• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Arkadaşlar aranızda sarımsı akıntısı olan var mı macaba .Benim afedersiniz idrar sonrası silince peçeteye gelen akıntım oluyor bazen açık sarı bazen sarı bazen beyaz .Ama yanma vs yok
Benim hep sarı ama hiç endişelenmedim bişey olmaz ya

Arkadaşlar aranızda sarımsı akıntısı olan var mı macaba .Benim afedersiniz idrar sonrası silince peçeteye gelen akıntım oluyor bazen açık sarı bazen sarı bazen beyaz .Ama yanma vs yok
Bende de beyaz bazen de sarı oluyor idrardan sonra benim de yanma kaşıntı falan yok bence normaldir ama bol su iç ihmal etme 🥰

Benim de oluyor sarımsı bazen beyaz doktor yesil olmadıkça sorun yok olabilir dedi

Aynen benim de belirtilerim yoktu doktordan sonra birden başladı çok garip bisey ya bugün kahvaltı hazırlarken eşimden yardım istedim mutfağa giremedim 🥺
Belirtiler gebeligin saglkli ilerledigini gosterir cekecez artk

Bende de var. Doktorlar eksimis balik kokusu gibi bir koku ve kasinti yoksa onemsemiyor

kızlar sarı akıntı bende de var, yanma falan yok, idrar tahlili ve kültürü yaptırdım temiz çıktı, demek ki olağan

Back