Aynen öyle valla bende kilo almayı da yemek yemeği de seviyorum eşimle en sevdiğimiz şeylerden biri yemek yemekzayıflık güzel gelmiyor bana da
Canım sen listede ekli degilmisin. Bilgileri yazarsan ekleyeyimMaşallahhhhh
Lierac mı önermiyorlarBiliş önermiyorlar canım içerisindeki reyinoil yüzünden bende aldım ama kullanmıyorum lierack yada weleda ben şimdi weleda başladım
Emziremedim ben ama çok iyi dertlenme programıyla hallettimÖyle canım emzirdiğin dönemde hepsi gidiyor zaten 2 gebeliğimde de rahat vermiştim
Ben de bebek gibi pütür pütür oldum suratım sivilce bastıGünaydın kızlar ben sanırım 29 yaşında yeniden ergenliğe girmeye başladımalnım, çenem, yanağım sivilcelendi ama ne sivilcelenme. Böyle sorun yaşayan var mı?
Ağrılı çıban gibi çıkıyo hem deGünaydın kızlar ben sanırım 29 yaşında yeniden ergenliğe girmeye başladımalnım, çenem, yanağım sivilcelendi ama ne sivilcelenme. Böyle sorun yaşayan var mı?
Sanmıyorum canım kızımda da ekşi tuzlu yerdimYa benimki daha belli değil ama ilk bebeğimde de ekşi yiyordum . Erkek oldu. Bunda daha fazla ekşi tuzlu yemeye başladım . Yine erkek mi acaba
Aynı tam olarak alnım pütür pütür oldu çenem normal sivilce şok oluyorum nasılsa hormonlar maşallah yaniBen de bebek gibi pütür pütür oldum suratım sivilce bastı
Amaaan o daha kötü acır da canın kıyamamAğrılı çıban gibi çıkıyo hem de
hayirli olsuun
Benim de ilk oğlumda canım ekşi şeyler istiyordu . Bunda da daha fazla istiyor . Ama daha cinsiyetimiz belli olmadıGüneş kremini ihmal etme canım Bence seninkide erkek evde kullanmiyorum ondanmi lekelendi acaba disarda kullaniyorumda
Annemde diyor kızlar bukadar erken belli etmez kendini diye . Zaten doktorda şöyle söyledi ah cinsiyetini görüyorum dedi güldü sonra dediki aslında bu haftalarda geniyal organ aynı gider sadece kızlarda sonradan birşey oluşur mu ne öyle bir açıklama yaptı . 2/3 hafta sonra bakalım tahminim doğrumu çıkacak dedi (fetal dna da)Bence seninkide erkek erken gorduyse genelde erkek oluyor
Bence erkek yoksa göremezdi hemenAnnemde diyor kızlar bukadar erken belli etmez kendini diye . Zaten doktorda şöyle söyledi ah cinsiyetini görüyorum dedi güldü sonra dediki aslında bu haftalarda geniyal organ aynı gider sadece kızlarda sonradan birşey oluşur mu ne öyle bir açıklama yaptı . 2/3 hafta sonra bakalım tahminim doğrumu çıkacak dedi (fetal dna da)
Yok canım bi oil önermiyorlar . İçerisindeki retinoil yüzünden . Pembe olanında varmış ama sarı olan kutusulardanyokmuş . Lierac bende alıcam onu öneriyorlarLierac mı önermiyorlar
Erkek se ismi hazır bakalım . Hep kız bebek hastasıydım . Transfer olduğumdan berri erkek hissettimBence erkek yoksa göremezdi hemen
Bendeki sarısı çok güzel yumuşatıyor ama çatlağı önler mi bilmemYok canım bi oil önermiyorlar . İçerisindeki retinoil yüzünden . Pembe olanında varmış ama sarı olan kutusulardanyokmuş . Lierac bende alıcam onu öneriyorlar
Lierac çok gerekli mi ya? Benim 1 yaşında bebeği olan arkadaşım hiç gerek yok o kadar para vermene badem yağı ve zeytinyağı sür yeter dedi.Yok canım bi oil önermiyorlar . İçerisindeki retinoil yüzünden . Pembe olanında varmış ama sarı olan kutusulardanyokmuş . Lierac bende alıcam onu öneriyorlar
Sarısıysa süper ben pembesini almıştım bir doktor düştü önüme instada dinledim içeriğinde retinoil var ve bu hamilelikte asla önerilmiyor diyor. Önler yorumları güzel . Ben şimdi bioil bıraktım weleda ya geçtim . Birde lierac almayı düşünüyorumBendeki sarısı çok güzel yumuşatıyor ama çatlağı önler mi bilmem
Vallaha önüme kim düşse kullanıyor lierac ama pahalı mı türkiyede bilmiyordum burada 15/16 Euro civarında ben dönüşümlü kullanırım diye düşündüm Weleda ile . Badem yağıda güzel katı doğal özlü kokonat kremsi olanlarda çok iyi diyorlarLierac çok gerekli mi ya? Benim 1 yaşında bebeği olan arkadaşım hiç gerek yok o kadar para vermene badem yağı ve zeytinyağı sür yeter dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?