Benim cildim normalde pürüzsüzdü maşallah sivilcelendim böyle minik minik. Bir de aşırı yağlandı cildim kendimi çok çirkin hisdediyorumkızlar gebelik süresince saçlarınız şahane olacak dökülme hiç olmayacak çok hızlı uzayacak cildiniz ve saçlarınız parlayacak güzel bir bilgi
Benim betam 10 bin üstüydü karından kese görülmemişti. Vajinal görüldü normal bence takmayın kafanızaSelam herkese
Benim sat 16 Ocak
Ocak son haftası gebelik oluştu buna eminim. 15 şubatta kan testi verdim 286 çıktı ama ne karından ne de Vajinal ultrason da kese görünmedi 19. Şubatta tekrar gittim bu sefer sadece karından bakıldı kese yine yok (zayıf olmak etkili mi bilmiyorum) ama kan testi 2085 kese görünmemesi normal mi. Dr 10 gün sonra gel dedi pek de ilgili değildi
Evet benim kesem o taraftaydı :) bu sabah da göğüs hassasiyetim biraz azalmış uyandım. Her gün kafama takacak bir şey bulmam rezaleti :)Ayni şeyleri bende yaşiyorum kuzum tek tarafli sol kasigim agriyor özellikle soluma yatamiyorum bile bsy batiyor gibi oluyor bebişler sanirm solda
Ben bebeği görene kadar yani düne kadar az da olsa içtim maalesef ama dün itibariyle bıraktım. Umarım canım çekmez çünkü maalesef sigara da sevdiğim bir kötü alışkanlık..Ya birde hamilelik sürecinde sigara içen varmı ? Ben önceden içiyordum öğrendiğim gün bıraktım ama bazen böyle çok nadir haftada 1 belki daha uzun içiyorum yarım dal. Bişey olmaz inşallah
Bende öğrendiğim gibi bıraktım ama işte böyle çok nadir içiyorum. Öğrendiğimfen brri 2.3 kere felan anca içtimBen bebeği görene kadar yani düne kadar az da olsa içtim maalesef ama dün itibariyle bıraktım. Umarım canım çekmez çünkü maalesef sigara da sevdiğim bir kötü alışkanlık..
Canım ben 5 hafta 6 günlükken gittim ilk defa doktora. Karından ultrason ile bakıp bebeği ve kalp atışını gördüler doktor bana sonra 11.haftanda gel ikili test yapacağız dedi ondan önce çağırmadı. Ben de ultrason fotoğrafı vermedikleri için üzüldüm 8 hafta 5 günlüğe başka bir devlet hastanesinden daha randevu aldım henüz gitmedim umarım orada verirlernormalde 11 haftalıkken gitmem gerekiyordu asıl doktoruma hiç çaktırmayacağım artık bir de tecrübeli hamile arkadaşlara soracaktım ikili test yaptıracak mısınız yaptıracaksanız o teste aç mı tok mu gidiliyor acaba kan alıyorlarmış galiba aklıma takıldı. Fetal dna test fiyatlarını gördüm de birkaç yerde uçmuş gitmiş
Ya birde hamilelik sürecinde sigara içen varmı ? Ben önceden içiyordum öğrendiğim gün bıraktım ama bazen böyle çok nadir haftada 1 belki daha uzun içiyorum yarım dal. Bişey olmaz inşallah
Kızlar aşılama tedavilerime başlamadan önce ben de içiyordum çok oldu bırakalı 10 senedir içiyordum üniversitede başlamıştım zar zor bıraktım çok zorlandım ama başardım. Siz de yapabilirsiniz ve şu an sizin karnınızda bebişiniz var bence onun için bırakmak en kolayı olurBen bebeği görene kadar yani düne kadar az da olsa içtim maalesef ama dün itibariyle bıraktım. Umarım canım çekmez çünkü maalesef sigara da sevdiğim bir kötü alışkanlık..
ben de aynı şekilde bebeği hatta keseyi de görmediğim için azar azar içiyorumBen bebeği görene kadar yani düne kadar az da olsa içtim maalesef ama dün itibariyle bıraktım. Umarım canım çekmez çünkü maalesef sigara da sevdiğim bir kötü alışkanlık..
