- 2 Temmuz 2019
- 935
- 980
- 103
Erkek istiyorsundur sende benim gibi2 tane kızım var ikisinde de ne bi ağrı ne bi sızı hamile değilmis gibi hic bir belirtim yoktusimdi 3 cocuğuma hamileyim ilk gunden 11 haftaya kadar aşırı bi gögüs ağrım vardi alt karın ağrım vardı birde kasık ağrım daha once hic bunları yaşamamıştım cok değisik gerçekten
Benim çok oldu canım dinlen bişey yapma ılacinida düzenli kullan geçiyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMerhabalar 8 hafta 5 günlük hamileyim bugün kesenin yanında kanama olduğunu ogrendim vajinal kanamam olmadı ama ara ara sancım oluyordu doktor progestan fitil verdi sabah aksam düzelir mi acaba
Ense kalınlığı yüksek çıktığı için mi yaptırmıştınız? Bizim de 14+5 de 3.7 mm çıktı da sıvı aldırmak istemiyorum eşimle nipt düşünüyoruz o yüzden soruyorumben gecen hafta yaptirmistim, dun cikti sonucum; 10-12 gunde cikar demislerdi ama erken cikti.
mumkun oldugunca test yaptirdigimi unutmaya calistim ben, diger turlu insan arastira arastira bir hal oluyor.cok sukur sonuclar iyi geldi. darisi saglikla herkesin basina
Ya bende kız istiyordum bugün doktor demedi ama sanki erkekti yanlış görmediysemErkek istiyorsundur sende benim gibibenimde bir kızım var . oğlum deme hissini merak ediyorum ama kızda olsa evladımız orası ap ayrı
O çıkıntılara aldanmayın , bi doktorun cinsiyet tespiti videosunu izliyordum kocaman çıkıntı vardı erkek diycek sandım doktor kız dedi videoda kesin olarakYa bende kız istiyordum bugün doktor demedi ama sanki erkekti yanlış görmediysem
Ya orasıda öyle tabi 2 hafta daha beklicemO çıkıntılara aldanmayın , bi doktorun cinsiyet tespiti videosunu izliyordum kocaman çıkıntı vardı erkek diycek sandım doktor kız dedi videoda kesin olarakbizim anlamadığımız, onların bildiği farklı şeyler var demekki kızda olabilir belli olmaz
İnşallah gönlündeki nasip olurYa orasıda öyle tabi 2 hafta daha beklicem
Amin canım inşAllah senin de istediğin gibi erkek olur,İnşallah gönlündeki nasip olur
Rabbim gönlune göre versin inşallah canımErkek istiyorsundur sende benim gibibenimde bir kızım var . oğlum deme hissini merak ediyorum ama kızda olsa evladımız orası ap ayrı
Bende önce sağlıklı olsun ama kız istiyorum gönlümden geçen o, ilki erkekErkek istiyorsundur sende benim gibibenimde bir kızım var . oğlum deme hissini merak ediyorum ama kızda olsa evladımız orası ap ayrı
Bende kız bebek aşığıyım ilk gebeliğimde kız oldupunu duyunca dünyalar benim olmuştuRabbim gönlune göre versin inşallah canımvalla inanmicaksın ama galiba yine kız istiyorum hani kucucuk.oluyolar ya renkli renkli kıyafetler,tokalar ayyy ama Erkek te olsa kız da olsa benim canım sağlıklı doğsun da kız erkek farketmez
Ultrason merak ettim ya atar mısınBende önce sağlıklı olsun ama kız istiyorum gönlümden geçen o, ilki erkekultrasonu kim görse erkek diyor nasıl anlıyorlar bı fikrimde yok
Aman konuşsunlar boşverBana da teyzem erkek bu dedi gönlümden geçen kız allahım sen biliyorsun duamı
Kız cocuk bir başkaBende kız bebek aşığıyım ilk gebeliğimde kız oldupunu duyunca dünyalar benim olmuştuşuan kızım bana aekadaş gibi heryere benle geliyor, geziyoruz, bi yerlere gidiyoruz
Erkek çok istiyorum Allah biliyor ama kızda olsa asla üzülmem sağlıkla gelsinler hepsi
Aa randevu iptal olmadimi gitmeyimce peki talihsizlik olmuş.Canım yanlış hastaneye gitmişim ek bina yazıyor ama hasekiymiş normal yarın sabah gidicem
Yarın gidicem hastane karışıklığı oldu
Attım kuzum hemen üstte kaldıUltrason merak ettim ya atar mısın
Tekrar eklenti yaptımBurda 7+4 du bı kaç kişi erkek dedi neye göreeee
Te fatihden taksiyle gitrim Sultangaziye ama 1 saat geçmişti çoktan doktorda gitmiştiAa randevu iptal olmadimi gitmeyimce peki talihsizlik olmuş.
Allahtan yarina varmiş randevu bide randevuya gitmeyince alinmiyor ya bi sure randevu vardir bundada hayir inşallah yarin güzel sonuçla çikarsin hastanedenTe fatihden taksiyle gitrim Sultangaziye ama 1 saat geçmişti çoktan doktorda gitmiştiamankayıt açtırdım danışmadan geldim görünsin diye
Yarına randevu açmıştı doktor şansıma hemen aldım sabaha eylüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?