- 18 Eylül 2024
- 103
- 65
- 13
Hmm naptın peki her şey yolunda mı?Şöyleki randevumda sultangazi haseki ek binası parantez içinde fatih yazıyordu
Bende fatihde sandım Haseki olamaz ek binası dediğine göre dedim öyle bi karışıklık oldu ama bu gün gittim çok şükür
Evet kuzum yazdim görmedin galiba dün çıktım. O gelen kan kanama alanıymis o çıkmış. Dün ultrasona girdim kanama alanı yok dedi çok şükür hastanadeyken de ara ara kanama geldi koyu renkli. Sen nasılsın 12. Haftayi geçmişsindirNasl oldun iyi misin çıktınmı hastanedenn
Ya çok tebrik ederim. Benimkide kızdır inşallah çok istiyorumKızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dediAma kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada
eylulesma
Evet canım ona gidiyorumBu arada canım sen Mehmet Bozamı gittin ultrason resminde inova yazıyor benim sosyal medyadan takip ettiğim bayıldığım bi doktor var o hastanede Mehmet bozçok kibar ve bilgili bir doktor
Ya burda bebek halay çekiyor gibi çıkmışBurda 7+4 du bı kaç kişi erkek dedi neye göreeee
Çarşamba günü taramam var bakalımEvet canım ona gidiyorumçok kibar çok tatlı birisi
Ben geçen instgramdan yazmıştım hocam keşke istanbulda oslaydınız diyeEvet canım ona gidiyorumçok kibar çok tatlı birisi
Ay inşallahYa çok tebrik ederim. Benimkide kızdır inşallah çok istiyorum
Çok çok tebrik ederim. Saglikla gelsin küçük prensintest sonucum geldi
hic beklemiyordum, erkek bebis geliyor
saglikla gelsin de
darisi hepinizin basina kizlar
Lioo listeye ekleyebilir misin?
Bakalım cvp yazacak mıDur bidaha yaziyim
Bana da yazmadı, dün yazmıştım hala cevap yok sildim ben deYazmadihala
İçimi ferahlattiniz çok teşekkür ederimBizim haziran topikte de arkadaşa öyle dediler ama öyle olmadı. Gayette sağlıklı ilerliyordu en son riskleri her zaman söylerler ama bu olacak diye bişey yok. İkizlerde hep risk vardır ama hepsinde yoktur. Arkadaşa dediler ki yapışıklar ve tek plesentadan dolayı ölebilirler. 12. Haftada detaylıda baktılar hiçte yapışık değillerdi arada perde gibi bişey varmış. Tek plesentadan beslenseler bile sorun değil sen sağlıklı beslen kilona dikkat et onlar kilo alırlar
Ya neden acabaYazmadihala
Ayy bize garezimi var herkese yazip bize yazmadiBana da yazmadı, dün yazmıştım hala cevap yok sildim ben de
Bilmiyorum ki profilinde aktif gozukuyorduYa neden acabaçokmu yazan oldu
Bilmem ki olabilirAyy bize garezimi var herkese yazip bize yazmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?