Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
12. Hafta itibariyle azaldı bende prilam kullanıyodum bıraktım hala onun etkisimi tabi bilemiyorum ama inşallah geri gelmez

Vallaha 5/6 da hafif vardı sonra durdu bir ara sonra 8 ci haftada başladı sabah bulantılar ve kokularda öğürme hala devam ediyor geçmedi 12 ci haftaya kadar pik olurmuş doktor 12 den sonra rahatlarsın diyor . Bol su içmek gün içinde yayılan hormonu biraz inceltmek de işe yarar diyor

Evet şişmiş gibi de neyse ki enfeksiyon değil herhalde diye rahatlatıyorum kendimi

Gecen gebeligimde ben de uzun sure kullandm.ilk zamanlar gayet rahat giriyordu sonra fitili koumak zorlasti cunku icten sislik hissediyordum. Sonra birkac arkdsta ayni sorunu yasadigini soyledi. Demek ki boyle oluyormus.

Günaydin canlar Bugun sabah kalktm ustum açik kalmiş gece sanirim sol tarafim tutulmuş başim çok şiddetli agriyo boynumda felaket sol kasigimda öyle yani solumdan kamyon gecmiş gibi parol içsem zarari olurmu doktorum içebilirsin demişti ama tedirgin oluyorum yinede bişey olurmu diye Agri cok şiddetli

Günaydın bence bir şey olmaz ağrın çok varsa içebilirsin

Günaydın canım geçmiş olsun, iki gün önce acile gittim böbrek ağrısıyla kas ağrısı çıktı doktor ikişer ikişer parol içebilirsin ağrın oldukça demişti. Hamile olduğumu bile bile söyledi, bence sorun olmaz içmende

Kızlar bayram tatili 2-3-4 nisanı da kapsayacakmış birleşmiş şimdi gördüm. Fetal dna için kan verecektim hastaneye vereceğim kanı ama laboratuvarlar çalışmadığı için ertelenir değil mi?
Benim de devlette 4 Nisan'da randevum vardı ,şimdi bekle bir hafta daha
Kızlar iyi akşamlar bel ağrısı yaşayan var mı ayakta kaldığım için olabilirmi acaba bu haftalarda olmaması gerek diye biliyorum sanki
Benimde biraz ayakta kalınca sırtım ağrıyor hemen

Kızlar 2 gündür geçmeyen alt karın ve kasık ağrım var 11+5'te normal mi bu acaba hiç geçmemesi korkuttu biraz beni

Kızlar tekrardan günaydın şimdi fetal dna için görüştüm ilgili kişiyle, haftaya perşembe kan vereceğim hiçbir değişiklik yok bizi kapsamıyoe tatil dedi. Çok şükür sevindim

Lioo
Yaş 27
İlk Çocuk
Son adet tarihi 16.01.2025
Kese 4+5
Kalp atışı 6+4
Tahmini doğum tarihi 23.10.2025

Kizlar bebek çok altta sanki sıkışıyor gibi oluyor oraya. Çok rahatsız edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…