Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Kızlar catlamamak için bi şey sürüyor musunuz? Ben banyo sonrası bio oil sürüyorum. lierac i öneriyorlar alsam mı henüz erken mi minnak bir göbüşüm var şuan

Amaann iyi olsun da bebekler doğumdan sonra kilolar hemen gidiyor
Ben ilk hamileliğimde 78le hamile kaldım 87yle doğuma girdim iki ayda 68e düşmüştüm şimdi de 68 le hamile kaldım amaaan canları sağ olsun dediğin gibi hemen gidiyo kilolar

Kızlar catlamamak için bi şey sürüyor musunuz? Ben banyo sonrası bio oil sürüyorum. lierac i öneriyorlar alsam mı henüz erken mi minnak bir göbüşüm var şuan
Ben ne yaparsam yapayım her türlü çatlamıştım hemde bayağı, ama şu an sür bence iyi geliyo hemde yumuşak yumuşak oluyo

Ben ilk hamileliğimde 78le hamile kaldım 87yle doğuma girdim iki ayda 68e düşmüştüm şimdi de 68 le hamile kaldım amaaan canları sağ olsun dediğin gibi hemen gidiyo kilolar
Ben de 68 le kaldım hala aynı daha almaya başlamadım 2. Trimester da başlayacak galiba kusmalar azaldı gibi çok şükür

Şu bel ağrısını iki gebeliğimde de o kadar şiddetli yaşadım ki zaten bel sorunum vardı, ilk aylarda olması beni delirtiyor daha gram kilo almadım, insanlara da inandırıcı gelmiyor o da sinirimi bozuyor, sebebi hormonların kalça kısmına toplanıyor olması demişti burda birisi var mı öyle bir şey gerçekten? Tekrar sorayım

Benimde ters bir hareket yapmasamda yani normal yataktan kalkarken bile bazen sanci giriyor ve gerçekten kipirdatmiyor bile geçinceye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…