Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Kızlar bugün fetal dna yaptırcam. Sonuçlarınız kaç günde geldi ? Üçlü dörtlü testlerle uğraşmadan kafam rahat etsin istiyorum

Sagol kuzum benim doktor içmemeye çalis dedi ama kirip yarisini içtim

Benim de devlette 4 Nisan'da randevum vardı ,şimdi bekle bir hafta daha

Benimde biraz ayakta kalınca sırtım ağrıyor hemen
Benim de 2 nisanda 11 ve 12. Hafta arası gidip rahim ağzı uzunluğu ölçülecekti, şimdi bayramdan sonraya 12 hafta bitmiş oluyo benim sorunum değil bu yani umarım terslemezler, iptal olursa 182 arıyor diye biliyorum.

Canım Allah yardımcın olsun, Ben de bir anda kotulestim 9. Haftadan sonra. Sabahları 1 domatesin kabuğunu soyup 4e bölüp tuzlayıp meyve gibi yiyorum. Bana iyi geliyor. Biraz tuz yiyince o tansiyon düşüklüğü azalıyor biraz iştahım açılıyor. Çalışan hamilelere Allah yardımcı olsun. Ben de çalışmak istemiyorum ama doğum izni hakkımı kaybetmemek için çalışıyorum.

Kızlar bugün fetal dna yaptırcam. Sonuçlarınız kaç günde geldi ? Üçlü dörtlü testlerle uğraşmadan kafam rahat etsin istiyorum
Yaptırdığınız firmaya bağlı. Yurtiçi- yurtdışı sonuç süreleri farklı oluyor genelde. Ben genoksa yaptırdım. 5 iş günü içinde sonuçlar çıkar denildi. 5.gün ben aradım hâlâ çıkmadı mı diye. Meğer 1 gün önce çıkmış. Yani 4 iş gününde çıktı benim sonucum

Vajinal probiyotik kullanan var mı kızlar? Doktor bana geçmeyen enfeksiyon için verdi ama siz ne kullanıyorsunuz, şunu kullandım geçti dediğiniz şeyler var mı? Yıllardır kurtulamadım çünkü

Benim bugün sol kasığım ağrıyor gece sağlı sollu vuruyordu sabahtan bu yana sadece sol ağrıyor. 2 gün sonra 11 haftalık olcak bebem daha kasık ağrısı oluyor normal mi kızlar?

Kızlar bugün kontrole gittim. Ense kalınlığına baktı . Ama cinsiyet tahmini yapamadı . 11+6 dayım .

Vajinal probiyotik kullanan var mı kızlar? Doktor bana geçmeyen enfeksiyon için verdi ama siz ne kullanıyorsunuz, şunu kullandım geçti dediğiniz şeyler var mı? Yıllardır kurtulamadım çünkü
Enfeksiyon sorunu yaşarken akıntınız oluyor muydu? Özellikle kahverengi? Ben bi süredir akıntı problemi yaşıyorum az önce doktorumu aradım enfeksiyon olabilir gelsen iyi olur dedi birazdan gideceğim. Çok korkuyorum riskli bir durum mu bu çok ?

Benim bugün sol kasığım ağrıyor gece sağlı sollu vuruyordu sabahtan bu yana sadece sol ağrıyor. 2 gün sonra 11 haftalık olcak bebem daha kasık ağrısı oluyor normal mi kızlar?
ben de 11+2yim ve benim de kasık ağrılarım var. Sanırım normal büyüme vs kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…