Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlarrr selamlarrr, ❤️❤️❤️
Bebiş(ler) beni biraz zorluyor(lar) o yüzden buralara pek gelemiyorum; ama hep aklımda duamdasınız. Hepinize iyi bayramlar diliyorum 🤗 Sakın bayramda şeker, tatlı tüketimini abartmayın ☺️ Hepinizi kocaman kocaman öperim 😘😘😘🌸🌸🌸
İyi bayramlar canım 🍬💕

Kızlar aklımda deli 🤪 sorular şimdi yumurta büyütme iğnemi kendim vuruyorum ama sürekli diyorum acaba sıvı içine girdi mi ya girmediyse bu düşünceler normal mi yoksa delirdik mi 🤣😂

Aranızda anlayan varsa nolur yorum yazin. Bugün adetin 8. Günü rahim kalınlığım 8.1 e2 290 Progesteron 0.3 iyi mi sizce ?
Merhaba canım genelde rahim kalınlığının 14mm olmasını bekliyor doktorlar tutunma daha güzel şans artsın diye benim beklemişti doktorum diğer değerlerim hakkında bişi söylemedi bende sormadım sadece rahim kalınlığı önemli dedi

Kızlar selamlar 🌸
Allah nasip ederse yarın transfer olacağım. Ben her gün bir tane sade maden suyu yada sade maden suyuna limon sıkıp ve tuz atıp içiyorum. Şimdi yarından sonra neleri yememem lazım diye forumda daha önce açılmış konulara bakınca maden suyu içme demiş bazı doktorlar. Asitli içecekler tamamda maden suyu faydalı bişey değil mi ? Sizin hocalarınız bu konuyla ilgili birşey dedi mi
Merhaba canım genelde asitli içecek ve bitki çayları önermiyorlar kesinlikle çay ve kahvede 1 fincan diyor ben kendim rutin oluşturdum dün transferim gerçekleşti
Sabahları avokado haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyorum salam sosis sucuk böyle işlenmiş şeyler yememeye özen gosteriyorum öğlen kahve içiyorum bir fincan ceviz badem çerez yani birde kabak çekirdeği yiyorum akşamda 9 10 gibi mutlaka meyve yiyorum elma armut ananas portakal ve birde en önemlisi bol bol su sıvı şeyler yeyip kabız olmamaya dikkat et balığı çok tüketmeye çalış

Kızlar transfer sizce anestezili mi daha iyi anestezisiz mi? Ben daha sürece yarın başlayacağım ama kafamda deli sorular :D
Bir yanım bebişini gör diyor bir yanım da görüp stres olma diyor :D
Merhaba canım valla ben anestezili yaptırdım 2. Denemem bu rahim filmimi bile anesteziyle çektirdim iyi bişi değil anestezi ama ben panik atak olduğum için o koltuğu görünce daha elim ayağım titriyor o yüzden orda transfer sırasında hareket ederim tuvaletimi tutamam stres yapar doktora kendime yansitirim diye anestezili yaptırdım

Amin inşallah hayır 4. Denemem maalesef 😑🫣
Pozitif düşünün ve rahat olun gerçekten işe yarıyo benim ilki tutmamıştı ama o süreç o kadar sıkmıştım ki kendimi yürümeme bile dikkat ediyodum nerdeyse. İkincide hiç önemsemedim normal hayatıma devam ettim tabiki ağır işler yapmadım ağır kaldırmadım iyi beslendim ama kasmadım yani ve oldu. Yani kısacası bence ne kadar stres yaparsak beyin ona göre hareket ediyo. Hem zamanı şimdi gelmiştir belki sizin bebeğiniz şimdi hazırdır size gelmeye bu sefer kavuşacaksınız inşallah.

Pozitif düşünün ve rahat olun gerçekten işe yarıyo benim ilki tutmamıştı ama o süreç o kadar sıkmıştım ki kendimi yürümeme bile dikkat ediyodum nerdeyse. İkincide hiç önemsemedim normal hayatıma devam ettim tabiki ağır işler yapmadım ağır kaldırmadım iyi beslendim ama kasmadım yani ve oldu. Yani kısacası bence ne kadar stres yaparsak beyin ona göre hareket ediyo. Hem zamanı şimdi gelmiştir belki sizin bebeğiniz şimdi hazırdır size gelmeye bu sefer kavuşacaksınız inşallah.

