Yani bende 6+1 de kalp atışını dinletmedi. A atıyor dedi. Önceki bebegimde de 6+4 de dinletmedi geçen gittigimde 8+6 da dinletti. Kalbi atıyor dedi demi.Kızlar 7+4 bugün doktora gittim. Karından usg ile kalp atışını duyamadı doktor arkada olabilir o yüzden duyamayabilirim dedi. Vajinal bakalım dedi ama ben istemedim.
Yani kalp atışını karından duymak için 7+4 erken mi kafam karıştı.
Haftaya gideceğim tekrar.
Kaç haftalıktı senin benimki 8+1Cidden ben de onu bekliyorum 4 gözle
3 hafta kaldı bakalım
Yolk kesesi olabilir belki. Bebeği görememiştir sadece yolk vardırDün druma gittiğimde kese içi boş deyip dooplere yönlendirdi sizce kesemin içindeki nedir
Dün sorduğumda yolk göremedim dedi eşim kameraya çekiyordu bugün içime bi his geldi kamerayı durdura durdura baktım ekran görtüsü aldım arkadaşlarımada videoyu attım onlarda durdurup baktılar evet kese içinde bişi olduklarını söyledi bugün başka hast gittim ordaki dr kamerayı açıp seyrettırdim evet var dedi dünki dr alttan muanede de hiçbişi göremedi hatta ben bu fotodaki gibi sağda sanki bişi var dedim snt ultrosonu kapadı cmrtesi dooplere girip bakıcaz dedi dopum paketi almıştım dün doopler paket dışı extraya gırıyor bugün öğrendimki sürekli bişi isteyen dr muşYolk kesesi olabilir belki. Bebeği görememiştir sadece yolk vardır
Ama yolk varsa bebekde oluşur inşallah
Çoğu kadının rahim duruş pozisyonu ters olabiliyormuş doktorunuz doğru söylüyor olabilir. 7. Haftam içerisinde karından baktığımızda kalp atışını görmüştüm, doktorum ilk 3 ay dinletmeyi uygun bulmuyo ısı gönderdiği için 9. Haftamdayım hala hiç dinlemedim. 6. Haftamda da vajinal kontrolde kalp atışını görmüştük. Neden vajinal muayene olmuyorsunuz ki herhangi bi zararı yok. 7’den sonra ben karından muayene olmaya başladım doktorum gördüğü için, ondan önceki tüm muayenelerim vajinaldi. Hiçbir sorun da yaşamadım. endişelenmeyin.Kızlar 7+4 bugün doktora gittim. Karından usg ile kalp atışını duyamadı doktor arkada olabilir o yüzden duyamayabilirim dedi. Vajinal bakalım dedi ama ben istemedim.
Kabız mısın?Arkadaşlar ben dün doktora gittim 6+1 dedi .Geç döllenme olmuş adet tarihim güncellendi .Ama şöyle bir durum var bende lavaboya gittim afedersiniz büyük lavabomdan sonra akıntı ile karışık az kan geldi .Bu durumu yaşayan var mı .Bir kaç defadır tekrarlanıyor bu durum .Doktoruma söylediğimde progestanı kullanmaya devam etmemi söyledi.Bu durumu yaşayan var mı
Sol yan taaraf derken rahmin yanımı ağrıyorCanlar benim sol yan tarafım agriyor boyle bisey batar gibi oluyor balkonu ve banyoyu yıkadim simdi agri biraz daha artti bu durumu yaşayan varmi
Benim ilk randevumda doktor karından baktı ve hiç bir şey görmedi, kese bile yoktu dümdüz bir ultrason görüntüsü.O anki hayal kırıklığımı anlatamam.Vajinal bakalım dedi, kabul ettim ama hiç umudum yoktu.Ne değişicek ki diye düşünüyorum içimden.Vajinal baktık keseyi gördük oh bi rahatladım.Sonra yaklaştı içinde yolc kesesini gördük biraz hareket ettirdi bebeği gördük bak dedi annesi şu küçük hareket eden şey kalp atışı.Ama çok küçüktü crl bile almadı doktor.Ben o zaman anladım ilk haftalarda karından ultrason ve vajinal ultrasonun ne kadar çok fark ettiğini.Kızlar 7+4 bugün doktora gittim. Karından usg ile kalp atışını duyamadı doktor arkada olabilir o yüzden duyamayabilirim dedi. Vajinal bakalım dedi ama ben istemedim.
Evet dünden beri çıkamamıştımKabız mısın?
