Sıkıntılı olunca söylüyor zaten. Mesela bize ikinci bir emre kadar yasak dediKızlar selam doktorum birliktelikle alakalı bir şey söylememişti yapmayın vs diye hamileliğimi öğrendiğimden bu yana eşimle asker arkadaşı gibiydik dün birliktelik oldu. Herhangi bir zararı olmaz diye düşündüm çünkü riskli bir durum yoktu. Doğru mu biliyorum?
benimkiler tek kesede tek plesanta da risk çok fazlaymış .yaşam sansları %50 elli yazıyor. Yapışık ikiz olma durumları da varmış ay okudukca içim şişti sabahtan beri ağlıyorumHayırlı olsun canım bende tüp bebekle ikizlere hamileyim çift yuumurta ikizleri. Ve suan gayet sağlıklı ilerliyor. Hiç sıkma canını ve kötü düşünme. Doktor bana da bölünebilirler demişti riski göze almıştım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu arada canım sen Mehmet Bozamı gittin ultrason resminde inova yazıyor benim sosyal medyadan takip ettiğim bayıldığım bi doktor var o hastanede Mehmet bozAttım kuzum hemen üstte kaldı
Tekrar eklenti yaptım
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklıdırlar kaç haftalık şuanbenimkiler tek kesede tek plesanta da risk çok fazlaymış .yaşam sansları %50 elli yazıyor. Yapışık ikiz olma durumları da varmış ay okudukca içim şişti sabahtan beri ağlıyorum
Bana hep yasakSıkıntılı olunca söylüyor zaten. Mesela bize ikinci bir emre kadar yasak dedibiz de asker arkadaşı gibi olduk ama yapacak bir şey yok maalesef. Eğer bir sakınca yoksa tadını çıkartın
7+1 günlüklerAllah yardımcın olsun inşallah sağlıklıdırlar kaç haftalık şuan
Ben sormadım danışmadım ya ondan içime dert oldu yanlış mı yaptım diyeBi benmi rahatım bu konuda yadoktor riskin yok deedi ve yasak koymadı diye bebekten önce nasılsak şuanda öyleyiz çokk kasmayın kendinizi bişey olmaz kanama vs olmayan risksiz anneler için söylüyorum
Bebek büyüdükçe karında ilişki daha zorlaşıyor ya bu haftalar riski olmayanlar için daha sorunsuz haftalar
Yaa öyle miii. Ama insan sağlıklı olsun diye her şeye razı oluyor gerçekten. Yasak olmasa da tedirgin olurdum diye düşünüyorumBana hep yasakdiğer gebelikte de Buda öyle olacak
Biz de öyleydik asker arkadaşı gibi birader naber diyordu bana hahahaSıkıntılı olunca söylüyor zaten. Mesela bize ikinci bir emre kadar yasak dedibiz de asker arkadaşı gibi olduk ama yapacak bir şey yok maalesef. Eğer bir sakınca yoksa tadını çıkartın
Sorun olsa illaki belirtiyorlar zaten düşük riskin yoksa çık dert etme, karnımız burnumuzda olduğu zamanlar daha sorunlu, şuan minnacıklar rahatınıza bakınBen sormadım danışmadım ya ondan içime dert oldu yanlış mı yaptım diyeaslında niye stres olunacaksa dimi bir şey olsa söyler zaten doktor yapma yasak diye iyi yapıyorsun hiç dertlenmemek lazım
Biz de öyleydik asker arkadaşı gibi birader naber diyordu bana hahahayasaksa aman kuzum dayanılır hiç sorun değil önemli olan bebekler.
Nerede üzülen bi anne görsem duysam ben de ağlıyorum . Allahım evlatlarını sağlıkla sana bağışlasın. Doktorlar bi de her zaman en kötü ihtimalleri söylüyorlar . Dua et canım. Kalbini ferah tutmaya çalış .benimkiler tek kesede tek plesanta da risk çok fazlaymış .yaşam sansları %50 elli yazıyor. Yapışık ikiz olma durumları da varmış ay okudukca içim şişti sabahtan beri ağlıyorum
Evet o hastanenin aletleri de doktorları da güzelBaya güzel ilgilendi ya kızıma heryerini detaylı gösterdi anlattı. Banada tek tek ciğerleri iyi, kalp atışı güzel, kan damar akışı güzel gibi anlattı sağolsun
inşallah sağlıkla doğdular teyzesi diye size yazabilirimNerede üzülen bi anne görsem duysam ben de ağlıyorum . Allahım evlatlarını sağlıkla sana bağışlasın. Doktorlar bi de her zaman en kötü ihtimalleri söylüyorlar . Dua et canım. Kalbini ferah tutmaya çalış .
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda gerisi Bi şey olur benim rahim yetmezliği de var sakıncalı kanamam olmasa daYaa öyle miii. Ama insan sağlıklı olsun diye her şeye razı oluyor gerçekten. Yasak olmasa da tedirgin olurdum diye düşünüyorumama bilinçsizlikten değil,kaybım olduğu için öncesinde korkudan olurdu
Yinemi atsam acabaAaa neden acaba bana hemen dönüş yaptı
Hayirlisi olsun canim ben hep kızım diye sevesim geliyor erkekse icerde bozulcak yavrum3 güne telan çıkuyor sanırım canım kız olduğu net değil ama her iki türlüde benim canımsağlıklı olduğunu duydum rahatladım
Bizim haziran topikte de arkadaşa öyle dediler ama öyle olmadı. Gayette sağlıklı ilerliyordu en son riskleri her zaman söylerler ama bu olacak diye bişey yok. İkizlerde hep risk vardır ama hepsinde yoktur. Arkadaşa dediler ki yapışıklar ve tek plesentadan dolayı ölebilirler. 12. Haftada detaylıda baktılar hiçte yapışık değillerdi arada perde gibi bişey varmış. Tek plesentadan beslenseler bile sorun değil sen sağlıklı beslen kilona dikkat et onlar kilo alırlarbenimkiler tek kesede tek plesanta da risk çok fazlaymış .yaşam sansları %50 elli yazıyor. Yapışık ikiz olma durumları da varmış ay okudukca içim şişti sabahtan beri ağlıyorum
Bilmem ki kız görmedi desem uyarı gidiyo sonuctaB
Yinemi atsam acababu sferde yazmazsa baya bozulurum
Dur bidaha yaziyimBilmem ki kız görmedi desem uyarı gidiyo sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?