Haha kıyamam sana düşünceni psikolojini çok iyi anlıyorumBende yaparsam vicdan azabı çekerim o yüzden yapmıyorum
Hadi hayırlı olsun canımKızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dediAma kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada
@eylulesma
Ben orda doğdum büyüdüm şu an Ankaradayım ama şöyle, randevu alınırken yanındaki adrese bakarsanız hata yapmazsınız. Ben de oraya randevu alacağım zaman kırk kere bakıyorum aman hata olmasın diye. İşte ek bina mevzusu biraz karışıyor. Ama neden öyle oldu bilmiyorum. Ben alırken yaptığım tek şey yandaki açıklamada küçük adres açılımı yazıyo orda ona dikkat etmeye çalışıyorum. Benim de annemler orda yaşıyor bazen gidiyorum o hastaneye.Ay sorduğunuza göre biliyorsunuz
Randevumda fatih haseki ek bina yazıyordu bende ek bina diye araştırıp durdum fatihde vardı. Eee fatih ek bina haseki yazıyordu bende orası sandım
Meğer normal hasekiymiş ama neden ek bina yazıyor anlamadımtaksiyle oraua geçtim hemen ama muayane olamadım doktor gitmişti, Allahtan kayıt yaptırmıştım gider gitmez geldim diye yoksa mhrs 15 gün ban veriyor ya randevu alamıyorsun o bölümden
Şansıma yarına randevu açılmıştı hemen yenisini aldım
sizin adınıza üzüldüm .İnş sağlıkla alırız kucağımızaİsminizi hatırladım gibi tüp bebek topiklerindenhayırlı olsun sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inşallah. Bir kere içinizi bir rahat tutun. Düşünsenize o embriyo tek de olsa ikiye bölünecekti. Risk şu bu koyun bir kenara. Her şey yolunda geçecek güzel düşünün.
Ben de tüp bebekle ikiz gebeydim fakat birinin kalbi durdu maalesef. Yazmaya çekindim ama benim durum farklıydı. Çok geç kalp duyumu çok küçüktü falan filan.2 arkadaşımız daha var ikiz yazacaklardır.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Maşallah canım . Sağlıcakla al bebeğini kucağınaKızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dediAma kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada
@eylulesma
3 güne telan çıkuyor sanırım canım kız olduğu net değil ama her iki türlüde benim canımMaşallah minik kuzucuğa ayy kizina kiz kardeş geliyor desene hayirlisi bakalim sonucunun güzel çiktiğina sevindim canim darisi bizim başimiza bende haftaya perşembe gidicem kan sonucu ne zaman cikiyormuş
Ay olsun kız olsada sevindim ama kesin sağlıklı olduğunu duydum yaHadi hayırlı olsun canımsağlıklı olsunlar hepsi de inşallah. Tüh benim tahmin tutmadı desene ben erkek demiştim sana
Şöyleki randevumda sultangazi haseki ek binası parantez içinde fatih yazıyorduBen orda doğdum büyüdüm şu an Ankaradayım ama şöyle, randevu alınırken yanındaki adrese bakarsanız hata yapmazsınız. Ben de oraya randevu alacağım zaman kırk kere bakıyorum aman hata olmasın diye. İşte ek bina mevzusu biraz karışıyor. Ama neden öyle oldu bilmiyorum. Ben alırken yaptığım tek şey yandaki açıklamada küçük adres açılımı yazıyo orda ona dikkat etmeye çalışıyorum. Benim de annemler orda yaşıyor bazen gidiyorum o hastaneye.
12+4Maşallah canım . Sağlıcakla al bebeğini kucağınakaçıncı haftadasın. Cinsiyeti tahmin etmiş ya doktorun ona göre ben de heyecanlanmak istiyorum
İnşallah teyzesiÇok şükür sorun çıkmadı sevindim senin adına sağlıkla gelsin prenses
Ya doktorlar bence net bi şekilde tahmin ediyorlar ama bize olasıkla söylüyorlar hep.12+4eğer zayıfsanız çok daha net bir sonuç söyler cihazları oldukça güzel. Bana karından baktı belki vajinal baksa daha net görürdü ama tercih etmedi. Karın kısmım biraz yağlı diye çok net göremiyorum o yüzden tahmin yapamam dedi en son kız dedi ama hala yüzde 50 50 dedi kız erkek durumu
Bakalım nasip
Hayırlısı olsun ya bence tahminde bulunmuş o bile bisey biliyor musun 14.haftasa devlete kontrole gitmiştim gördüğü halde söylemedi gicik herif üstüne basa basa bi oğlun mu vardı diyip durdu bide bende anlamadım zaten ikinci de erkek olcagini12+4eğer zayıfsanız çok daha net bir sonuç söyler cihazları oldukça güzel. Bana karından baktı belki vajinal baksa daha net görürdü ama tercih etmedi. Karın kısmım biraz yağlı diye çok net göremiyorum o yüzden tahmin yapamam dedi en son kız dedi ama hala yüzde 50 50 dedi kız erkek durumu
Bakalım nasip
Amin hepimizin öyleYa doktorlar bence net bi şekilde tahmin ediyorlar ama bize olasıkla söylüyorlar hep.rabbim sağlıcakla yavrunu sana kavuştursun da cinsiyeti önemli değil canım .
Baya güzel ilgilendi ya kızıma heryerini detaylı gösterdi anlattı. Banada tek tek ciğerleri iyi, kalp atışı güzel, kan damar akışı güzel gibi anlattı sağolsunHayırlısı olsun ya bence tahminde bulunmuş o bile bisey biliyor musun 14.haftasa devlete kontrole gitmiştim gördüğü halde söylemedi gicik herif üstüne basa basa bi oğlun mu vardı diyip durdu bide bende anlamadım zaten ikinci de erkek olcagini
Hayırlı olsun canım bende tüp bebekle ikizlere hamileyim çift yuumurta ikizleri. Ve suan gayet sağlıklı ilerliyor. Hiç sıkma canını ve kötü düşünme. Doktor bana da bölünebilirler demişti riski göze almıştım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinselam kızlar dün kalp atışı kontrolüm vardı .Bebeklerin ikiz olduğunu hatta tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim. 2 embrio transferi olmuştum biri tutmamış diğeri ikiye bölünmüşkorku heyecan şaşkınlık hepsi var. Riskler de var varmı ekim annelerinde ikiz hamile olan ?
Bi benmi rahatım bu konuda yaHahahahha ciddi misin? Ben de ovulasyondan sonra kocamla gerçekten asker arkadaşı oldum resmen 2 ay olmuşyani aman ne olcak dedim dün sonra üzüldüm pişman oldum tek bu konuda çok evhamlı davranıyorum nasıl aşılır şu ilişki muhabbeti bilmiyorum
Nasl oldun iyi misin çıktınmı hastanedennKizlar bana geçenlerde yine kişiler Listeye eklemem için bilgileri yazmistilar. Yeniden yazabilirmisiniz.
Ay bizim ekim anneleri cinsiyet öğrenmeye mi başladı ya ağliycamKızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dediAma kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada
@eylulesma
Ne güzel söylemiş yine de bence. Tam göremeyince söylemiyolar ya geneldeAy olsun kız olsada sevindim ama kesin sağlıklı olduğunu duydum yakesin değil dedi özellikle zor görüyordu biraz karnım yağlı diye
Söylemicekti hatta kız sanki ama kesin değil 3 haftaya felan gel dedi
4. Aya doğru ileriyoruz hepimizAy bizim ekim anneleri cinsiyet öğrenmeye mi başladı ya ağliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?