Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Kizlar Göbüşünüzde Çatlak olmasin diye bisey kullaniyor musunuz ben şu anda tatli badem yaği kullaniyorum önerebileceginiz başka bişey varmi.
Ben daha ilk defa bugün hindistan cevizi yağı sürdüm. Ellerime sık sık sürerim bu defa göbüşede sürdüm. Shea butter almayı düşünüyorum. Nemlendirmesi iyi diye duymuştum. İyi nemlendirmek lazım. Sık sık uygulama yapmayı düşünüyorum

Onun kokusu nasil canim badem yaği biraz kötü kokuyo bahsettigin krem pahalimi bende ileriki dönemde kreme gecmeyi dusunuyorum

Onun kokusu nasil canim badem yaği biraz kötü kokuyo bahsettigin krem pahalimi bende ileriki dönemde kreme gecmeyi dusunuyorum
Krem değil canım yağ. Kokusunu hiç bilmiyorum inan. Uygun fiyatlı her yerde bulunur canım. Eklediğim fotodaki markada da var ben bunu almayı düşünüyorum aylar önce ss almıştım

Eklentiler

• IMG_8127.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 30
Krem değil canım yağ. Kokusunu hiç bilmiyorum inan. Uygun fiyatlı her yerde bulunur canım. Eklediğim fotodaki markada da var ben bunu almayı düşünüyorum aylar önce ss almıştım
Eveet tereyağ gibi elde eriyor kıvama geliyor doktoruma sordum önerdi, arkadaşım da kullandı hamileliğinde çatlağı olmadı. Arkadaşım ilk önermişti al diye. Kokusu midemi bulandırdı ama ben her şeyden bulanır oldum şu sıralar

benımde bu aksam bıcak saplanır gibi sol kasıgıma bir agrı gırdı kı sormayın. korkudan uzandım sımdı oysakı sandalyede şöyle bir kaykılmıstım anında saplandı bıcak gibi ıkı gundurde grıbım. Tum gun hıc agrım yoktu.

Eveet tereyağ gibi elde eriyor kıvama geliyor doktorum önerdi sordum, arkadaşım da kullandı hamileliğinde çatlağı olmadı. Kokusu midemi bulandırdı ama ben her şeyden bulanır oldum şu an
Canımcım bulantıların başladı mı? Bende henüz bir şey yok 8. Haftayı tamamladım bugün umarım başlamaz. koku hassasiyetim var normalde bile ama yapacak bir şey yok çatlamak istemem yani

birde hurma hakkında bırsey söylicem. Bir gıda mühendisi olarak hurmalarınızı fırında 60derecede 2 saat pastörizasyon yaparsanız güvenli hale getir iş olursunuz.Birde medine hurması tercih ederseniz glısemik indeksi düşük ve lif olarak en zengin cinsi. Ve hamileler hurma tüketebilir. Günde 1tane yiyebilirsiniz. bir sakıncası yok. doguma yakın yiyeceginiz cins yaş hurma olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…