- 23 Aralık 2024
- 186
- 116
- 18
Teşekkürler, hepimizeMerhaba hayırlı olsun. Tabloya ekleme yapmam için bilgiler lazım. Yaş kaçıncı çocuk. Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz. Son adet tarihi tahmini doğum tarihini söylersen
Çok iyiymiş. Ben istanbuldan medicana da kürtaj oldum 30 bin di kasımda. Doğum için çok iyi fiyatHellöööğğBir maşşallahınızı alırız.
Bugün doktora gittim ilk muayenemdi.
Doktor vajinal ultrason ile baktı direk kalp atışı var dedi ve dinletti.
Bizim küçük mercimek 7mm miş
İşte rutin yediklerimize dikkat ediyoruz vs gibi öneriler verdi. Mutlaka yumurta ye sabahları dedi. Ara öğünler yap dedi. Ara kanamalar açık renkli olduğu sürece sorun yok. Cinsel ilişkide bir sorun yok. Birde bana multivitamin verdi folik asitte varmış içinde hamilelik boyunca kullan dedi. Haftada iki balık ye veya et tavuk gibi dengele dedi.10 gün sonra yine gel dedi
Buarada ben medicana da sompo sigorta ile 80 bin tl ile doğum paketi aldım. 9 muayene var ama 10 gün içinde de kontrolleri var ücretsizbelki ilgilenen olur
Dün de konuştuğumuz şeyi de sordum: Açık sütü güzelce kaynatıp yoğurt yapıp yiyebilirsin dedi.
Lioo listeye ekleyebilir misin?
Yas 31 ilk bebek
6+4 kese + kalp
Son adet 3 Ocak
Beklenen doğum 10 Ekim
Selammm hayırla gelsin bebeğinizHellöööğğBir maşşallahınızı alırız.
Bugün doktora gittim ilk muayenemdi.
Doktor vajinal ultrason ile baktı direk kalp atışı var dedi ve dinletti.
Bizim küçük mercimek 7mm miş
İşte rutin yediklerimize dikkat ediyoruz vs gibi öneriler verdi. Mutlaka yumurta ye sabahları dedi. Ara öğünler yap dedi. Ara kanamalar açık renkli olduğu sürece sorun yok. Cinsel ilişkide bir sorun yok. Birde bana multivitamin verdi folik asitte varmış içinde hamilelik boyunca kullan dedi. Haftada iki balık ye veya et tavuk gibi dengele dedi.10 gün sonra yine gel dedi
Buarada ben medicana da sompo sigorta ile 80 bin tl ile doğum paketi aldım. 9 muayene var ama 10 gün içinde de kontrolleri var ücretsizbelki ilgilenen olur
Dün de konuştuğumuz şeyi de sordum: Açık sütü güzelce kaynatıp yoğurt yapıp yiyebilirsin dedi.
Lioo listeye ekleyebilir misin?
Yas 31 ilk bebek
6+4 kese + kalp
Son adet 3 Ocak
Beklenen doğum 10 Ekim
Aslında beklemek en doğrusu dediğiniz gibi ama bir de gelin bana anlatın :) kasım ayındaki sonlanan hamileliğimde bebeğin kalp atışları durmuştu maalesef ve yine şu anki doktorum kürtajımı yapmıştı. O yüzden şimdi var olan heyecanımı ve korkumu çok iyi biliyor. Allah’ım bir daha yaşatmasın,kimseye yaşatmasın. Dolayısıyla o sesi duymak için ekstra ekstra heyecanlı,istekli ve sabırsızım :)bu cok dogru benım doktorumd böyle söylüyor ılk muayene icinde kanama vs yoksa 8e kadar beklenmeli diyor
6+6da ultrasonda kalp atısını duydum benSelam canım ben 7 haftalık duydum bebişin kalp atışını vajinal bakıldı bu haftalarda ultrasonda bakan doktor bence kendine doktorum demesin karindan hic birşey gorunmuyo sonra da milet korkuyo bebeğim yok,kalp atışı yok,kese yok diye anca 9,10 haftalarda ultrasonda hersey belli olur
Merhaba siz aspirin içiyor musunuz kayıplardan dolayıMerhaba canım. Eğer gerekli tedaviler uygulanırsa çokta korkulacak bisey değil. Bende de var kanama alanı. İğne serum aldım 5 gün. Şimdide ilaç içiyorum duphaston oğlumda da vardı ondada tedavimi olunca ayrılmıştı kanama alanı.
Ben bir sey surmedm ama gebeliklerimde cokbsukur catlamadim biraz yapiyla alakali. Ama kuzenim kakao yagi ve tatli badem yavi suruyorduBu arada karinda çatlak olusmamasi icin ne zaman krem surmeye başlamak gerekiyor kizlar veya baska bi yontem varmi bildiginiz
Sizin de mi ikiz acaba?Ben de yarın sabah gidicem, önceki hamileliğimde sürekli kanamalarım, bulantılarım o kadar zor geçmişti ki zaten canım kızım yedi ay zor dayandı. Şimdi hiçbir şey yok, kanama bulantı vs. Tuhaf geliyor
Yargilamiyorum canim inan ki benim yaşadigim yerde cihazlar yeni ve guzel Almanyada yaşıyorum 2 cocuğumu burda doğurdum simdi 3 hamileyim ve doktorumun dediği gibi en iyi 9,10 haftalık olunca karından gorunur daha erken bakinca gorunme şansi var evet ama cogu kisi gormediği icin hamileler strese giriyo anlatmak istediğim bu
Ben sizin doktorunuz ne dedi bilmem, siz net bi şekilde gözükmez deyince yorum yapma ihtiyacı hissettim çünkü ben apaçık gördüm. Evet strese gerek yok dediğim gibi her beden ve her süreç farklı olduğu için herkes başka başka zamanlarda görebilir burda mutabıkız :) Hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum size de :)Yargilamiyorum canim inan ki benim yaşadigim yerde cihazlar yeni ve guzel Almanyada yaşıyorum 2 cocuğumu burda doğurdum simdi 3 hamileyim ve doktorumun dediği gibi en iyi 9,10 haftalık olunca karından gorunur daha erken bakinca gorunme şansi var evet ama cogu kisi gormediği icin hamileler strese giriyo anlatmak istediğim bu
Şansla da alakası yok ki sonuçta sağlıklı gebelikse her türlü görünecek, bakma yönteminin hiçbir önemi yok bu kadar takılmayınOlabilir canim ama coğu kisi karindan goremeyince biz hamileler tedirgin oluyoz normal olarak sen şanslı mışın demek ki
Bilmiyorum canım maalesefBu doktorlar da özel sağlık sigortası geçmiyor değil mi? Kliniği olana daha önce hiç gitmedim
Yok ikiz değil önceki ikiz gibiydi uzun süre nickimi öyle yapmak istedim.şu an bilmiyorum beta hcg sat 863 çıktı bilmem belki bir sürpriz olabilir emin değilim :) manifest diyelim :)Sizin de mi ikiz acaba?
Merhaba ilişkiden ne kadar sonra ultrason da gördünüz acaba? Birde karından mıKızlar selam bi kaç gündür yazmamıştım.
Bugün keseyi gördük bizde 5 mm5+2 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?