Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Sıkıntılı olunca söylüyor zaten. Mesela bize ikinci bir emre kadar yasak dedi biz de asker arkadaşı gibi olduk ama yapacak bir şey yok maalesef. Eğer bir sakınca yoksa tadını çıkartın

benimkiler tek kesede tek plesanta da risk çok fazlaymış .yaşam sansları %50 elli yazıyor. Yapışık ikiz olma durumları da varmış ay okudukca içim şişti sabahtan beri ağlıyorum

Sıkıntılı olunca söylüyor zaten. Mesela bize ikinci bir emre kadar yasak dedi biz de asker arkadaşı gibi olduk ama yapacak bir şey yok maalesef. Eğer bir sakınca yoksa tadını çıkartın
Bana hep yasak diğer gebelikte de Buda öyle olacak

Ben sormadım danışmadım ya ondan içime dert oldu yanlış mı yaptım diye aslında niye stres olunacaksa dimi bir şey olsa söyler zaten doktor yapma yasak diye iyi yapıyorsun hiç dertlenmemek lazım

Bana hep yasak diğer gebelikte de Buda öyle olacak
Yaa öyle miii. Ama insan sağlıklı olsun diye her şeye razı oluyor gerçekten. Yasak olmasa da tedirgin olurdum diye düşünüyorum ama bilinçsizlikten değil,kaybım olduğu için öncesinde korkudan olurdu

Biz de öyleydik asker arkadaşı gibi birader naber diyordu bana hahaha yasaksa aman kuzum dayanılır hiç sorun değil önemli olan bebekler.

Ben sormadım danışmadım ya ondan içime dert oldu yanlış mı yaptım diye aslında niye stres olunacaksa dimi bir şey olsa söyler zaten doktor yapma yasak diye iyi yapıyorsun hiç dertlenmemek lazım
Sorun olsa illaki belirtiyorlar zaten düşük riskin yoksa çık dert etme, karnımız burnumuzda olduğu zamanlar daha sorunlu, şuan minnacıklar rahatınıza bakın

benimkiler tek kesede tek plesanta da risk çok fazlaymış .yaşam sansları %50 elli yazıyor. Yapışık ikiz olma durumları da varmış ay okudukca içim şişti sabahtan beri ağlıyorum
Nerede üzülen bi anne görsem duysam ben de ağlıyorum . Allahım evlatlarını sağlıkla sana bağışlasın. Doktorlar bi de her zaman en kötü ihtimalleri söylüyorlar . Dua et canım. Kalbini ferah tutmaya çalış .

Baya güzel ilgilendi ya kızıma heryerini detaylı gösterdi anlattı. Banada tek tek ciğerleri iyi, kalp atışı güzel, kan damar akışı güzel gibi anlattı sağolsun
Evet o hastanenin aletleri de doktorları da güzel detaylı gibi bakmış ne mutlu herkese böyle sonuçlar görmek nasip etsin Rabbim

inşallah sağlıkla doğdular teyzesi diye size yazabilirim

Yaa öyle miii. Ama insan sağlıklı olsun diye her şeye razı oluyor gerçekten. Yasak olmasa da tedirgin olurdum diye düşünüyorum ama bilinçsizlikten değil,kaybım olduğu için öncesinde korkudan olurdu
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda gerisi Bi şey olur benim rahim yetmezliği de var sakıncalı kanamam olmasa da

Bizim haziran topikte de arkadaşa öyle dediler ama öyle olmadı. Gayette sağlıklı ilerliyordu en son riskleri her zaman söylerler ama bu olacak diye bişey yok. İkizlerde hep risk vardır ama hepsinde yoktur. Arkadaşa dediler ki yapışıklar ve tek plesentadan dolayı ölebilirler. 12. Haftada detaylıda baktılar hiçte yapışık değillerdi arada perde gibi bişey varmış. Tek plesentadan beslenseler bile sorun değil sen sağlıklı beslen kilona dikkat et onlar kilo alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…