gun sadece tuvalet ve yemek icin kalktim beslenmeme dikkat ettim hergub iki yumurta yârim avokado ceviz kabak cekirdegi bol meyve bol su tükettim. kahve cay hic icmedim hala da icmiyorum. onun disinda hic bi is yapmadim ama evde gezdim bol zikir cektim namazlari da hep sandalyede oturarak kildim. senin test gunun ne zaman bu arada ben besinci gun yapmistim cok silik cikmisti 7 ve 9. gunlerde tekrar idrar testi yapmistim onlar da silikti flasla gormeye calisiyordum burda sagolsun mayalam hep var görüyorum demisti 10. gunde kan testiyle pozitifi gordum. darısı burdan bekleyen herkesee insallahh
RABBİM saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah 🤲
Benim doktorum namazını normal kılabilirsin demişti ama ben yine de işimi garantiye almak için ilk gün oturarak kıldım ondan sonra ki günler normal kılıyorum kahve hiç içmiyorum çayı da normal çok su içmekten çok afedersiniz habire tuvaletteyim benim de transfer gününü de sayarsak 5.günüm idrar testini cuma günü kan tahlilinide pazar günü yapmayı düşünüyorum

Çok tatlısın 😀😀 bu arada 5.gün embriyosunda 6. 7. Günlerde kanda belli ise bence 3.günde de 8. 9.günde çıkar yanii perşembe çıkabilir bence az bişey de olsa mesela 20çıkar 25 çıkar yada 10 çıkar hani çıkar yani diyr düşünüyorumm
öf salak gibi kendime cevap yazmışım sana yazcaktım bu yukardakini P Paradisee :D

Bende dediklerinizi hep yaptım ilk günler hep yattım hatta genelde uzun oturmaya devam ediyorum namazlari oturarak kiliyorim duşu oturarak aliyorum.rapor aldım 10 gün evdeyim. Ama tutarsa okula gitmeme bir engel olmayacak o zaman ? Okul öncesi öğretmeniyim de.Dediğiniz gibi beslenme düzeni olursturdum sağlıklı besleniyorum ekmek ,pirinç, seker,süt tüketiyorum. İnşallah nasip olmuştur çok teşekkür ederim 🥰🥲test günüm pazar günü benimde. 3.gun çift embriyo transferi oldum bakalım nasi

Çok sık acıkma mı dedin kiz o bende de var ilaçlardan değil mi o 🤪🤪🤪
ilaclardandir tabii ayy benim mide biraz tuhaf transferin 9. gunu canim deli gibi ketcap cekmisti mesela oturdum ketcap yedim ekmekle 🤣🤣

Yaa şuan ne diyeceğim bilemdim ki sanırım iyice kafayı yedim cumartesi yumurta toplama günüm ve ben yanlışlıkla tarasfer yazmışım kusura bakmayın 🥹🙏

Hiç sorun değil canım benim inşallah sağlıklı güzel geçer Opun dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲❤️

Canım haklısın insanın elinde olmadan üzülebiliyor ama hep kötü taraftan düşünmemek lazım gerçekten bazı şeyler olmayınca

Benim doktorum namazını normal kılabilirsin demişti ama ben yine de işimi garantiye almak için ilk gün oturarak kıldım ondan sonra ki günler normal kılıyorum kahve hiç içmiyorum çayı da normal çok su içmekten çok afedersiniz habire tuvaletteyim benim de transfer gününü de sayarsak 5.günüm idrar testini cuma günü kan tahlilinide pazar günü yapmayı düşünüyorumamin

Benim doktorum namazını normal kılabilirsin demişti ama ben yine de işimi garantiye almak için ilk gün oturarak kıldım ondan sonra ki günler normal kılıyorum kahve hiç içmiyorum çayı da normal çok su içmekten çok afedersiniz habire tuvaletteyim benim de transfer gününü de sayarsak 5.günüm idrar testini cuma günü kan tahlilinide pazar günü yapmayı düşünüyorum
amin insallahh. rabbim sizlere de pozitif gormeyi nasip etsin sevindirsin. benim doktorum bisey demedi ben cevremden arastirdigim kadariyla ilerledim. namazi hala oturarak kiliyorum eğilip dogrulmak belki iyi gelmez diye rabbim kabul etsin insallah

amin insallahh. rabbim sizlere de pozitif gormeyi nasip etsin sevindirsin. benim doktorum bisey demedi ben cevremden arastirdigim kadariyla ilerledim. namazi hala oturarak kiliyorum eğilip dogrulmak belki iyi gelmez diye rabbim kabul etsin insallah
Amiinn hepimize inşallah 🤲
Benim doktorum daha doğrusu hemşire ne yapmam gerektiğini neler yiyip içmem gerektiğini ve nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı hatta bana kağıtta yazılı şekil de de verdi

Back
X