Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
Sessiz sakin bir kişiliğim vardı canım susup yutardım hep, şimdi çingene oldum kocam konuştuğuna pişman olup susuyor

Hayırlı haberler alalım inşallah benimde 9 da randevum
İnşallah 11de benim de, her randevu günü böyle sabaha kadar uyuyamıyorum, instagramda izliyorum böyle hamilelleri ay bir güzel uyku çektikten sonra bebeğimi görmeye gidiyorum falan diyolar ya benim elim ayağım titriyor gidene kadar

Bende uyuyamıyorum heyecandan ya hele doktor kapısında kısa sürekli kalp krizi sonra ekranda görünce bi oh be diyorum

Yarın kontrolüm var 24 saatlik idrar biriktir dedi doktorum protein kaçağına bakalım atlamayalim dedi sizden de istediler mi bu haftalarda ?

Merhaba bende 4 haftadır kullanıyorum sabah akşam fitil olarak daha 1 ay devam edeceğim ve benimde kabartıli şey geliyor elime fitili koyarken

Günaydınlar. Çalışma durumlarınız nasıl bilmiyorum ama benim gibi bilmiyorsanız eğer yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim. Ben özel sektörde çalışıyorum,kamu için de böyle midir bilmiyorum ama gebelerin günde 7 buçuk saatten fazla çalışmama hakları varmış. Günde 9 saat çalışan bir köle olarak bunu öğrenmek bana çok iyi geldi,umarım işine yarayan başkaları da olur :)

Hanımlar inşallah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin, sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım. Bende bugün işe geldim doktorum gidebilirsin dedi inşallah bir sıkıntı olmaz içim titriyor resmen 6-7aylık olunca bırakacağım işi

Kızlarrr 2-3 haftadır iyi olan midem yine bulanmaya başladı. Sabah akşam çıkardım hiiic keyfim yok ya

Kızlar birşey soracağım, sigortalı çalışanlar için doğum izninden sonra bir doğum parası yardımı gibi birşey varmış. Detayını falan bilen var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…