Çok teşekkür 😍 ederim güzel düşüncelerin ve duaların için Allah razı olsun Amin 🤲🥰

Benim 1. Tüp bebekte hiç döllenme olmadı transfer olamadım boş geçti doktorum 2. Tüp bebekte önlem olacağını söyledi
2. Tüp bebekte 2 adet embriyom oluştu ikisi transfer yapıldı zaten çok düşünmedim hatta pozitif olacağını hissetmiştim normal yine ağır işler yapmadan işlerimi yaptım ve kan da pozitif olduğunu öğrendim ama kese günü gittiğimizde dünyam sanki başıma yıkıldı doktorum dış gebelik olduğunu söyledi ameliyat oldum sağ tüpe yerleşmiş tüpte gitti
3. Tüp bebekte 2 adet embriyo oldu ikisi transfer edildi ve negatif oldu ☺ şimdi 4. Tüp bebek için hazırlanıyorum dilerim bu sefer Altın embriyomu bulabilirim inşallah 🤲🫶🏻

Kızlar aklımda deli 🤪 sorular şimdi yumurta büyütme iğnemi kendim vuruyorum ama sürekli diyorum acaba sıvı içine girdi mi ya girmediyse bu düşünceler normal mi yoksa delirdik mi 🤣😂
O soruyu bende kendime soruyordum 😂
Hem öncekilerde hemde şimdi progestanda bazen daha doğrusu genellikle böyle bir iki damla iğneyi çekince dışarıya çıkıyor
Ama normalmiş
Veya kanama olunca kılcal damara denk gelince ilk dedim aaaaaaa kanla birlikte çıktı gitti 😂
Ama iğneyi biraz beklettiğin için o çoktaaaan yolunu almış oluyormuş 😂

O soruyu bende kendime soruyordum 😂
Hem öncekilerde hemde şimdi progestanda bazen daha doğrusu genellikle böyle bir iki damla iğneyi çekince dışarıya çıkıyor
Ama normalmiş
Veya kanama olunca kılcal damara denk gelince ilk dedim aaaaaaa kanla birlikte çıktı gitti 😂
Ama iğneyi biraz beklettiğin için o çoktaaaan yolunu almış oluyormuş 😂

Yalnız olmadıgıma sevindim 😂 bende hemen çekmiyorum bir dk tutuyorum öyle çekiyorum diyom çıkar falan garanti olsun 🤣😁

Maşallah 🧿 canım çok sevindim dilerim çoğu olgun çıkar hepsi döllenir Altın embriyon olur inşallah 🤲❤️ canım sen degilmiydin dedin 1 adet yumurtam tek var 22 yumurta nasıl çıktı maşallah 🧿 sübhanallah yada başkasıyla mı karıştırdım 🫣
Yok ben değildim o :) 8-9 diye tahmin ediyorum demişti doktor, 22 çıkmış

Merhaba canım genelde asitli içecek ve bitki çayları önermiyorlar kesinlikle çay ve kahvede 1 fincan diyor ben kendim rutin oluşturdum dün transferim gerçekleşti
Sabahları avokado haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyorum salam sosis sucuk böyle işlenmiş şeyler yememeye özen gosteriyorum öğlen kahve içiyorum bir fincan ceviz badem çerez yani birde kabak çekirdeği yiyorum akşamda 9 10 gibi mutlaka meyve yiyorum elma armut ananas portakal ve birde en önemlisi bol bol su sıvı şeyler yeyip kabız olmamaya dikkat et balığı çok tüketmeye çalış
Teşekkür ederim canım inşallah yavrucağın sımsıkı tutunur 🙏

Benimde 4. Gunündeyim kaç güne muayene seninki canim bu arada ben doktora sormadım tedavide birliktelik yasakmı

Ben şimdi ilk muayeneye pazartesi günü gideceğim ikinci muayene çarşamba günü üçüncü muayene cuma günü kesin olucak haftasonu geldiği için cuma günü duruma göre Opu tarihi verecektir ilişki yasak değil lakin yumurtalıklarda çok sayıda folikül büyüdüğü için kramplar şişkinlik çok fazla oluyor açıkçası biz girmiyoruz 😁🫣 artı biz karı koca pimpirimkliyiz ya yumurta çatlarsa vs biz o riske girmiyoruz 🤣 kız hele hamiş kalalım ilişki gereği yok 😝😁

Back
X