Kendi doktorunuz önce yeşil alan mı açtı ikinci gebelikte bende oraya gitmiştim gayet ilgililerAy sorduğunuza göre biliyorsunuz
Randevumda fatih haseki ek bina yazıyordu bende ek bina diye araştırıp durdum fatihde vardı. Eee fatih ek bina haseki yazıyordu bende orası sandım
Meğer normal hasekiymiş ama neden ek bina yazıyor anlamadımtaksiyle oraua geçtim hemen ama muayane olamadım doktor gitmişti, Allahtan kayıt yaptırmıştım gider gitmez geldim diye yoksa mhrs 15 gün ban veriyor ya randevu alamıyorsun o bölümden
Şansıma yarına randevu açılmıştı hemen yenisini aldım
Yok sanmıyorum zararı olacağını baş dönmesi mide bulantısı falan yoksa o kadarcık kokudan bir şey olmazKızlar fanlı ısıtıcıyı çalıştırmıştım yanık kablo kokusu geldiğini fark ettim ama uzun süre çalıştırmayınca bu koku hep geliyor diye önemsemedim. Sonradan aklıma geldi yarım saat yanık kablo kokusuyla ısıtıcının yanında durdum, zararı olur mu
Ense kalınlığı yüksek çıktığı için mi yaptırmıştınız? Bizim de 14+5 de 3.7 mm çıktı da sıvı aldırmak istemiyorum eşimle nipt düşünüyoruz o yüzden soruyorum
Ayy harika darısı bana inşallaaahhh :) çok sevidimm :) hangi firmaya yaptırmıstınız
Benim. Kanım düşük olduğu için doktor veriyordu ama önce kan tahlili istiyor bende haftaya endokrine gidecemben bu hafta dahiliye hekiminden full kan tahlili isteyecegim, doktor 12 haftadan sonra folikasiti birakip diger demir, dvitamini, magnezyum vs. desteklere gecebiliriz demisti, kan degerlerim ne durumda gormek istiyorum. bosu bosuna ilac yuklemesi yapmayayim. degerler normal olsa da veriliyor mu destekler acaba?
Evet önce yeşil alan açtı sonra randevu aldım. Şuan yoldayım inşallah iyidirKendi doktorunuz önce yeşil alan mı açtı ikinci gebelikte bende oraya gitmiştim gayet ilgililer
dusuk oluyorsa kullanacagiz mecbur ama umarim ihtiyac olmaz.Benim. Kanım düşük olduğu için doktor veriyordu ama önce kan tahlili istiyor bende haftaya endokrine gidecem
Aynen bana yan etki çok ediyor kan ilaçları inş gerek kalmazdusuk oluyorsa kullanacagiz mecbur ama umarim ihtiyac olmaz.
Hayırlı güzel haberlerle gel canımEvet önce yeşil alan açtı sonra randevu aldım. Şuan yoldayım inşallah iyidir
Kontrole kaç gün sonra gittiniz siz acabaBenim çok oldu canım dinlen bişey yapma ılacinida düzenli kullan geçiyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Düzelir allahın izniyle kendinizi yormayın bol bol yatın istirahat edinMerhabalar 8 hafta 5 günlük hamileyim bugün kesenin yanında kanama olduğunu ogrendim vajinal kanamam olmadı ama ara ara sancım oluyordu doktor progestan fitil verdi sabah aksam düzelir mi acaba
2.3 kişi biliyorum hayırlı olsunselam kızlar dün kalp atışı kontrolüm vardı .Bebeklerin ikiz olduğunu hatta tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim. 2 embrio transferi olmuştum biri tutmamış diğeri ikiye bölünmüşkorku heyecan şaşkınlık hepsi var. Riskler de var varmı ekim annelerinde ikiz hamile olan ?
İsminizi hatırladım gibi tüp bebek topiklerindenselam kızlar dün kalp atışı kontrolüm vardı .Bebeklerin ikiz olduğunu hatta tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim. 2 embrio transferi olmuştum biri tutmamış diğeri ikiye bölünmüşkorku heyecan şaşkınlık hepsi var. Riskler de var varmı ekim annelerinde ikiz hamile olan ?
Anladim kuzum istangram kullanmiyorumHastanedeyken İnternet çekmeyince instayi sildim sinirdenama cinsiyett_tahmini mi onun gibi bir şeydi. Burda birisi ss atmıştı geçen gün ordan görüp attım
Benim mesaj attigim kisi ya bana cevap yazmadiBu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?