Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Olmadı ya bende ama bu anlarda nerden geliyor bilmiyorum doktorum hipor 750 çok etkili dedi kalp damar belki değişir oksapar verir
Aaa tamam sen oksapar kullanmıyordun hatırladım canım. Oksaparı da kiloya göre versin çok önemli kiloya göre

Kızlar su gibi akıntısı olan var mı ? Benim baze in su gibi akıyor bi anda. Korktum biraz. İnsan böyle zamanda hemen görmek istiyor bebeği. Bide steteskopla kalp atışını duyabilirsiniz yazıyordu öyle bişey mi alsam ya merak ettikçe dinlerim ama onunda zararı olur mu diye düşünüyor insan

Aaa tamam sen oksapar kullanmıyordun hatırladım canım. Oksaparı da kiloya göre versin çok önemli kiloya göre
Evet kilomu hep soruyor doktor oksapar daha iyiymiş demekki bu iğneyi daha vurmam stres yapıyorum kanama olunca

Benim de lekelenmelerim ve bir kere de kırmızı kanamam vardı 2 hafta önce doktorum coraspirin kesti. Bugün kontrole gittim kullanmana gerek yok dedi. Araştırma yapılmış yurt dışında da gereksiz yere bir progestan 2 kan sulandırıcı kullanmak hamilelikte tehlikeliymiş. Benim kanım normalde de çok suludur

benımde oluyor hatta kan sanıyorum dısarda falanken endişe ediyorum ama su gibi. Cok rahatsız ediyo aslında ama normal bu gebelıkte

Kızlar her karından muayene sonrası ilk lavaboya gittiğimde sümüksü akıntı geliyor bazen lekeli bile sümüksü akıntı geliyor hafiften sizde de oluyor mu

Öyle ama benim bacağımda hala. Pihtilar im duruyor genetik olarak sorunum var yani zor bir durum pıhtı atma riskim de var bakalım. Artık kalp. Damar doktoru ne onerir

Öyle ama benim bacağımda hala. Pihtilar im duruyor genetik olarak sorunum var yani zor bir durum pıhtı atma riskim de var bakalım. Artık kalp. Damar doktoru ne onerir
Aslında kan sulandırıcı hap kullanıyorsan genel de pıhtı iğnesine gerek kalmıyor ama dediğin gibi doktorla ilerlemen en güzeli. Allahım bebeğine kavuşmayı nasip etsin

Fitilden sonra oluyo benim. Bir de göbeğimizde nabzımız var strteskop ile onu da duyarız karışır

Ben de hem oksapar hem de coraspin kullanıyorum çok korkuyorum fazla mı gelir diye haftaya 2 li test için gittiğimde doktorla konuşacağım bakalım kesecek mi bazen iğne vurduğum yer kanıyor su gibi kan akıyor

Aslında kan sulandırıcı hap kullanıyorsan genel de pıhtı iğnesine gerek kalmıyor ama dediğin gibi doktorla ilerlemen en güzeli. Allahım bebeğine kavuşmayı nasip etsin
Amin canım hepimiz sağlıkla. Alalım kucağımıza ecopirin hiç kullanmadım sadece igne

Doktoruma yazdım ağızdan almaya gayret göster dedi
Canım bende apse yaptı ama doktorum stril olarak içini boşalttı içi çok yağlı o yüzden olabilir . Aslında ağızdan alınması pek önerilmiyor ama doktorunun bildiği vardır . Geçmiş olsun

Hanımlar selam. Biliyorum fazla evhamlıyım ama bir şey sormak istiyorum. Perinatoljiye randevu alamıyorum. Doktorum kayıt açmasına rağmen görünmüyor. Randevu olsa bile aylar sonrasına var. Özele gitsem doktorum bunun sonucunu kabul eder mi acaba? Kendi doktorum da izinde sanırım devlet hastanesi olduğu için de ulaşamıyorum. Kararsız kaldım iki haftam var gitmek için zaman da yok napcam bilmiyorum

Kızlar idrarda bakteri 121 çıkmış. Enfeksiyon var gibi. Doktoruma attım ama dönüş yapmadı daha. Sizin de olmuştu diye hatırlıyorum nasıl geçti? İlaç kullandınız mı?

Kizlar ne yesem hazimsizlik yaşiyorum fazla bişeyde yiyemiyorum artik çogu seyden tiksindim ama midem ateş yanar gibi yaniyor benim gibi sknti yaşayan varmi ne yapsam geçer kii
Ben böyleyim ya Gaviscon içiyorum günde 3 4 kere. Ama herşeyden tiksinmek berbat hayatın tadı yok resmen. Prilam verdi doktor ondan beri azıcık yemek yiyorum iyi oluyor sudan bile tiksinmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…