Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kızlar merhaba okuyabildiğim kadar tüm yazılanları okudum Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Üzücü haber alan güzel arkadaşlarımında yanındayım inşallah güzel haberlerle buraya dönmelerini dilerim
Bende Ekim annesi olacağım Allah ın izniyle sat 23 ocak bat 17 şubat betam bat da 147 çıktı biraz endişeliyim yarın ilk kontrole gideceğim kısmetse

Merhaba hayırlı olsun. Tabloya ekleme yapmam için bilgiler lazım. Yaş kaçıncı çocuk. Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz. Son adet tarihi tahmini doğum tarihini söylersen
Teşekkürler, hepimizeyaş 36, ilk bebiş, 5+4te kese gördük, 22.02ta kalp atışı için randevumuz var, tüp bebek ile 23.01 transfer tarihi, 09.10 tahmini doğum tarihi

Çok iyiymiş. Ben istanbuldan medicana da kürtaj oldum 30 bin di kasımda. Doğum için çok iyi fiyat

Selammm hayırla gelsin bebeğiniz bir kaç gün önce açık pembe lekelenmem oldu yüreğim ağzıma geldi içim rahatladı bu yazıyı görünce çünki internette sadece kahverengi akıntı için zararsız eski kan diyorlar ama açık renkli pembemsi lekelenme için birşey dememişler yazınızı okumak iyi geldi sağlıla alın kucağınıza inşallah umarım haftaya bende kalp atışlarını duyarım

bu cok dogru benım doktorumd böyle söylüyor ılk muayene icinde kanama vs yoksa 8e kadar beklenmeli diyor
Aslında beklemek en doğrusu dediğiniz gibi ama bir de gelin bana anlatın :) kasım ayındaki sonlanan hamileliğimde bebeğin kalp atışları durmuştu maalesef ve yine şu anki doktorum kürtajımı yapmıştı. O yüzden şimdi var olan heyecanımı ve korkumu çok iyi biliyor. Allah’ım bir daha yaşatmasın,kimseye yaşatmasın. Dolayısıyla o sesi duymak için ekstra ekstra heyecanlı,istekli ve sabırsızım :)

Ben de yarın sabah gidicem, önceki hamileliğimde sürekli kanamalarım, bulantılarım o kadar zor geçmişti ki zaten canım kızım yedi ay zor dayandı. Şimdi hiçbir şey yok, kanama bulantı vs. Tuhaf geliyor

6+6da ultrasonda kalp atısını duydum ben

Merhaba siz aspirin içiyor musunuz kayıplardan dolayı

Bu arada karinda çatlak olusmamasi icin ne zaman krem surmeye başlamak gerekiyor kizlar veya baska bi yontem varmi bildiginiz
Ben bir sey surmedm ama gebeliklerimde cokbsukur catlamadim biraz yapiyla alakali. Ama kuzenim kakao yagi ve tatli badem yavi suruyordu

Merhaba bugün doktor randevum vardı 1 cm kanama alanım varmış . Pregestoron yazdı hap . Bizde özelde oğlumu doğurtan doktora gittik sonra kan aldı d vitamı falan baktı vücudumda çok bakteri mikrop varmış 20 günde 1 deposilin yazdı . Pregestoronun iğnesini verdi . D vitamini yazdı magnezyum yazdı . Allahım bebeğimi korusun inşallah cuma kontrole çağırdı. Doğum 30.bin olmuş .. 3 5 test 3750 tuttu . Eşim sanayi odasına kayıtlı olduğu için muayene ücreti 690 tlydi. Ben hem özel hem devlet takipli ilerlerim diye düşünüyorum ilk doğumumda öyle yapmıştım.

Ben sizin doktorunuz ne dedi bilmem, siz net bi şekilde gözükmez deyince yorum yapma ihtiyacı hissettim çünkü ben apaçık gördüm. Evet strese gerek yok dediğim gibi her beden ve her süreç farklı olduğu için herkes başka başka zamanlarda görebilir burda mutabıkız :) Hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum size de :)

Kızlar hamileliği süresince üşüyen varmı ? Ben çok üşüyorum ya kalorifer son ayr açık ben iki battaniye altındayım ..o derece üşüyorum

Olabilir canim ama coğu kisi karindan goremeyince biz hamileler tedirgin oluyoz normal olarak sen şanslı mışın demek ki
Şansla da alakası yok ki sonuçta sağlıklı gebelikse her türlü görünecek, bakma yönteminin hiçbir önemi yok bu kadar takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…