Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Aynen öyle valla bende kilo almayı da yemek yemeği de seviyorum eşimle en sevdiğimiz şeylerden biri yemek yemek zayıflık güzel gelmiyor bana da
iştahin varsa ye şifa olsun. Ben genelde de yemek yemeyi sevmiyorum iştahim yok o yuzden kilo alamiyorum. Ama hamilelikte inanılmaz yiyorum son 3 ayda falan

Bence seninkide erkek erken gorduyse genelde erkek oluyor
Annemde diyor kızlar bukadar erken belli etmez kendini diye . Zaten doktorda şöyle söyledi ah cinsiyetini görüyorum dedi güldü sonra dediki aslında bu haftalarda geniyal organ aynı gider sadece kızlarda sonradan birşey oluşur mu ne öyle bir açıklama yaptı . 2/3 hafta sonra bakalım tahminim doğrumu çıkacak dedi (fetal dna da)

Bence erkek yoksa göremezdi hemen

Yok canım bi oil önermiyorlar . İçerisindeki retinoil yüzünden . Pembe olanında varmış ama sarı olan kutusulardanyokmuş . Lierac bende alıcam onu öneriyorlar
Lierac çok gerekli mi ya? Benim 1 yaşında bebeği olan arkadaşım hiç gerek yok o kadar para vermene badem yağı ve zeytinyağı sür yeter dedi.

Bendeki sarısı çok güzel yumuşatıyor ama çatlağı önler mi bilmem
Sarısıysa süper ben pembesini almıştım bir doktor düştü önüme instada dinledim içeriğinde retinoil var ve bu hamilelikte asla önerilmiyor diyor. Önler yorumları güzel . Ben şimdi bioil bıraktım weleda ya geçtim . Birde lierac almayı düşünüyorum

Lierac çok gerekli mi ya? Benim 1 yaşında bebeği olan arkadaşım hiç gerek yok o kadar para vermene badem yağı ve zeytinyağı sür yeter dedi.
Vallaha önüme kim düşse kullanıyor lierac ama pahalı mı türkiyede bilmiyordum burada 15/16 Euro civarında ben dönüşümlü kullanırım diye düşündüm Weleda ile . Badem yağıda güzel katı doğal özlü kokonat kremsi olanlarda çok iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…