Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Kendi doktorunuz önce yeşil alan mı açtı ikinci gebelikte bende oraya gitmiştim gayet ilgililer

Kızlar fanlı ısıtıcıyı çalıştırmıştım yanık kablo kokusu geldiğini fark ettim ama uzun süre çalıştırmayınca bu koku hep geliyor diye önemsemedim. Sonradan aklıma geldi yarım saat yanık kablo kokusuyla ısıtıcının yanında durdum, zararı olur mu

Yok sanmıyorum zararı olacağını baş dönmesi mide bulantısı falan yoksa o kadarcık kokudan bir şey olmaz

Ense kalınlığı yüksek çıktığı için mi yaptırmıştınız? Bizim de 14+5 de 3.7 mm çıktı da sıvı aldırmak istemiyorum eşimle nipt düşünüyoruz o yüzden soruyorum

yok hayir, 30 yas ustu ve ilk gebelik oldugu icin doktor iciniz rahat olsun isterseniz yaptirabilirsiniz demisti, doktor arkadaslarim var, guzel indirim yaptirdilar, o nedenle ikili uclu taramayla ugrasmayayim dedim direkt fetal dna yaptirdim. sizin sonuclar da saglikla cikar umarim

ben bu hafta dahiliye hekiminden full kan tahlili isteyecegim, doktor 12 haftadan sonra folikasiti birakip diger demir, dvitamini, magnezyum vs. desteklere gecebiliriz demisti, kan degerlerim ne durumda gormek istiyorum. bosu bosuna ilac yuklemesi yapmayayim. degerler normal olsa da veriliyor mu destekler acaba?

Benim. Kanım düşük olduğu için doktor veriyordu ama önce kan tahlili istiyor bende haftaya endokrine gidecem

Kızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dedi Ama kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada

eylulesma

Eklentiler

• 1000029653.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar 8 hafta 5 günlük hamileyim bugün kesenin yanında kanama olduğunu ogrendim vajinal kanamam olmadı ama ara ara sancım oluyordu doktor progestan fitil verdi sabah aksam düzelir mi acaba
Düzelir allahın izniyle kendinizi yormayın bol bol yatın istirahat edin

selam kızlar dün kalp atışı kontrolüm vardı .Bebeklerin ikiz olduğunu hatta tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim. 2 embrio transferi olmuştum biri tutmamış diğeri ikiye bölünmüş korku heyecan şaşkınlık hepsi var. Riskler de var varmı ekim annelerinde ikiz hamile olan ?

2.3 kişi biliyorum hayırlı olsun

Kizlar bana geçenlerde yine kişiler Listeye eklemem için bilgileri yazmistilar. Yeniden yazabilirmisiniz.

İsminizi hatırladım gibi tüp bebek topiklerinden hayırlı olsun sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inşallah. Bir kere içinizi bir rahat tutun. Düşünsenize o embriyo tek de olsa ikiye bölünecekti. Risk şu bu koyun bir kenara. Her şey yolunda geçecek güzel düşünün.
Ben de tüp bebekle ikiz gebeydim fakat birinin kalbi durdu maalesef. Yazmaya çekindim ama benim durum farklıydı. Çok geç kalp duyumu çok küçüktü falan filan.2 arkadaşımız daha var ikiz yazacaklardır.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…