Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Ben geçen instgramdan yazmıştım hocam keşke istanbulda oslaydınız diye şanslısın canım
Gerçekten öyle ilgisi alakası muhteşem ve her soruyu asla yanıtsız birakmiyor, leke ve kanama alanım varkende içimi çok rahatlamıştı umarım heerkes iyi doktorlara denk gelir çünkü doktor çok çok önemli

Sonunda perinatoljiden randevu alabildim serklaj için inşallah gerek yoktur, dualarınızı eksik etmeyin lütfen belki çok büyük ya da korkunç bir şey değildir ama yine de ne bileyim içim huzursuz

ahhh! cok sukur, cok sevindim darisi tum sonuc bekleyen annelerimizin basina umarim.

cinsiyet ogrenmek cok heyecanliymis gercekten, saglikla gelsin kiz/erkek fark etmez diyoruz ama insan yine de bi’ tahmin duyunca farkli heyecanlaniyor

Bunu bende çok merak ediyorum kan tahlili istemeden mi yaziyor acaba
etrafimdan duydugum hocalar direkt 3. aydan sonra folik asit kullanimini kesip demir vs. basladiklari yonundeydi de, sonuclar normalse yine de kullanmak gerekli mi, emin degilim. haftaya ptesi benim kontrolum o nedenle yarin bi’ kan verip sonuclarla gidecegim doktorun yanina.

bana doktor her gittigimde riskli bir durum gormuyorum, riskli bir durum gormedikce de normal devam edebilirsiniz cinsel hayatiniza demisti. kanama alani oldugu zaman mesela risk yaratabiliyormus, oyle bir durum yoksa, biraz dikkatli davranarak devam etmekte sakinca yok bence. doktorun verdigi yetkiye dayanarak normal hayatimiza devam ediyoruz biz

Benim önceki gebeliğimde folik asiti kestikten sonra sonuçlara bakınca bana sonuçlarım normal olduğu için demir ilaçlarını, kan ilaçlarını falan nerdeyse 20. Haftaya kadar vermedi, sonrasında verdi çünkü değerlerim normaldi. Ama doğru bir yaklaşım mı bilmiyorum her doktor farklı sonuçta, sağlıklı günler

cok cok iyi gelir umarim sonuclar

benim de sat’a gore farkli cikiyor doktora gittigimde ama doktor sapmalar olabilir sonucta genellemeye gore olcum yapip tarih veriyor aletler demisti. o nedenle sat uzerinden devam ediyorum ben. ama mesela fetal dna yaparken son ultrason bilgilerindeki gune gore hareket ettiler, belli bir olcu arandigi icin sanirim.

Aslinda bende dahiliyede versem iyi olur ama doktor ben istemedim neden verdin der oda var en iyisi sormak ondan sonra vermekşahsen benim magnezyuma baya ihtiyacm var snirim bacaklarim cok uyuşmaya basladi yatarken

Kanama alanı hiç görülmedi çok şükür bir şey söylemediler inşallah olmaz maşallah diyim de Haftada 1 kere falan yapabilirim bu şekilde zarar olmazsa. Çok teşekkür ederim, hepimiz güzel hamilelik süreci geçirelim inşallah

Aslinda bende dahiliyede versem iyi olur ama doktor ben istemedim neden verdin der oda var en iyisi sormak ondan sonra vermekşahsen benim magnezyuma baya ihtiyacm var snirim bacaklarim cok uyuşmaya basladi yatarken
Bana bu gün magnezyum başlattı bel ağrılarım ve gece bacaklarkm cok kasılıyor sıkıntı yok başlayalım dedi

Hayırlısı canım belki bu haftalarda gerek olmaz ilerleyen haftalarda olabilir daha önce böyle sorunun oldumu
12.haftama randevu aldım. Daha önce böyle bir sorun olmadı ama 26 haftalık hamileyken aniden normal doğum yaptım. Doktorum da şimdi risk almak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…