- 7 Şubat 2022
- 3.058
- 2.028
- 83
- 27
Evet yaa şimdi farkkettimYa burda bebek halay çekiyor gibi çıkmış
Gerçekten öyle ilgisi alakası muhteşem ve her soruyu asla yanıtsız birakmiyor, leke ve kanama alanım varkende içimi çok rahatlamıştıBen geçen instgramdan yazmıştım hocam keşke istanbulda oslaydınız diyeşanslısın canım
ahhh!Kızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dediAma kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada
eylulesma
etrafimdan duydugum hocalar direkt 3. aydan sonra folik asit kullanimini kesip demir vs. basladiklari yonundeydi de, sonuclar normalse yine de kullanmak gerekli mi, emin degilim. haftaya ptesi benim kontrolum o nedenle yarin bi’ kan verip sonuclarla gidecegim doktorun yanina.Bunu bende çok merak ediyorum kan tahlili istemeden mi yaziyor acaba
bana doktor her gittigimde riskli bir durum gormuyorum, riskli bir durum gormedikce de normal devam edebilirsiniz cinsel hayatiniza demisti. kanama alani oldugu zaman mesela risk yaratabiliyormus, oyle bir durum yoksa, biraz dikkatli davranarak devam etmekte sakinca yok bence. doktorun verdigi yetkiye dayanarak normal hayatimiza devam ediyoruz bizKızlar selam doktorum birliktelikle alakalı bir şey söylememişti yapmayın vs diye hamileliğimi öğrendiğimden bu yana eşimle asker arkadaşı gibiydik dün birliktelik oldu. Herhangi bir zararı olmaz diye düşündüm çünkü riskli bir durum yoktu. Doğru mu biliyorum?
Benim önceki gebeliğimde folik asiti kestikten sonra sonuçlara bakınca bana sonuçlarım normal olduğu için demir ilaçlarını, kan ilaçlarını falan nerdeyse 20. Haftaya kadar vermedi, sonrasında verdi çünkü değerlerim normaldi. Ama doğru bir yaklaşım mı bilmiyorum her doktor farklı sonuçta, sağlıklı günleretrafimdan duydugum hocalar direkt 3. aydan sonra folik asit kullanimini kesip demir vs. basladiklari yonundeydi de, sonuclar normalse yine de kullanmak gerekli mi, emin degilim. haftaya ptesi benim kontrolum o nedenle yarin bi’ kan verip sonuclarla gidecegim doktorun yanina.
cok cok iyi gelir umarim sonuclarKızlar selamlar biz hastaneden yeni geldikikili test için ultrasonumuza bakıldı sonra doktor tam kan tahlili ve idrar istedi yeniden D vitamini de bakıyor benim gittiğim devlet hastanesi. 6-7 tüp kan alındı normalde 11+3 ama ultrasonda 12+0 gözüküyor ben şimdi gebelik takip programlarında sat’ı güncelleyip buna göre mi takip etmeliyim sizce ? 5 hafta sonra tekrar çağırdı sonuç geç çıkıyor dedi. D vitamini ve demir başlatacakmış sağlık ocağından tahlil sonuçlarını görebilirsin folik asiti kesiyoruz dedi. Bir sonraki gidişimizde hem üçlü testini yapalım hem de eğer gösterirse cinsiyeti de söyleyelim dedi inşallah sonuçlar sağlıklı güzel gelir dualarımda sizler de varsınız ilk defa gebe izleme gittim doktor kaydını açtır dedi tansiyon ölçümü falan yaptılar form doldurdular normal doğum bilgilendirmesi yapıp doğumhaneyi gezdirelim bir sonraki kontrolde dediler artık orası da takip edecekmiş tansiyonu da sordum benim genelde düşük çıkıyor sanki dedim kendini iyi hissettiğin andaki tansiyonun çok normal sıkıntı yok dedi. İkiki test yaptıracak arkadaşlara bilgilendirme olsun
Vajinal serklaj için mi canımSonunda perinatoljiden randevu alabildim serklaj için inşallah gerek yoktur, dualarınızı eksik etmeyin lütfenbelki çok büyük ya da korkunç bir şey değildir ama yine de ne bileyim içim huzursuz
EvetVajinal serklaj için mi canım
Aslinda bende dahiliyede versem iyi olur ama doktor ben istemedim neden verdin der oda var en iyisi sormak ondan sonra vermeketrafimdan duydugum hocalar direkt 3. aydan sonra folik asit kullanimini kesip demir vs. basladiklari yonundeydi de, sonuclar normalse yine de kullanmak gerekli mi, emin degilim. haftaya ptesi benim kontrolum o nedenle yarin bi’ kan verip sonuclarla gidecegim doktorun yanina.
Hayırlısı canım belki bu haftalarda gerek olmaz ilerleyen haftalarda olabilir daha önce böyle sorunun oldumu
Kanama alanı hiç görülmedi çok şükür bir şey söylemediler inşallah olmaz maşallah diyim debana doktor her gittigimde riskli bir durum gormuyorum, riskli bir durum gormedikce de normal devam edebilirsiniz cinsel hayatiniza demisti. kanama alani oldugu zaman mesela risk yaratabiliyormus, oyle bir durum yoksa, biraz dikkatli davranarak devam etmekte sakinca yok bence. doktorun verdigi yetkiye dayanarak normal hayatimiza devam ediyoruz biz
Bana bu gün magnezyum başlattı bel ağrılarım ve gece bacaklarkm cok kasılıyor sıkıntı yok başlayalım dediAslinda bende dahiliyede versem iyi olur ama doktor ben istemedim neden verdin der oda var en iyisi sormak ondan sonra vermekşahsen benim magnezyuma baya ihtiyacm var snirim bacaklarim cok uyuşmaya basladi yatarken
12.haftama randevu aldım. Daha önce böyle bir sorun olmadı ama 26 haftalık hamileyken aniden normal doğum yaptım. Doktorum da şimdi risk almak istemiyor.Hayırlısı canım belki bu haftalarda gerek olmaz ilerleyen haftalarda olabilir daha önce böyle sorunun oldumu
Ayda 1 benimkızlar randevularınız 2 haftada bir mi? Ne sıklıkla gidiyorsunuz? En son geçen hafta gittim haftaya randevum yani şimdilik 2 haftada bir şeklinde benim
Yeni mi ayda 1 oldu canımAyda 1 benim
Yani şöyleYeni mi ayda 1 oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?