Doktorlarımıza güvenmek lazım ama sizin sanırım demek istediğiniz artı para alınması için dopplerre yönlendirmek için söyledi gibi diyorsunuz. Başka bi doktora tek seferlik muayeneye gidebilirsiniz. Eğer gittiyseniz o da bişey görmedi ise o gördüğünüz şey kese ölçülen işaret oluyor o olabilir belki cihazın işareti yani. İnşallah gebeliğiniz sağlıklı ilerlerDün sorduğumda yolk göremedim dedi eşim kameraya çekiyordu bugün içime bi his geldi kamerayı durdura durdura baktım ekran görtüsü aldım arkadaşlarımada videoyu attım onlarda durdurup baktılar evet kese içinde bişi olduklarını söyledi bugün başka hast gittim ordaki dr kamerayı açıp seyrettırdim evet var dedi dünki dr alttan muanede de hiçbişi göremedi hatta ben bu fotodaki gibi sağda sanki bişi var dedim snt ultrosonu kapadı cmrtesi dooplere girip bakıcaz dedi dopum paketi almıştım dün doopler paket dışı extraya gırıyor bugün öğrendimki sürekli bişi isteyen dr muş
Karminin sol alt tarafi kuzumSol yan taaraf derken rahmin yanımı ağrıyor
Benim de bazen kramp gibi giriyor mesela onun dışında hafif baskı hissediyorum yol kasigimda doktorun da söylemiştir mutlaka ilk zamanlar kendini yorma ağır işlerden kaçın tedbir amaçlıKarminin sol alt tarafi kuzum
Mümkünse doktora git canim serum yemen gerebilir. Benim ilk gebeligim böyleydi suyu dahi kusardim çok zor zamanlardı çok iyi anliyorum. Sık sık hastaneye gidip serum yerdim çok susuz kaliyor vücud. Sen yine desu icmeyi ihmal etme zor biliyorum ama Rabbim tez atlatmayı nasip etsin 3ay çektim o haliKizlar ben artk sinirin altnda yasiyorm. Gunde tek ogun yiyorm onu da kusuyorm. En cok da suyu kusuyorm. Tum gun acim bu sekilde devam ederse ciddi skntilar yasayacam mife ilaclari asla fayda etmio. Benm durumumda olan var mi. 9+5 im
Canım benim sağol. Doktorda olumsuz bişey demedi ama yine de bi kafama takıldı. İnşallah haftaya duyarız, zaten doktorda bebek küçük olduğu içindir dediCanim karından kalp atışı duyulmaması normal daha cok kucuk keşke vajinal baktırsaydın ,hatta bi kac gun once tamda bu konu hakında bir kaç kişi resmen uzerime atladi ,karından gormek icin en az ,9,10 haftalık olmak lazım o yuzden o haftalara gelene kadar coğu doktor vajinal bakar bir suru neden var karından görunmemek icin, mesela kilo,kalitesiz ultrason,bebeğin cok kucuk olması en buyuk nedenlerden biri de bebeğin kucuk olması o yuzden bence korkma bidaha ki gidişinde duyarsın inşallah
FolicUS kullanıyorum doktorum onu vermişti, öğrendiğim ilk andan itibaren kullanıyorum. Önceki gebeliğimde de bazı sorunlarımdan dolayı sadece bir hafta içebilmiştim. Evde vardı onunla devam ediyorum.Kızlar günaydınhangi folik asitleri kullanıyorsunuz doktorum bana regenesis max önerdi onu kullanıyorum aranızda benimle aynısını kullanan var mı
5+4 tü galiba kese gördüğümüzde. Kese o zaman çook küçüktü büyümüş ya o çok belliydi. Bdie doktor bi mm söyledi aklımda kalmadı o zaman duyulur kalp atışı dediKeseyi ne zaman gördünüz? İkiz benim gebeliğim birini vajinal 7+6 da duydum diğerinin sadece yolku vardı, bir hafta sonra da diğerini. İçinizi rahat tutun lütfen yolk varsa duyulacaktır elbet. Bir de sıkışık olun muayenede
Hayır canım atıyor falan demedi, göremedim desiYani bende 6+1 de kalp atışını dinletmedi. A atıyor dedi. Önceki bebegimde de 6+4 de dinletmedi geçen gittigimde 8+6 da dinletti. Kalbi atıyor dedi demi.
Endişelendiğim için değil çekiniyorum var rahatsız oluyorum o yüzden istemedim:)Çoğu kadının rahim duruş pozisyonu ters olabiliyormuş doktorunuz doğru söylüyor olabilir. 7. Haftam içerisinde karından baktığımızda kalp atışını görmüştüm, doktorum ilk 3 ay dinletmeyi uygun bulmuyo ısı gönderdiği için 9. Haftamdayım hala hiç dinlemedim. 6. Haftamda da vajinal kontrolde kalp atışını görmüştük. Neden vajinal muayene olmuyorsunuz ki herhangi bi zararı yok. 7’den sonra ben karından muayene olmaya başladım doktorum gördüğü için, ondan önceki tüm muayenelerim vajinaldi. Hiçbir sorun da yaşamadım. endişelenmeyin.
Biraz içim rahatladı teşekkürler inşallah duyarızBenim ilk randevumda doktor karından baktı ve hiç bir şey görmedi, kese bile yoktu dümdüz bir ultrason görüntüsü.O anki hayal kırıklığımı anlatamam.Vajinal bakalım dedi, kabul ettim ama hiç umudum yoktu.Ne değişicek ki diye düşünüyorum içimden.Vajinal baktık keseyi gördük oh bi rahatladım.Sonra yaklaştı içinde yolc kesesini gördük biraz hareket ettirdi bebeği gördük bak dedi annesi şu küçük hareket eden şey kalp atışı.Ama çok küçüktü crl bile almadı doktor.Ben o zaman anladım ilk haftalarda karından ultrason ve vajinal ultrasonun ne kadar çok fark ettiğini.
Bir sonraki randevuda gümbür gümbür kalp atışları duyulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?