Ya aslinda önceden hizli kilo alip verdigimde bacagim da Çikiyordu meyilliyim yani çatlamayaGöbek çatlamaya meyilliyse ne sürersen sür çatlar, genetik bir durum canım.
bende corumluyumBende alacaliyim ama merkezde yaşıyorum buharaevlerşimdi nerdesin kuzum ozluyormusun memleketini
Ben daha ilk defa bugün hindistan cevizi yağı sürdüm. Ellerime sık sık sürerim bu defa göbüşede sürdüm. Shea butter almayı düşünüyorum. Nemlendirmesi iyi diye duymuştum. İyi nemlendirmek lazım. Sık sık uygulama yapmayı düşünüyorumKizlar Göbüşünüzde Çatlak olmasin diye bisey kullaniyor musunuz ben şu anda tatli badem yaği kullaniyorum önerebileceginiz başka bişey varmi.
Onun kokusu nasil canim badem yaği biraz kötü kokuyoBen daha ilk defa bugün hindistan cevizi yağı sürdüm. Ellerime sık sık sürerim bu defa göbüşede sürdüm. Shea butter almayı düşünüyorum. Nemlendirmesi iyi diye duymuştum. İyi nemlendirmek lazım. Sık sık uygulama yapmayı düşünüyorum
Aynen öyle canımYa aslinda önceden hizli kilo alip verdigimde bacagim da Çikiyordu meyilliyim yani çatlamaya
Yinede önlemimi aliyimda çatlrsa yavrumun cani sağ olsun
Amaan daha da yemem ben hajsjs korktumCanim bende ilk gunlerde hergun bi tane yiyordum dogum yakinken yemek lazmmiş
Açilma yapabiliyormuş sanirim rahimde
Krem değil canım yağ. Kokusunu hiç bilmiyorum inan. Uygun fiyatlı her yerde bulunur canım. Eklediğim fotodaki markada da var ben bunu almayı düşünüyorum aylar önce ss almıştımOnun kokusu nasil canim badem yaği biraz kötü kokuyobahsettigin krem pahalimi bende ileriki dönemde kreme gecmeyi dusunuyorum
olmaz canımKızlar canım çok istedi birtane hurma yedim birşey olmaz inşallah ya
Ben çok seviyorum hurmayi ama agzimi tutmam lazim 8.aya kadar en azindan sonlara dogru yerimAmaan daha da yemem ben hajsjs korktum
3 Çorum’lu oldukbende corumluyumama göçmeniz biz çerkesiz. Eşim alacalı biz merkes ertugrul köyü
Eveet tereyağ gibi elde eriyor kıvama geliyor doktoruma sordum önerdi, arkadaşım da kullandı hamileliğinde çatlağı olmadı. Arkadaşım ilk önermişti al diye. Kokusu midemi bulandırdı ama ben her şeyden bulanır oldum şu sıralarKrem değil canım yağ. Kokusunu hiç bilmiyorum inan. Uygun fiyatlı her yerde bulunur canım. Eklediğim fotodaki markada da var ben bunu almayı düşünüyorum aylar önce ss almıştım
Aynen canım sonlara doğru yerizBen çok seviyorum hurmayi ama agzimi tutmam lazim 8.aya kadar en azindan sonlara dogru yerim
Kullananlar memnunmu canimKrem değil canım yağ. Kokusunu hiç bilmiyorum inan. Uygun fiyatlı her yerde bulunur canım. Eklediğim fotodaki markada da var ben bunu almayı düşünüyorum aylar önce ss almıştım
Canımcım bulantıların başladı mı? Bende henüz bir şey yok 8. Haftayı tamamladım bugün umarım başlamaz.Eveet tereyağ gibi elde eriyor kıvama geliyor doktorum önerdi sordum, arkadaşım da kullandı hamileliğinde çatlağı olmadı. Kokusu midemi bulandırdı ama ben her şeyden bulanır oldum şu an
Bende tokatliyim3 Çorum’lu olduk
@luckykus’un arkadaşı memnun kalmış canım benimKullananlar memnunmu canim
Evet canım memnun kaldı@luckykus’un arkadaşı memnun kalmış canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?