Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Hadi hayırlı olsun canım sağlıklı olsunlar hepsi de inşallah. Tüh benim tahmin tutmadı desene ben erkek demiştim sana

Ben orda doğdum büyüdüm şu an Ankaradayım ama şöyle, randevu alınırken yanındaki adrese bakarsanız hata yapmazsınız. Ben de oraya randevu alacağım zaman kırk kere bakıyorum aman hata olmasın diye. İşte ek bina mevzusu biraz karışıyor. Ama neden öyle oldu bilmiyorum. Ben alırken yaptığım tek şey yandaki açıklamada küçük adres açılımı yazıyo orda ona dikkat etmeye çalışıyorum. Benim de annemler orda yaşıyor bazen gidiyorum o hastaneye.

sizin adınıza üzüldüm .İnş sağlıkla alırız kucağımıza

Maşallah canım . Sağlıcakla al bebeğini kucağına kaçıncı haftadasın. Cinsiyeti tahmin etmiş ya doktorun ona göre ben de heyecanlanmak istiyorum

Maşallah minik kuzucuğa ayy kizina kiz kardeş geliyor desene hayirlisi bakalim sonucunun güzel çiktiğina sevindim canim darisi bizim başimiza bende haftaya perşembe gidicem kan sonucu ne zaman cikiyormuş
3 güne telan çıkuyor sanırım canım kız olduğu net değil ama her iki türlüde benim canım sağlıklı olduğunu duydum rahatladım

Hadi hayırlı olsun canım sağlıklı olsunlar hepsi de inşallah. Tüh benim tahmin tutmadı desene ben erkek demiştim sana
Ay olsun kız olsada sevindim ama kesin sağlıklı olduğunu duydum ya kesin değil dedi özellikle zor görüyordu biraz karnım yağlı diye
Söylemicekti hatta kız sanki ama kesin değil 3 haftaya felan gel dedi

Şöyleki randevumda sultangazi haseki ek binası parantez içinde fatih yazıyordu
Bende fatihde sandım Haseki olamaz ek binası dediğine göre dedim öyle bi karışıklık oldu ama bu gün gittim çok şükür

Maşallah canım . Sağlıcakla al bebeğini kucağına kaçıncı haftadasın. Cinsiyeti tahmin etmiş ya doktorun ona göre ben de heyecanlanmak istiyorum
12+4 eğer zayıfsanız çok daha net bir sonuç söyler cihazları oldukça güzel. Bana karından baktı belki vajinal baksa daha net görürdü ama tercih etmedi. Karın kısmım biraz yağlı diye çok net göremiyorum o yüzden tahmin yapamam dedi en son kız dedi ama hala yüzde 50 50 dedi kız erkek durumu
Bakalım nasip

Ya doktorlar bence net bi şekilde tahmin ediyorlar ama bize olasıkla söylüyorlar hep. rabbim sağlıcakla yavrunu sana kavuştursun da cinsiyeti önemli değil canım .

Hayırlısı olsun ya bence tahminde bulunmuş o bile bisey biliyor musun 14.haftasa devlete kontrole gitmiştim gördüğü halde söylemedi gicik herif üstüne basa basa bi oğlun mu vardı diyip durdu bide bende anlamadım zaten ikinci de erkek olcagini

Baya güzel ilgilendi ya kızıma heryerini detaylı gösterdi anlattı. Banada tek tek ciğerleri iyi, kalp atışı güzel, kan damar akışı güzel gibi anlattı sağolsun

Hayırlı olsun canım bende tüp bebekle ikizlere hamileyim çift yuumurta ikizleri. Ve suan gayet sağlıklı ilerliyor. Hiç sıkma canını ve kötü düşünme. Doktor bana da bölünebilirler demişti riski göze almıştım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bi benmi rahatım bu konuda ya doktor riskin yok deedi ve yasak koymadı diye bebekten önce nasılsak şuanda öyleyiz çokk kasmayın kendinizi bişey olmaz kanama vs olmayan risksiz anneler için söylüyorum
Bebek büyüdükçe karında ilişki daha zorlaşıyor ya bu haftalar riski olmayanlar için daha sorunsuz haftalar

Ay bizim ekim anneleri cinsiyet öğrenmeye mi başladı ya ağliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…