Çok şükür canım. Benim de tüp bebek ikizlere hamileyimBu sene erkek senesi demişlerdi, benimde erkek canım
sağlıklı olsun gerisi hiç mühim değil allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bir ara tüp bebek başlıkları altında sürekli geziyordum şimdi ise gebelik başlıklarındayım Allah’ıma şükürler olsun
Kuzum bebiş için hangi bedenler. Benim de 11 hafta göbüş var4. Ay'a girdiğim an göbeğim büyüdü
Aman boşver kilo alınır verilir bebek iyi olsundaKeşke bende yiyemeseydim şimdiden kalçam büyüdü nefret ediyorum bu durumdan.
Kuzum bebiş için hangi bedenler. Benim de 11 hafta göbüş var
öyle aşkım takmamaya çalışıyorum popo büyümese sorun olmiycak ama işteAman boşver kilo alınır verilir bebek iyi olsunda
Allahım korusun bebişler alsın kiloları sağlıklı şekilde de doğsun inşallahO korku bende de var
Oyyyy teşekkür ederimÇok şükür canım. Benim de tüp bebek ikizlere hamileyimRabbim sonunu güzel etsin oğlusuna kavuş inşallah
Yaaa şimdiden üzülüyorum hemen büyüyecek mi diye hHaha delilikmiş annelik… tamam canım bir tane var anneciğim almış ekstra alcam beyaz birkaç tane daha dursun. Birden alamıycam hepsini çok pahalı olmuş her şeyayyy hastane çıkışı için birkaç takım al canım 3 ay'a kadar onlar küçülüyor malesef.
Hayır henuz degıl fetal dna yaptırdım merakla beklıyorum. Doktorada bayramdan sonra gidicem. Gercekten gebelik sabırla geçiyorCanım bu değil normal sonuçları doktorun vericek sana. Cinsiyeti belli mi bebeğinin
Haber ver kuzum bana d önemli bir şeymiymişCanım bende 10+5 oldum ha bire geceden beri batma oluyor idrar yolumu rahim mi anlamadım. Ayaktayken de uzanırken de oluyor. Allahtan yarın sabah kontrol var
Eğer doğruysa bu free beta değerine göre bebeğin erkek bakalım doğru muHayır henuz degıl fetal dna yaptırdım merakla beklıyorum. Doktorada bayramdan sonra gidicem. Gercekten gebelik sabırla geçiyor
Malesef hemen büyüyorlarYaaa şimdiden üzülüyorum hemen büyüyecek mi diye hHaha delilikmiş annelik… tamam canım bir tane var anneciğim almış ekstra alcam beyaz birkaç tane daha dursun. Birden alamıycam hepsini çok pahalı olmuş her şey
Senin cinsiyetin belli oldumu bi yerde okudum serbest beta 50 altı olunca erkek 50 üstü olunca kız oluyormuşkızlar bu normal yazıyor ama hıc anlamıyorum ne demek bakabılırmısınız?
Aa aynı şeyi yazmışım şimdi gördümEğer doğruysa bu free beta değerine göre bebeğin erkek bakalım doğru mu
Olmasi normal bence canimKızlar 10+4 olduk biz bugün. Ama bugün bebeği hissettiğim yerde batma gibi bir his var. Sizde de oldu mu? Telaş yapmalı mıyım?
Benim 49 serbest beta cinsiyet erkekAa aynı şeyi yazmışım şimdi gördüm
Acaba gercekten doğrumu ya
2li yaptıranlar bi baksın bakalım
Canim öyle bişey yok bence bi arkadaş sonucunu atmişti buraya 50 üstü idi ama erkekti cinsiyetiAa aynı şeyi yazmışım şimdi gördüm
Acaba gercekten doğrumu ya
2li yaptıranlar bi baksın bakalım
Valla bilmiyom canm okudugumun yalancısıyımCanim öyle bişey yok bence bi arkadaş sonucunu atmişti buraya 50 üstü idi ama erkekti cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?