Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Maşallah minik kuzucuğa ayy kizina kiz kardeş geliyor desene hayirlisi bakalim sonucunun güzel çiktiğina sevindim canim darisi bizim başimiza bende haftaya perşembe gidicem kan sonucu ne zaman cikiyormuş

Bunu bende çok merak ediyorum kan tahlili istemeden mi yaziyor acaba

Kızlar selam doktorum birliktelikle alakalı bir şey söylememişti yapmayın vs diye hamileliğimi öğrendiğimden bu yana eşimle asker arkadaşı gibiydik dün birliktelik oldu. Herhangi bir zararı olmaz diye düşündüm çünkü riskli bir durum yoktu. Doğru mu biliyorum?

Ay ay maşallah. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar selamlar biz hastaneden yeni geldik ikili test için ultrasonumuza bakıldı sonra doktor tam kan tahlili ve idrar istedi yeniden D vitamini de bakıyor benim gittiğim devlet hastanesi. 6-7 tüp kan alındı normalde 11+3 ama ultrasonda 12+0 gözüküyor ben şimdi gebelik takip programlarında sat’ı güncelleyip buna göre mi takip etmeliyim sizce ? 5 hafta sonra tekrar çağırdı sonuç geç çıkıyor dedi. D vitamini ve demir başlatacakmış sağlık ocağından tahlil sonuçlarını görebilirsin folik asiti kesiyoruz dedi. Bir sonraki gidişimizde hem üçlü testini yapalım hem de eğer gösterirse cinsiyeti de söyleyelim dedi inşallah sonuçlar sağlıklı güzel gelir dualarımda sizler de varsınız ilk defa gebe izleme gittim doktor kaydını açtır dedi tansiyon ölçümü falan yaptılar form doldurdular normal doğum bilgilendirmesi yapıp doğumhaneyi gezdirelim bir sonraki kontrolde dediler artık orası da takip edecekmiş tansiyonu da sordum benim genelde düşük çıkıyor sanki dedim kendini iyi hissettiğin andaki tansiyonun çok normal sıkıntı yok dedi. İkiki test yaptıracak arkadaşlara bilgilendirme olsun

Bizde asker arkadaşı olduk tüp benek transfer dönemi adet ile başlıyor ben adet oldum o gün bugündür tık yok ya rahim kasılır korkusuyla ben istemiyorum doktor yapın desede yapamam . Ama galiba genel olarak biz tüp bebeklilerde bu korku var bir kaç kişiden daha duydum iyi yapmışsın napıcaksın canım

Hahahahha ciddi misin? Ben de ovulasyondan sonra kocamla gerçekten asker arkadaşı oldum resmen 2 ay olmuş yani aman ne olcak dedim dün sonra üzüldüm pişman oldum tek bu konuda çok evhamlı davranıyorum nasıl aşılır şu ilişki muhabbeti bilmiyorum

Benim doktorum serbest bıraktı . Tabii ki her şey senin istemene bağlı dedi. bizde ara sıra oluyor canım. Çok şükür problem olmadı. Yine de bi doktoruna danış istersen .

Benim doktorum serbest bıraktı . Tabii ki her şey senin istemene bağlı dedi. bizde ara sıra oluyor canım. Çok şükür problem olmadı. Yine de bi doktoruna danış istersen .
Sorun teşkil edecek herhangi bir şey olsa serbest bırakmazdı diye düşünüyorum. İnternette de bebek açısından eğer kanama alanı vs yok risk oluşturmaz yazıyor. Ayda yılda bi yapılabilir ya haftaya da danışırım artık doktoruma ama içim rahatladı bak mesajından

Aynen canım . Sadece birliktelik sonrasında pişmanlık oluyor bende. Ay acaba bi şey olur mu diye Ama olacağı varsa da hiçbir şekilde önüne geçemiyorsun bazı şeylerin.

Çok şükür sorun çıkmadı sevindim senin adına sağlıkla gelsin prenses

Kızlar sarı akıntısı olan oldu mu? İdrar tahlilim daha yeni temiz çıktı. Bende kahverengi lekelenme vardı o azaldı acaba rengi mi yavaş yavaş dönüyor yaşayan var mı?

Kızlar sarı akıntısı olan oldu mu? İdrar tahlilim daha yeni temiz çıktı. Bende kahverengi lekelenme vardı o azaldı acaba rengi mi yavaş yavaş dönüyor yaşayan var mı?
Canım benim hamileliğin ilk zamanlarından beri sarı akıntım bazen açılıyor bazen yine sarımsı oluyor. İdrar testlerim de temiz çıkmıştı kokulu kaşıntılı olmadığı sürece normal bence

Bende yaparsam vicdan azabı çekerim o yüzden yapmıyorum

Aynen canım . Sadece birliktelik sonrasında pişmanlık oluyor bende. Ay acaba bi şey olur mu diye Ama olacağı varsa da hiçbir şekilde önüne geçemiyorsun bazı şeylerin.
Dimi kesinlikle doğru inşallah bir şey olmaz dikkatli şekilde yapıldıktan sonra kanama vs gelmeyince de olmaz diye düşünüyorum allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…