Maşallah minik kuzucuğa ayy kizina kiz kardeş geliyor desene hayirlisi bakalim sonucunun güzel çiktiğina sevindim canim darisi bizim başimiza bende haftaya perşembe gidicem kan sonucu ne zaman cikiyormuşKızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dediAma kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada
eylulesma
Genzim yandı biraz da gözlerim yandı o yüzden korktum ben deYok sanmıyorum zararı olacağını baş dönmesi mide bulantısı falan yoksa o kadarcık kokudan bir şey olmaz
Bunu bende çok merak ediyorum kan tahlili istemeden mi yaziyor acababen bu hafta dahiliye hekiminden full kan tahlili isteyecegim, doktor 12 haftadan sonra folikasiti birakip diger demir, dvitamini, magnezyum vs. desteklere gecebiliriz demisti, kan degerlerim ne durumda gormek istiyorum. bosu bosuna ilac yuklemesi yapmayayim. degerler normal olsa da veriliyor mu destekler acaba?
Hayır amniyosentez önerdiler ikili testeki riskim biraz düşük çıktı ama genede yapalım istersen dedi ama ben biraz endişeleniyorumCvs testi önermediler mi?
Ay ay maşallah. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahselam kızlar dün kalp atışı kontrolüm vardı .Bebeklerin ikiz olduğunu hatta tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim. 2 embrio transferi olmuştum biri tutmamış diğeri ikiye bölünmüşkorku heyecan şaşkınlık hepsi var. Riskler de var varmı ekim annelerinde ikiz hamile olan ?
Bizde asker arkadaşı olduk tüp benek transfer dönemi adet ile başlıyor ben adet oldum o gün bugündür tık yokKızlar selam doktorum birliktelikle alakalı bir şey söylememişti yapmayın vs diye hamileliğimi öğrendiğimden bu yana eşimle asker arkadaşı gibiydik dün birliktelik oldu. Herhangi bir zararı olmaz diye düşündüm çünkü riskli bir durum yoktu. Doğru mu biliyorum?
Hahahahha ciddi misin? Ben de ovulasyondan sonra kocamla gerçekten asker arkadaşı oldum resmen 2 ay olmuşBizde asker arkadaşı olduk tüp benek transfer dönemi adet ile başlıyor ben adet oldum o gün bugündür tık yokya rahim kasılır korkusuyla ben istemiyorum doktor yapın desede yapamam . Ama galiba genel olarak biz tüp bebeklilerde bu korku var bir kaç kişiden daha duydum iyi yapmışsın napıcaksın canım
Benim doktorum serbest bıraktı . Tabii ki her şey senin istemene bağlı dedi.Kızlar selam doktorum birliktelikle alakalı bir şey söylememişti yapmayın vs diye hamileliğimi öğrendiğimden bu yana eşimle asker arkadaşı gibiydik dün birliktelik oldu. Herhangi bir zararı olmaz diye düşündüm çünkü riskli bir durum yoktu. Doğru mu biliyorum?
Sorun teşkil edecek herhangi bir şey olsa serbest bırakmazdı diye düşünüyorum. İnternette de bebek açısından eğer kanama alanı vs yok risk oluşturmaz yazıyor. Ayda yılda bi yapılabilir ya haftaya da danışırım artık doktoruma ama içim rahatladı bak mesajındanBenim doktorum serbest bıraktı . Tabii ki her şey senin istemene bağlı dedi.bizde ara sıra oluyor canım. Çok şükür problem olmadı. Yine de bi doktoruna danış istersen .
Güzel haberler alırsın inş canimEvet önce yeşil alan açtı sonra randevu aldım. Şuan yoldayım inşallah iyidir
Benim kanamam çok oluyordu canım doktor tedaviye başlayınca 2 gun sonra gel diyordu ama doktorum özelde benim belki devlette farklıdır bilmiyorumKontrole kaç gün sonra gittiniz siz acaba
Aaa neden acaba bana hemen dönüş yaptıBenim mesaj attigim kisi ya bana cevap yazmadi
Aynen canım . Sadece birliktelik sonrasında pişmanlık oluyor bende. Ay acaba bi şey olur mu diyeSorun teşkil edecek herhangi bir şey olsa serbest bırakmazdı diye düşünüyorum. İnternette de bebek açısından eğer kanama alanı vs yok risk oluşturmaz yazıyor. Ayda yılda bi yapılabilir ya haftaya da danışırım artık doktoruma ama içim rahatladı bak mesajından
Çok şükür sorun çıkmadı sevindim senin adına sağlıkla gelsin prensesKızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dediAma kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada
eylulesma
Canım benim hamileliğin ilk zamanlarından beri sarı akıntım bazen açılıyor bazen yine sarımsı oluyor. İdrar testlerim de temiz çıkmıştı kokulu kaşıntılı olmadığı sürece normal benceKızlar sarı akıntısı olan oldu mu? İdrar tahlilim daha yeni temiz çıktı. Bende kahverengi lekelenme vardı o azaldı acaba rengi mi yavaş yavaş dönüyor yaşayan var mı?
Bende yaparsam vicdan azabı çekerim o yüzden yapmıyorumHahahahha ciddi misin? Ben de ovulasyondan sonra kocamla gerçekten asker arkadaşı oldum resmen 2 ay olmuşyani aman ne olcak dedim dün sonra üzüldüm pişman oldum tek bu konuda çok evhamlı davranıyorum nasıl aşılır şu ilişki muhabbeti bilmiyorum
Dimi kesinlikle doğru inşallah bir şey olmaz dikkatli şekilde yapıldıktan sonra kanama vs gelmeyince de olmaz diye düşünüyorum allah korusunAynen canım . Sadece birliktelik sonrasında pişmanlık oluyor bende. Ay acaba bi şey olur mu diyeAma olacağı varsa da hiçbir şekilde önüne geçemiyorsun bazı şeylerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?