ben de yolk kesesini açıkladım zaten,aynı şeyden bahsediyoruz :)O yuvarlak olan yuzuk gibi yolk kesesi canım bebek 3 aylık olana kadar ondan besleniyo Aneden degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yolk kesesini açıkladım zaten,aynı şeyden bahsediyoruz :)O yuvarlak olan yuzuk gibi yolk kesesi canım bebek 3 aylık olana kadar ondan besleniyo Aneden degil
benımde devam kasık agrısı regl agrısı. Ama sizden farklı sanırım bide bel agrısı var bende su kuyruk sokumunun orasında sızı seklınde ama benım regl dede agrır hep o bölge.Evet sanki regl gibi ağrıyor şuan
Canım ben kalp atışını gördüm de duyamadım ondan yazmamıştımFireflyDream canim senin kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün
Valla ne diyeceğimi bilemedim ben hamileliğin ilk haftasından bugunde yani 10 haftaya kadar hep alt karın ağrısıyla olduğum icin simdi sana normal da diyemem benim doktorum normal dedi bana rahim buyudugu icin agrı ilk 3 ayda cok normal dedi kanama olmadığı surece kasık,karın ağrısı olur dedi ama sen yinede bi doktora gorun canım, benim hic gitmiyo karın ağrım uyurke bile karın ağrım,alt karın ağrım oluyoBu ağrıları hepsi bahsettiğim sağ tarafta oluyor sağ kasık, sağ vajina, sağ alt karın, sağ karın ve göbek yani dün akşamdan bu yana hiç geçmedi. Tuhaf olan 5-10 saniye sürüyor geçiyor hop 5 dakikaya kalmadan tekrar başlıyor. Aşırı şiddetli değil ama sinir de bozucu bir ağrı. Takip ediyorum kendimi kanama lekelenme yok
kesinlikle öyle. Ben kızım doğdugunda bıttı daha dogurmam dedım. Ama yıllar geçince özlüyosun bebekliğini nasıl bir abla olur kızım diye dusunuyosun. Icın tekrardan ısınıyo falan. Acıları unutuyosun:)Arkadaşlar bu bebek ve annelik çok güzel bişey olmalı ki insanlar ikinciye cesaret ediyor. Geldiğim noktada böyle düşünüyorum yoksa aklı başında bi insan bu eziyetleri TEKRAR çekmeye razı olmaz. Gerçekten müthiş bir şey olmalı annelik ben ikna oldum hahshahah
Benim var ben 6.haftadayım ve yeni yeni başladıKızlar kasık ağrınız devam ediyor mu? Artık vajinama da ağrı girmeye başladı ben anlayamadım. Kasık ağrım da hiç geçmiyor 1-2 saniye oluyor 5 dakika sonra tekrar.
Kuşum bence de çok normal bağlar bile esniyor rahim büyüyor kese büyüyor bebiş büyüyor derken vücut ambale oluyor doğal olarakValla ne diyeceğimi bilemedim ben hamileliğin ilk haftasından bugunde yani 10 haftaya kadar hep alt karın ağrısıyla olduğum icin simdi sana normal da diyemem benim doktorum normal dedi bana rahim buyudugu icin agrı ilk 3 ayda cok normal dedi kanama olmadığı surece kasık,karın ağrısı olur dedi ama sen yinede bi doktora gorun canım, benim hic gitmiyo karın ağrım uyurke bile karın ağrım,alt karın ağrım oluyocok nadir ağrısız oluyorum 3 aya kadar dayancas bakalım
![]()
Evet canım tam o zamanlarda başlıyor benim de minik minik o haftada başlamıştı şimdi arttıBenim var ben 6.haftadayım ve yeni yeni başladı
O da var kramp giriyor ama o geçiyor bu hep devam ediyor çözeceğim ne olduğunuSabahları ilk yataktan kalktığımda çok fena oluyor canım karnımı tutup kasılacak kadar, 1-2 dakika sonra geçiyor
Amaaan o da fenadır biri yazmıştı grupta regl zamanı ağrı oluyor diyeEvet sanki regl gibi ağrıyor şuan
Bir şekilde anlıyoruz dimi?Olsun öyle böyle tarifle anlar gibi olduminsallah her şey yolundadır diye düsünüyorum
bende de enfeksiyon var mesela antibiyotik alıyorum suan ama ne ağrı sızı ne yanma hiiicbiseyim yoktu şak diye kocaman enfeksiyon ve bakteri bulundu
insallah yoktur sende bu tarz bişeyler amin amin
![]()
Çok şükür ki yok rahat rahat yiyebiliyorum ama tabi abartmadan sürekli yiyorum ağzım hep dolu gün içinde ona rağmen çok şükür ki kilo almıyorum henüz bebeğim alsın ona yarasın yediklerim ben en fazla 65 olurum bence fazla almam gibi ama bakacaz bakalımYemek kokularına karşı hassasiyet yoksa süper bencemaşallah öyle devam etsin
Bende de oldu aynı ilacı aldım en etkili yolu bol su içmek günde 3 litre su içmeniz gerekmerhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve henüz 7 haftalık hamileyim . Doktora cumartesi gittim tek seferlik ilaç verdi ama geçmedi . Şimdi tekrar gideceğim tabi ki de doğal yollardan bunu geçirmenin nir yolu var mıdır antibiyotik kullanımı ilk aylarda tavsiye etmiyoruz dedi doktor
9+2 canim senin bebiş kaç haftalik canimKac haftalık oldun canim
Aynen valla haklisin bende o yuzden hastaneye gitmmemeye çalışıyorum bencede normal bunca zaman acıyla yaşıyorumKuşum bence de çok normal bağlar bile esniyor rahim büyüyor kese büyüyor bebiş büyüyor derken vücut ambale oluyor doğal olarak1 günü bulunca ağrı şaşırdım kısa kısa ağrı çok normal çünkü onu biliyorum takip edicem hemen her şeyde hastaneye de gitmek istemiyorum hiç öyle bir yapım yok bir de çok salgın var hastanelerde şu an en iyisi beklemek bir şey olursa da doktoruma yazarım
10+1 canim bende9+2 canim senin bebiş kaç haftalik canim![]()