Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Yoo ben 6+2de karından bebeği de gördüm kalbini de duydum. Böyle kesin yargılarla konuşmamak lazım. Herkes farklıdır, her hastane her cihaz farklıdır desek daha doğru olur canım
Yargilamiyorum canim inan ki benim yaşadigim yerde cihazlar yeni ve guzel Almanyada yaşıyorum 2 cocuğumu burda doğurdum simdi 3 hamileyim ve doktorumun dediği gibi en iyi 9,10 haftalık olunca karından gorunur daha erken bakinca gorunme şansi var evet ama cogu kisi gormediği icin hamileler strese giriyo anlatmak istediğim bu

Herkese merhaba, konuşulanları okudum biraz uzun sürdü güzel haber alanları tebrik ederim strese girenleri de (kendim dahil) sakin kalmaya davet ediyorum en büyük düşmanımız stres şuanda. Hafta sonu bir besin zehirlenmesi yaşadık eşimle birlikte korkunçtu, acile zor attık kendimizi. Buna rağmen bebeğin hiç etkilenmeyeceğini söylediler stresten daha çok etkilenir dedi tüm doktorlar. Umarım etkilenmemiştir diye endişelenmemeye çalışıyorum. Perşembe 5+1 olacak ilk randevu, keseyi görmeyi ve her şeyin yolunda olmasını umuyorum İzmir'de olanlar var mı? Ben Anadolu sigortadan tamamlayıcı doğum paketli sigorta yaptırmıştım. O kapsamdaki hastanelere gitmeyi planlıyorum. Fikri ya da tecrübesi olan varsa doktor ve hastane konusunda çok iyi olur

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Eğer 5+1 de kese gorunmezse strese girmeyin çünkü erken olabilir. Geç döllenme diye bisey var. Benim bebegimde 5+1 de kese gorunmemisti 10 gün sonra keseyi ve kalp atışını gördük

Geçmiş olsun. Eğer 5+1 de kese gorunmezse strese girmeyin çünkü erken olabilir. Geç döllenme diye bisey var. Benim bebegimde 5+1 de kese gorunmemisti 10 gün sonra keseyi ve kalp atışını gördük

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin getam diye bir araştırma merkezi var burada çok çok uygun fiyata yapılıyormuş 10-12 haftadan itibaren dediler henüz arayıp öğrenemedim ama biraz daha yaklaşınca arayıp bilgileri paylaşırım burada da. Herkesin yaptırması gerekmiyormuş dediler risk varsa 35 yaşından büyükseniz falan. Ben 33 yaşındayım yine yaptırmak istiyorum ama doktor ne diyecek bakalım.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin getam diye bir araştırma merkezi var burada çok çok uygun fiyata yapılıyormuş 10-12 haftadan itibaren dediler henüz arayıp öğrenemedim ama biraz daha yaklaşınca arayıp bilgileri paylaşırım burada da. Herkesin yaptırması gerekmiyormuş dediler risk varsa 35 yaşından büyükseniz falan. Ben 33 yaşındayım yine yaptırmak istiyorum ama doktor ne diyecek bakalım.

dnzdgr94 alıntılayamadım bir türlü mesajı fetal dna'dan bahsediyorum.

Hellöööğğ Bir maşşallahınızı alırız.

Bugün doktora gittim ilk muayenemdi.
Doktor vajinal ultrason ile baktı direk kalp atışı var dedi ve dinletti.
Bizim küçük mercimek 7mm miş

İşte rutin yediklerimize dikkat ediyoruz vs gibi öneriler verdi. Mutlaka yumurta ye sabahları dedi. Ara öğünler yap dedi. Ara kanamalar açık renkli olduğu sürece sorun yok. Cinsel ilişkide bir sorun yok. Birde bana multivitamin verdi folik asitte varmış içinde hamilelik boyunca kullan dedi. Haftada iki balık ye veya et tavuk gibi dengele dedi. 10 gün sonra yine gel dedi
Buarada ben medicana da sompo sigorta ile 80 bin tl ile doğum paketi aldım. 9 muayene var ama 10 gün içinde de kontrolleri var ücretsiz belki ilgilenen olur

Dün de konuştuğumuz şeyi de sordum: Açık sütü güzelce kaynatıp yoğurt yapıp yiyebilirsin dedi.

Lioo listeye ekleyebilir misin?

Yas 31 ilk bebek
6+4 kese + kalp
Son adet 3 Ocak
Beklenen doğum 10 Ekim

ilk hamilelğimde buraya da daha önce yazmıştım zehirlenmiştim doktorlar bana da bisey olmaz merak etme dediler çok şükür bisey de olmadı :) korkmayın zaten hücre kadar etkilenmez bence randevunuzu da 2 gün sonraya alın riskli bir gün görme açısından

İğne veya seruma ihtiyaç duymadı doktorum. Progestan dexe devam dedi bide fitili her 8 saatte bir ikişer tane almamı söyledi . Cuma günü kontrole gideceğim o zamana kadar da kan cıvıtıcıları bırak dedi. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Çok teşekkürler içimi rahatlattınız beslenmeyle ilgili de danişmam gereken çok şey var. Demirim korkunç düşük çıktı gerekirse bir kez daha gideriz ama doktoru bir görmem gerekiyor aslında hemen gidecektim hatta. Amacım kese değil sadece, yalnızca doktor uygun değildi. Görmezsek sonraki hafta bir daha gideceğiz artık endişelenmemek için kendimi tembihliyorum

hangi sehırdesın canım uygun geldi dogum paketi

İnstagramda görmüştüm Eskişehir’de devlet hastanesinde çok uygun fiyata fetal dna yaptırdım diye biri paylamıştı. Bulabilirsem eğer link buraya bırakırım. Benim yaşım 28 ama ben yine de yaptıracağım fetal dna %99.9 sonuç veriyor. Antalya’da fiyat aldık anlaştık 12. haftada yapılacak 350 euro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…