Sessiz sakin bir kişiliğim vardı canım susup yutardım hep, şimdi çingene oldum kocam konuştuğuna pişman olup susuyorAyyy yazdıklarını hayretle okudum o nedir ya çarşafa bakmak falan? Ben orada çıngar çıkartırdım valla senin ne haddine diye sen yine iyi ses etmemişsin helal. Gerçekten iyi olmak iyi geçinmek varken bu kadar kötü olmak neden acaba? Oğlunu paylaşamıyorsan da evlendirme oturt dizinin dibinde yani
Sabahları uyanınca bide akşam oluyor ama bayramda sarmayı çok kaçırınca gün boyu çekmiştimUzun süreli mi oluyor böyle gaz sancısı ya bayramdan beri devam ediyor
Hayırlı haberler alalım inşallah benimde 9 da randevumGünaydın kızlar doktora gidicem birazdan dua edin her şey normal seyrinde ilerliyor olsun
İnşallah 11de benim de, her randevu günü böyle sabaha kadar uyuyamıyorum, instagramda izliyorum böyle hamilelleri ay bir güzel uyku çektikten sonra bebeğimi görmeye gidiyorum falan diyolar ya benim elim ayağım titriyor gidene kadarHayırlı haberler alalım inşallah benimde 9 da randevum
Bende uyuyamıyorum heyecandan yaİnşallah 11de benim de, her randevu günü böyle sabaha kadar uyuyamıyorum, instagramda izliyorum böyle hamilelleri ay bir güzel uyku çektikten sonra bebeğimi görmeye gidiyorum falan diyolar ya benim elim ayağım titriyor gidene kadar
Evet ya, her şey normal iyi güzel diyene kadar doktorun gözünün içine bakıyorumBende uyuyamıyorum heyecandan yahele doktor kapısında kısa sürekli kalp krizi sonra ekranda görünce bi oh be diyorum
Gebelikte önemli dedi ben daha önce duymuştum ama 24 saatlik biriktirmemistim hiçAa protein kaçağı mı oluyormuş ilk defa duydum
Merhaba bende 4 haftadır kullanıyorum sabah akşam fitil olarak daha 1 ay devam edeceğim ve benimde kabartıli şey geliyor elime fitili koyarkenProgestan fitil beni mahvetti ya iç kısmı kabararak dışarı doğru çıktı acıyor artık, mikrop kapacak diye de korkuyorum. pazartesi doktora gidicem en azından bir hafta içsem bir hafta fitil olarak kullansam olur mu demeyi düşünüyorum. Sizler sürekli aynı şekilde mi kullanıyorsunuz?
Şimdi hastanedeyim sorcam bakalımMerhaba bende 4 haftadır kullanıyorum sabah akşam fitil olarak daha 1 ay devam edeceğim ve benimde kabartıli şey geliyor elime fitili koyarken
Ahahshsh ohhh afiyet şifa olsun bebişe de can olsun kan olsunSabahları uyanınca bide akşam oluyor ama bayramda sarmayı çok kaçırınca gün boyu çekmiştim
Kıyamam ya. Ama öyle olmak gerekiyor sanki ya. Minnoş minnoş insanlara bile tırnaklarını çıkarttırıyor hayatSessiz sakin bir kişiliğim vardı canım susup yutardım hep, şimdi çingene oldum kocam konuştuğuna pişman olup susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?