İnşallah inşallah umarım hemen geçer zor bulantı çekmek hele işe giderken allah yardımcın olsunne müthiş bir dönem darısı bir an önce başıma :)
12. Hafta itibariyle azaldı bende prilam kullanıyodum bıraktım hala onun etkisimi tabi bilemiyorum ama inşallah geri gelmez10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladı kusma olmadı çok şükür ama her an midem ağzımdaprilam'ı bugün itibariyle 3'e çıkardım. içmesem kesin kusacam belli. işe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda
Vallaha 5/6 da hafif vardı sonra durdu bir ara sonra 8 ci haftada başladı sabah bulantılar ve kokularda öğürme hala devam ediyor geçmedi 12 ci haftaya kadar pik olurmuş doktor 12 den sonra rahatlarsın diyor . Bol su içmek gün içinde yayılan hormonu biraz inceltmek de işe yarar diyor10. hafta ve sonrası haftalarda olan arkadaşlarım mide bulantısı halsizlikleriniz ne durumda ? ben 9+3'teyim ve her geçen gün her şey daha zor olmaya başladı kusma olmadı çok şükür ama her an midem ağzımdaprilam'ı bugün itibariyle 3'e çıkardım. içmesem kesin kusacam belli. işe gittiğim için de ekstra zorlanıyorum evde belki daha kolay geçer bilemiyorum. 6-7. haftalar zordu 8. hafta balayı gibi bir şeydi 9. hafta hepsini mumla aratıyor. 10-11-12'den aşırı gözüm korkmuş durumda
Yok canim su içiyordum ama çok sıkışık olmuyordum sknti olmadi bendeÇok sıkışık gidince doktor görebiliyordu bugün çok sıkışık olmayınca zor gördük elleri ve ayaklarını net göremedik sen her kontrolde sıkışık mi gidiyordun
Bakıcaz artık bakalımAnladım canım devlet olunca olmazlar diye biliyorum ama
Evet şişmiş gibi de neyse ki enfeksiyon değil herhalde diye rahatlatıyorum kendimiBen de çok net hissediyorum kimseyi de inandıramıyorum ki çok erken başladı ama son iki gündür olanlar kesinlikle yavrucum
Anladım canım çok iyiiçeri kapalı gibi şiş. Ama 1 haftadır çok rahatladım rahat koyuyırum ve kendi gidiyor ileriye.
Gecen gebeligimde ben de uzun sure kullandm.ilk zamanlar gayet rahat giriyordu sonra fitili koumak zorlasti cunku icten sislik hissediyordum. Sonra birkac arkdsta ayni sorunu yasadigini soyledi. Demek ki boyle oluyormus.Bir şey sormak istiyorum, buu progestanı yaklaşık 2 aydır her gün vajinal kullanıyorum. Sanki kendimi nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama, vajinanın yapısı değişmiş gibi yani ben mi öyle hissediyorum, koyarken daha değişik geliyor. Sizde de böyle bir şey var mı? Anlatabildim mi bilmiyorum
Karından evet. 11 haftalıkKac haftalik ultrason karindanmi
O zaman senin rahmin benimki kadar çok geride değil canım benim ki baya geride çok sıkışık gitmeyince net görünmüyorYok canim su içiyordum ama çok sıkışık olmuyordum sknti olmadi bende
GünaydınGünaydin canlar Bugun sabah kalktm ustum açik kalmiş gece sanirim sol tarafim tutulmuş başim çok şiddetli agriyo boynumda felaket sol kasigimda öyle yani solumdan kamyon gecmiş gibi parol içsem zarari olurmu doktorum içebilirsin demişti ama tedirgin oluyorum yinede bişey olurmu diyeAgri cok şiddetli
Nolur nolmaz diye kirdim yarisini içtim umarim etki ederGünaydınbence bir şey olmaz ağrın çok varsa içebilirsin
Olabilir kuzum muhtemelen.O zaman senin rahmin benimki kadar çok geride değil canım benim ki baya geride çok sıkışık gitmeyince net görünmüyor
Günaydın canım geçmiş olsun, iki gün önce acile gittim böbrek ağrısıyla kas ağrısı çıktı doktor ikişer ikişer parol içebilirsin ağrın oldukça demişti. Hamile olduğumu bile bile söyledi, bence sorun olmaz içmendeGünaydin canlar Bugun sabah kalktm ustum açik kalmiş gece sanirim sol tarafim tutulmuş başim çok şiddetli agriyo boynumda felaket sol kasigimda öyle yani solumdan kamyon gecmiş gibi parol içsem zarari olurmu doktorum içebilirsin demişti ama tedirgin oluyorum yinede bişey olurmu diyeAgri cok şiddetli
Benim de devlette 4 Nisan'da randevum vardı ,şimdi bekle bir hafta dahaKızlar bayram tatili 2-3-4 nisanı da kapsayacakmış birleşmiş şimdi gördüm. Fetal dna için kan verecektim hastaneye vereceğim kanı ama laboratuvarlar çalışmadığı için ertelenir değil mi?
Benimde biraz ayakta kalınca sırtım ağrıyor hemenKızlar iyi akşamlar bel ağrısı yaşayan var mı ayakta kaldığım için olabilirmi acaba bu haftalarda olmaması gerek diye biliyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?