Benimde acayip gaz sancim var onun haricinde ağrım yok şükür. İlk haftalar vardı ama şimdi geçtiKarın,kasık ağrısı yaşıyor musunuz? Hem karnımdaki (ağırlıkla karnımda) hem de kasıklarımda ağrı var birkaç saattir. Gaz sancısı gibi ama. Sol kenar tarafa da bir şey batıyor çıkıyor gibi. Anlatması zor,umarım anlatabilmişimdir
Kendimi zaten bu konularda çok strese soktuğum için sigarayla ekstra stres yaratmak istemedim. Tabi ki yaptığım doğru ya da öneriyorum demiyorum ama miktarını azaltmak bir anda kesmekten iyi geldi o an için. Zaten bebeği görünce bırakıcam demiştim kendi kendime,nitekim de öyle yaptım. Siz de bu şekilde bir şartlama yapın kendinize bence,zaten bebeği görünce zorlanmayacağınıza eminim :)ben de aynı şekilde bebeği hatta keseyi de görmediğim için azar azar içiyorum(
Böyle batma hissi var mıydı peki? Sanki sol tüpümün olduğu tarafta gibi öyle bir his var ve bu beni yine tedirgin ediyor. Dün kalp atışı gördük yolunda şimdilik her şey ama bu ne ya diye tutuldumBenimde acayip gaz sancim var onun haricinde ağrım yok şükür. İlk haftalar vardı ama şimdi geçti
Merhaba bende de var kanama alanı. Seninki kaç sm.Arkadaşlar kanama alanı olan var mı bende çok büyük bi kanama alanı var progestan dex iğne ve fitil olarak kullanmam için ilaç yazıldı bu şekilde büyük kanama olup da sağlıklı ilerleyen hamilelikler var mı
Bazı doktorlar günde 2 taneye falan tamam diyor sırf hamile olan kişi strese girmesin diye ama benim doktorum içiyorsan içme diyince pazarlık bile yapmadımBende öğrendiğim gibi bıraktım ama işte böyle çok nadir içiyorum. Öğrendiğimfen brri 2.3 kere felan anca içtim
Gazdan dolayıdır o 2 tane düşük tecrubemle eğer düşük olursa. Önce kanaman oluyor ardından feci sanki iliklerden gelen bel ağrısı oluyor. Değişik ağrı o.Böyle batma hissi var mıydı peki? Sanki sol tüpümün olduğu tarafta gibi öyle bir his var ve bu beni yine tedirgin ediyor. Dün kalp atışı gördük yolunda şimdilik her şey ama bu ne ya diye tutuldum
Çok geçmiş olsun öncelikle ve de teşekkür ederim. Son bir sorum olucak :) normalde belirtisiz bir hamilelik geçiriyorum ama kullandığım progestan hap biraz göğüs hassasiyeti yapıyordu çok rahatsız etmeyecek şekilde. Bugün uyanınca azalmış olarak hissediyorum bu normal mi?Gazdan dolayıdır o 2 tane düşük tecrubemle eğer düşük olursa. Önce kanaman oluyor ardından feci sanki iliklerden gelen bel ağrısı oluyor. Değişik ağrı o.
Canım çok sevindim bende çarşamba gidicem inşallah benimkide kuculmustur.Kızlar bende gittim doktora kanama alanım küçülmüş
Kanama derken yani baya adet kanaması gibi kırmızı ve yoğun mu oluyor??Gazdan dolayıdır o 2 tane düşük tecrubemle eğer düşük olursa. Önce kanaman oluyor ardından feci sanki iliklerden gelen bel ağrısı oluyor. Değişik ağrı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?